Autors Tēma: Zoss  (Lasīts 7616 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Zoss
« Atbilde #30 : 2015. gada 23. decembris, 12:21:59 »
Amerikāņi metot karstā 30 l katlā ar eļļu un vārot kā pončiku! Varētu būt pagrūti....Cik liels tas putns, cik kg?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #31 : 2015. gada 23. decembris, 13:17:09 »
A man būs tītars. Zosi esmu ēdusi, pīli arī, tītaru nē. Kā te rakstīja - sapņi jārealizē.
Tikai ko ar to tītaru darīt. : D
Paskaties youtubē Gordons taisa tītaru zsv
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #32 : 2015. gada 23. decembris, 13:56:35 »
A man būs tītars. Zosi esmu ēdusi, pīli arī, tītaru nē. Kā te rakstīja - sapņi jārealizē.
Tikai ko ar to tītaru darīt. : D

Filmaa par Biinu viss paraadiits :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #33 : 2015. gada 23. decembris, 17:42:55 »
A es ... a man ...  Eh, biju ieplānojusi Gordona velingtonu, bet nekas no gaļas nav iepircies ...:(

Skatījos šodien uz tītara cepeti, bet neuzrunāja ... bija vēl marinētas pīles kājas, bet nez kāpēc likās, ka te pīles kājas nebija slavētas ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #34 : 2015. gada 23. decembris, 18:18:50 »
Velingtonu es ar gribeetu... ar rozaa vidu...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #35 : 2015. gada 23. decembris, 18:25:51 »
Velingtonu es ar gribeetu... ar rozaa vidu...

Parādīju recepti savai labākajai pusei un .. kādam ir plāns rīt tikt pie labas gaļas ...

Vēl nezaudēju cerības ..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #36 : 2015. gada 23. decembris, 18:30:11 »
Tikai fileju

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #37 : 2015. gada 23. decembris, 18:35:41 »
Neko citu jau man nevajag ...  pršuts ir pakas 7, to var izmantot parmas vietā .... sēņuki ir ... Tikai fileja un mīkla vajadzīga ... Un ... uzņēmība ;)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #38 : 2015. gada 23. decembris, 22:41:43 »
Tītaram 4kg. Vot no tā Bīna scenārija arī bail, jo tā man varētu arī sanākt. : D

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #39 : 2015. gada 24. decembris, 21:32:28 »
Pīle

[attachment deleted by admin]

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #40 : 2015. gada 24. decembris, 21:41:00 »
Augšā pīle. Diennakti turēta sālsūdenī (50gr sāls uz litru). Saštopēta ar sīpolu un apelsīnu. Tuč timiāns.
120grādos ar ventilatoru 2 stundas. Es gan bik dažbrīd pagriezu uz īsu brīdi uz 150-160.
Pēdējās 15min apzieķē ik pa laikam ar vārītu apelsīnu sulas un medus viru.
Apakšā puravs, sīpoli, apelsīns, burkāni, krustangliņas, pipars, buljons, sarkanvīns.
beigās visu nokāš un no šķidruma taisa zosti. Pēc garšas papildināju ar sarkanvīnu un pārpalikušo sulas, medus viru. Burkānus izķeselē dekoram. Pārējais prom

Sāls tīrā veidā nekur neprasījās

Pieslēdzies reno

« Atbilde #41 : 2015. gada 24. decembris, 22:21:10 »
man kaut kādas baisas bildes rādās -roka vai pīle?!

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #42 : 2015. gada 24. decembris, 22:40:22 »
Milzu pīle :) Izskatās ņammīga.
Mans priekšnieks rīt cepinās tītaru, ne visu, bet kaut kādu mistisko tītara daļu, ko sauc ''turkey crown''.
Es tik sagriezīšu rasolu. Viens kolēģis paziņoja, ka silts tas garšojot vienkārši perfekti...  :faint: Tagad domāju, kā uzcept/ uzsildīt rasolu  :rofl:   

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #43 : 2015. gada 24. decembris, 22:47:37 »
man kaut kādas baisas bildes rādās -roka vai pīle?!
Sīkā roka pie pīles. Ielīda man kadrā :D

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #44 : 2015. gada 24. decembris, 22:50:06 »
Te vēl viens tuvplāns uzreiz no cepenes