Autors Tēma: Viesizrādes  (Lasīts 1773 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Viesizrādes
« : 2016. gada 03. februāris, 16:27:12 »
Šobrīd pārdošanā dažādu teātru viesizrādes citās pilsētās:

Valmiera būs Rīgā ar Meistaru un Margaritu- 24.-26.maijs, biļetes strauji plok, Daiels lielajā zālē

Ģertrūdes ielas teātris ar Leģionāriem - patiesi izcila izrāde-pētījums par leģionāriem, par vēsturi, spēlē divi aktieri - viens latviešu , viens somu aktieris, Valtera Sīļa režija.

Liepājas teātris jūnijā būs ar Zelta pods - van der Bosa iestudējums, Nacionālajā teātrī.

Un vēl netīšām ieraudzīju, ka Kristaps Rasims patiešam uztaisījis koncertprogrammu "personības dalīšanās", droši vien pēc Izkalusies redzēts inspirācijām. Dažās pilsētās jau bijušas šīs uzstāšanās, vēl būs Ziemeļblāzmā, Cēsīs, Ādažos , Madonā. Gribētos cerēt. ka forša programma, sevišķi tāpēc, ka nenotiek megazālēs, Gorā vai Cēsu lielajā, bet gan kultūras namos, saprātīgi.

Atslēdzies Mango

Re: Viesizrādes
« Atbilde #1 : 2016. gada 03. februāris, 17:02:28 »
MM ir iegādāts. Cerēju uz Nacionālo, kkādā kamčatkā atkal sēdēšu. : (

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2016. gada 03. februāris, 17:07:54 »
un vēl Liepājnieki ar VAlmieriešiem vietām mainās ar vairākām izrādēm :) tā vīniem laba tradīcija:)

Par MM - jā, mēs sēdējām Valmierā trešā rindā , ja nejaucu par kādiem 7-10 eiro, karaliski, prieks atcerēties :)  nē, nē, es jau nelielos:)

Vē Liepājnieki brauc ar kaut kādu Džiļa brīnumu - 2 kaili vīrieši, NT lielajā zālē, bet es galīgi nespēju sevi tur skatītājos iztēloties...

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2016. gada 03. februāris, 17:13:47 »
Jā, šo aizvakar pamanīju. Uz M&M jau aizvakar pēcpusdienā visas daudzmaz ok vietas bija izķertas.

Izsecinājām, ka varam aizbraukt kādā weekendā uz Valmieru :P :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #4 : 2016. gada 03. februāris, 18:46:20 »
Kādai būs noveicies... Mēs kā reiz šo svētdien dodamies uz MM Valmierā, biļetes ir 3.rindā un maksā 14 eur/gab. Bet tas nu tā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2016. gada 03. februāris, 22:34:42 »
Man, protams, jāpārbauda, kāda tad īsti bija cena, bet mēdz tā būt, ka sākumā lētāk, bet, kad redz, ka pērk, paceļ cenu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2016. gada 03. februāris, 23:36:55 »
Es nevaru ieplānot braucienus, man nav brīvu dienu, gaidu, kad ved klāt.  Dailē vnm saskrūvē cenas, nu, lkm neesmu gatava 20 euro maksāt, ja vēl trijatā ejam 60... tad nu sanāk kamčatka. NT labāka price&performance.

Liepāja ved Zelta podu, vai tad Kailos arī?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2016. gada 04. februāris, 00:53:37 »
Jā, kailos arī, lielajā zālē. Tu kaut ko par to izrādi esi dzirdējusi? Es nupat izlasīju Liepājas izrādes Žanna satura reklāmu, gribētos redzēt!

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2016. gada 04. februāris, 01:10:40 »
Nez, starp Daili un Valmieru dažu eur starpība vismaz M&M... kas noteikti neatsver degvielu, sooo ne jau dēļ $

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2016. gada 04. februāris, 09:05:58 »
Jā, kailos arī, lielajā zālē. Tu kaut ko par to izrādi esi dzirdējusi? Es nupat izlasīju Liepājas izrādes Žanna satura reklāmu, gribētos redzēt!

Kaut ko minimāli un ne tā, lai mestos skatīties.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2016. gada 04. februāris, 10:42:17 »
Nez, starp Daili un Valmieru dažu eur starpība vismaz M&M... kas noteikti neatsver degvielu, sooo ne jau dēļ $

Man iValmieras un Liepājas izrādes vnm ir paticis labāk skatīties pie viņiem nekā viesizrādēs Rīgā -"cita garša". Bet dabiski, ka aizbraukt turp sanāk dārgāk, vienalga, brauksiet ar savu a/m vai sab.trans, tā ka ne par ekonomisko izdevīgumu ir runa.
Bet Dailes t.nupat jau cenas ceļ gndr nepātraukti un nekaunīgi- fui viņiem.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #11 : 2016. gada 04. februāris, 12:32:43 »
Pārbaudīju - rudenī , kad MM bija pirmās četras izrādes, biļete trešajā rindā maksāja 13 eiro. Tagad 14.  Tātad - jā, bija man lētāk :D  par veselu eiro pacēluši cenu:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #12 : 2016. gada 04. februāris, 12:42:34 »
1 eiro es neuzskatu pat īpašu starpību,bet Tu tak iepriekš raxtīji, ka par 7-10 eur biļeti pirki, nevis 13. :P

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2016. gada 04. februāris, 13:23:43 »
Rīga uz Valmieru ved lētāk. Atceros,Equus bij 3reiz lētāk. Bet mani kaitina,kaut laikam tas ir normāli,ka sākumā izrāde bij par 12, bet tagad 17,jo tauta uzreiz izpirka. Runa ir par Rudenigo blūzu VDT.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2016. gada 04. februāris, 19:38:30 »
Paskatījos repertuāru uz priekšu un izbrīnījos, ka Lieldienās ir izrādes gan VDT, gan Dt, laikam tikai NT attapies, kad ir Lieldienas. Vai man tikai tā likās, ka parasti visi atpūtās?
Valmierā viesojas Liepāja ar Klibais no Inišmānas un Divi kaili vīrieši, bet izpirkts viss jau uzreiz, kā parādījās, gribēju uz Klibo.
Biļēšu cenas tiešām ir interesantas - ja Rīgā, tad dārgāk uzliek, ja citur ārpus Rīgas- lētāk pat nekā uz vietas.