Aptauja

Mana favorītfilma 2016.gada Oskara balvai ir:

The Big Short
0 (0%)
Bridge of Spies
0 (0%)
Brooklyn
1 (20%)
Mad Max: Fury Road
1 (20%)
The Martian
0 (0%)
The Revenant
1 (20%)
Room
2 (40%)
Spotlight
0 (0%)

Pavisam nobalsoja: 5

Autors Tēma: Oscar 2016  (Lasīts 1989 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Oscar 2016
« : 2016. gada 18. janvāris, 13:52:36 »
Puse ir redzēta, otru pusi līdz ceremonijai vēl var pagūt noskatīties. Īsta favorīta man šogad nav. Un jums?

Atslēdzies true detective

Re: Oscar 2016
« Atbilde #1 : 2016. gada 18. janvāris, 16:09:35 »
vēl nebalsošu, jo ne visas redzētas. pāris nemaz neskatīšos. vispār šogad diezgan vājas filmas nominētas. ceru vismaz, ka Mad Max nedabūs kā labākā. un taču Oskaru beidzot iedodiet Leonardo Di Caprio.   :)
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2016. gada 18. janvāris, 17:04:03 »
Ar skumjām skatos uz sarakstu un saprotu, ka neko nesaprotu :( Līdz ar N.N.aiziešanu zudis mans filmu ceļvedis. Agrāk zināju par visām filmām, daudz skatījos. Eh...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #3 : 2016. gada 18. janvāris, 20:13:00 »
Par filmām ar nezinu, bet Leo oskaru jau sen i pelnījis!!!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2016. gada 18. janvāris, 20:42:16 »
Neesmu redzējusi nevienu

« Atbilde #5 : 2016. gada 18. janvāris, 20:59:59 »
Redzēju tikai Mad Max un tas nu Oskaru toč nav pelnījis.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

« Atbilde #6 : 2016. gada 18. janvāris, 21:44:07 »
Redzēju tikai Mad Max un tas nu Oskaru toč nav pelnījis.

es vispār nesaprotu šito Mad Max histēriju, nominēta visur kur un viss kaut kam. es domāju, ka man sāksies epilepsijas lēkme, 2h klausoties dārdošu mūziku un skatoties monstrus, kas traucas pa dzelteni, brūno ( tāds bija filmas fons ) tuksnesi.  efekti utml figņas, jā, piekrītu, bet labākā filma?!
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies taj

« Atbilde #7 : 2016. gada 24. janvāris, 11:11:39 »
Noskatījos The Revenant (Cilvēks, kurš izdzīvoja). Kinoteātra zāle bija pārpildīta, gan gados jaunie, gan mīlīgi lauleņi. Filma - dramatiska, vietām nežēlīga, gribējās jautāt "Un, ko tālāk?". Taču filma arī - vizuāli skaista! Fantastiski atainoti koki - sirreāli. Saule cauri koku zariem, izgaismojot sniegotos līdzenumus, kuriem neredz ne galu, ne malu. Atmosfērīga filma. Leonardo di Kaprio savādāks nekā citās viņa filmās. Par Oskaru nezinu, nav redzēts viss no klāsta, taču noskatīties filmu ir vērts kaut vai vizuālā baudījuma dēļ.

Atslēdzies taj

« Atbilde #8 : 2016. gada 24. janvāris, 11:14:01 »
The Martian mēģināju datorā skatīties. Un... Pēc pusstundas izlēdzu. Noteikti filmai ir savi bonusi. Drīzāk teiktu, ka filma ir laba. Vienkārši reizēm mani ļoti garlaiko supervaroņi. Varbūt pēc gada uznāks un skatīšos šo pašu filmu, jūsmošu. Taču šoreiz neaizgāja...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #9 : 2016. gada 24. janvāris, 11:26:39 »
Mad Max redzēts. Ir savs stils, bet attēlot filmas garumā baisu iedomātu pasauli nav veids, kā mani noturēt pie ekrāna. Vispār neciešu gandrīz neko no apokalipsēm un postapokalipsēm.
Noskatījos arī Bridge of Spies. Normāla filma, kur "oskarīgums" - nesapratu.
"Marsieti" esmu fonā kompī redzējusi; pozitīva, par izdzīvošanu.. arī neuzrunāja.
The Revenant noskatīšos, jo taj ieteica.

« Atbilde #10 : 2016. gada 25. februāris, 19:39:01 »
noskatījos visas, mans favorīts ir The Revenant.

vai Leo pelnījis Oskaru? hmm...varbūt ne par šo filmu, bet pieņemu, ka šoreiz beidzot iegūs, nu it kā kompensāciju par iepriekš neiegūtajiem Oskariem.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #11 : 2016. gada 29. februāris, 11:48:54 »
Redz kā beidzot dabūja statueti  :laugh:
Filmu neesmu redzējusi, tik man stāstīja, ka tad jau citas lomas bijušas labākas par šo konkrēto, kas apbalvota.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #12 : 2016. gada 29. februāris, 11:54:22 »
Tas apmēram tā, kā, kad Krovs nedabūja par "Brīnišķīgo prātu", tad laikam kompensācijai viņam iešķieba par "Gladiatoru"...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2016. gada 04. marts, 18:01:08 »
Manuprāt, tajā "kinoakadēmijā" sēž veci, balti, homofobiski sakārņi. Un tāds arī rezultāts. Kārtējā balto vīriešu un vardarbības slavināšana. Amīši turpina audzināt savus militāristus

Kerola (Carol) vispār nekam pat nominēta nebija... kkādam pilnīgam štruntam laikam.
Danish Girl arī, OK vismaz tā "pārspīlēti līdzjūtīgā sieva" par 2. plānu dabūja...

Leo vrb i bija pelnījis oskaru, bet ne šogad un ne par šo filmu. Jā, bet vardarbīga - tātad laba :D Aviators, titāniks un vēl viņam dažas ļooooti labas bija pašā jaunībā.

Un jā, tādi paši vai pat tie paši @#% sakārņi sēž Motion Picture Rating (MPAA) kantorī. Jo abām manis minētajām filmām ir vērtējums R, kas automātiski ierobežo to izrādīšanu ASV. Kgan nekādu TĀDU vardarbības ainu kā Mad maxā, nerunājot par Revenant, tur toč nav
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 04. marts, 18:08:50 no tex »

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2016. gada 04. marts, 18:11:36 »
No tām filmām, kas bija nominētas, es best picture dotu ROOM. Labi, ka dabūja vismaz par leading aktrisi...

Par kinematogrāfiju es no nominētajiem dotu Sicario, nevis Revenentam

Lūk, par vizuālo gan var piekrist, ka Ex machina... kāaaaaa viņas sevi sadalīja, bija to vērts...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 04. marts, 18:17:02 no tex »