Vai tiešām nav neviena (!!) pazīstama cilvēka, kas varētu reizi dienā atnākt uz Tavu dzīvokli, iztīrīt kaķim kasti, apmainīt ūdeni un pabarot?
Luīze, labi, ka tagad neredzi manu seju ... es varētu kliegt ... Man šķiet, ka Nāra jau šo jautāja un es atbildēju, bet .... lai jau būtu -
1. Nē, man nav neviens, kurš to varētu izdarīt , jo:
1.1. mana vajadzība ir Jaungada laikā, kad visiem pašiem savas iešanas, darīšanas un rūpes;
1.2. es nedzīvoju Rīgā;
2. Ar kaimiņiem nav TĀDAS attiecības. Nedzīvojam te mūžību un ... kopš iepriekšējo kaimiņieni nejauši palīdzējām apzagt, turos zināmā attālumā no visiem. Turklāt daļa kaimiņu domā, ka man riebjas kaķi

esmu mēģinājusi sakārtot lietas, lai kaķu tantes negāž barību ārā pa logu. Piedāvāju viņu sagādāto pārtiku iznest un novietot zem krūma, kur pulcējas kaķi. Nav patīkami atnākt mājās un pēc palodzes satura konstatēt - ou, šodien kaķiem bija reņģes, maltā gaļa vai mērcēta maize ....
3. Lasīt pirmo punktu.
Un varat nemaz nesākt štukot, ka esmu bezatbildīga un atļāvos paņemt kaķi, ja man ir tāds dzīves režīms, kāds ir.
Dzīvē viss ir mainījies, gan režīms, gan cilvēks, kurš pielika pēdējo punktu uz "i" ar savu - nesatraucies es vienmēr būšu ar mieru viņu pieskatīt, kad nebūsiet mājās ...
Tāpēc man nav suns....., bet kaķe man ir fantastiska un bezgala skaista

Pieklājīga un inteliģenta