Autors Tēma: Asins donori  (Lasīts 7001 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ...(cita)

Re: Asins donori
« Atbilde #45 : 2016. gada 18. janvāris, 21:23:02 »
Var buut... man jau liekas tikai logjiski, ka pasham savi rezultaati incee...
Interesē tad, ja ir aizdoma spar kādu vainu... Kāpēc lai cilvēks, kas nodod asinis (tātad uzskata ka ir praktiski vesels!), interesētos, kādi rezultāti? Tas tā, psiholoģiski. Ja es interesējos, tātad man pastāv zināmas bažas, ka kaut kas ne tā... Te nu man tomēr liekas, ka par tādām saslimšanām, kā hepatīts C, HIV būtu tomēr jāinformē asinsdonori, jo viņiem, visticamāk, par to nav aizdomu (vismaz tā vajadzētu būt)...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #46 : 2016. gada 18. janvāris, 21:29:38 »
Logjiski ir pasham par savu veseliibu intereseeties vairaak nekaa prasiit ieintereseetiibu no citiem...

Bet zinu, ka shajaa jautaajumaa muusu viedoklji dalaas...
Loģiski būtu ne tikai prasīt un par velti gribēt, bet arī kaut ko dot pretī. Kaut vai elementārāko pretimnākšanu.
Apdrošināšanas brokeris, redz, nepaslinko atgādināt, ka OCTA drīz beigsies, un pat dzimšanas dienā apsveikt, a asinsnosūcēji nevar par sliktām analīzēm informēt?! Attieksme pret klientu, odnako.

Nuja, te laikam mūsu viedokļi dalās.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #47 : 2016. gada 18. janvāris, 21:34:24 »
Apshaubu, vai vinji zamorochiisies izstraadaat mehaanismu, kaa to nozinjot pilsonim taa, lai nepastaaveetu risks, ka infa nonaak "nepareizajaas rokaas"...

Octai Tu esi interesants arii turpmaak ;) donorcentram izbraakjeetu asinju iipashnieks nav interesants, taa kaa saliidzinaajums nederees...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #48 : 2016. gada 18. janvāris, 21:35:40 »
Apshaubu, vai vinji zamorochiisies izstraadaat mehaanismu, kaa to nozinjot pilsonim taa, lai nepastaaveetu risks, ka infa nonaak "nepareizajaas rokaas"...

Octai Tu esi interesants arii turpmaak ;) donorcentram izbraakjeetu asinju iipashnieks nav interesants, taa kaa saliidzinaajums nederees...
Bet lai nenāk atkal un atkal ....?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #49 : 2016. gada 18. janvāris, 21:37:33 »
Kad atnaaks naakamreiz izbraakjees uzreiz...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #50 : 2016. gada 18. janvāris, 21:40:12 »
No šī aspekta nav forši pret labvēlīgo cilvēku - izbrīvē dienu, velta pūles un ... - Paldies, jūs mums nederat. Jau pirms 2 gadiem konstatējām jums pārslimotu hepatītu ...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #51 : 2016. gada 18. janvāris, 21:40:44 »

Mehānisms vienkāršs - donora norādītais e-pasts. Kura drošība vairs nav sūtītāja problēma.
A, ka "izbraakjeetu asinju iipashnieks nav interesants"... derētu iekļaut iekļaut aģitācijas materiālos, lai potenciālie donori labi apdomā, vai viņiem ir "interesants" tas asinssūcēju kantoris.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #52 : 2016. gada 18. janvāris, 21:42:53 »
It kaa tam kantorim taas asinis vajag...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #53 : 2016. gada 18. janvāris, 21:44:24 »
Tā kā mēs visi esam iejūgti "dzimtbūšanu sistēmā" jeb reģistrēti pie sava ģimenes ārsta, tad kādas problēmas rezultātus nosūtīt ģimenes ārstam arī no asinsdonoru centra tāpat kā no citām laboratorijām utt. Un būs visa konfidencialitāte ievērota.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #54 : 2016. gada 18. janvāris, 21:46:55 »
Oi, tikai nevajag te par cilvēkiem uz operāciju galdiem...

Jā, tam kantorim vajag. Tas ir viņa darbs un uzdevums. Izbeigsies donori pavisam, tad varbūt sāks arī kaut ko domāt.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #55 : 2016. gada 18. janvāris, 21:47:04 »
Nu un kā tas varētu izskatīties?
Administratore/māsiņa zvana:
 - jums, cienītais, aknas sapuvušas. Oj, atvainojiet, sajaucu numurus. (fonā krītoša ķermeņa troksnis).
- Bērziņš? Jums sifiliss! Ak, ne tas, bet dēliņš? Nu tad jums arī sifiliss, tikai iedzimts....
Tā?
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #56 : 2016. gada 18. janvāris, 21:47:16 »
Tā kā mēs visi esam iejūgti "dzimtbūšanu sistēmā" jeb reģistrēti pie sava ģimenes ārsta, tad kādas problēmas rezultātus nosūtīt ģimenes ārstam arī no asinsdonoru centra tāpat kā no citām laboratorijām utt. Un būs visa konfidencialitāte ievērota.

Nu nē, ĢĀ arī nav risinājums. Jo manam ģimenes ārstam par mani nospļauties un tiešām neesmu redzējusi viņu jau sen ... Nav ne viņai laika, ne iespējas, ne vēlēšanās ... Man arī vairs nē ...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #57 : 2016. gada 18. janvāris, 21:51:03 »
Es jau teicu - donora norādītais e-pasts. Tas, ko pats lasa, nevis 100 gadu neredzēta ĢĀ vai sirdsslima vecāmāte. Kas tur sarežģīts?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #58 : 2016. gada 18. janvāris, 21:51:39 »
1) a ja es negribu savu gj aa par savu hivu informeet?
2) ne visi lieto epastu, akal nederees...

Taa kaa- uz sho briidi pashiem vien jaaintereseejas...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #59 : 2016. gada 18. janvāris, 21:56:02 »
Kāda problēma ielikt izvēles ķeksi - gribu, lai mani informē 1)pa epastu tādu un šitādu; 2)telefonu Nr... 3) apņemos interesēties pats; 4)i zināt neko negribu. ?

Vienkārši po*isms, nekas vairāk.