Autors Tēma: Skolotājs un soc.tīkli. Feisbuks  (Lasīts 10810 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Skolotājs un soc.tīkli. Feisbuks
« Atbilde #30 : 2016. gada 11. februāris, 16:50:15 »
:D es neprotu miegt ar aci. Esmu no stulbi sarkstošajām. Kad iedomājos, ka šis vēl ir stipri jaunāks, tad vispār... ak kungs, Pugačova un Galkins

Kā tad... stipri jaunāks... :D
Nu tad neko, padomu saņēmi, vairāk neko līdzēt nevaru, pašapziņa pašai jāaudzē.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #31 : 2016. gada 11. februāris, 16:51:19 »
Vipār tie vīrieškārtas učuki ir baigi viltīgie - pavedina studentes, jo zin, ka viņas ar zin, ka viss jāslēpj, ka viss tāpat beigsies, ka... nu Jūs sapratāt. Ari studentes nav neko labākas - arī visu zin un par visu simtreižu dzirdēts, bet vienalga sēd pirmajās rindās un bālē... . Freids pārrēktos un nomirtu zils pārrēcies. Seksu vajag visiem/ām un visvisādu, tikai pusei gribētāju vajag kādu gadiņu pafilozofēt, tad tas būšot varen brangs... .

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #32 : 2016. gada 11. februāris, 16:54:11 »
Luīze, nu man ir līdzīgi. Par ģimeni vairs nestāstu. Piemēam, attiecības ar vīramāti un pirmo iepazīšanos. Fantazēju.

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #33 : 2016. gada 11. februāris, 16:56:57 »
Mao, nu tad es laikam biju pilnīgi debīla apsēžoties pirmā solā. Man likās, ka vairāk apjēgšu, ja iesaistīšos runāšanā utt. Freids man galīgi nebija prātā. Man tad nauda bija prātā, kas samaksāta par kursiem un lai nav zemē nomests laiks.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2016. gada 11. februāris, 16:59:30 »
Nesaprotu kāpēc pedagogs būdams pats tā izpildījās. Kāpēc mani uzmeklēja, bet citas ne?

Viņš pamanīja, ka Tu esi viegli ietekmējama... nu varbūt arī smukāka nekā pārējās :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #35 : 2016. gada 11. februāris, 17:09:43 »
Mao, nu tad es laikam biju pilnīgi debīla apsēžoties pirmā solā. Man likās, ka vairāk apjēgšu, ja iesaistīšos runāšanā utt. Freids man galīgi nebija prātā. Man tad nauda bija prātā, kas samaksāta par kursiem un lai nav zemē nomests laiks.

Nu ta pārsēdies.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #36 : 2016. gada 11. februāris, 17:13:19 »
Es akal nesaprotu, kāpē nevar pamācīties no viedākās daļas un domāt ar to galu, kurš ir iekņudējies un traucē koncentrēties. Kaut vai personīgās veselības dēļ. Lai nesadegtu. Tie, kas domā, ka dzīvo septiņreiz, iepūšat uzreiz.

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #37 : 2016. gada 11. februāris, 17:14:34 »
Mēģināšu pārsēsties. Būs gan uzkrītoši, bet man vieglāk. Vismaz nebūs sajūta, ka zem galda kāju var klēpī ielikt :D stulbi, bet tā man būs mācība. Tik vien kā ar godu kurss jāpabeidz.

Atslēdzies Pīne

« Atbilde #38 : 2016. gada 11. februāris, 17:16:23 »
Mao, tam biezāku ādu vajag. Freids arī tomēr bija vecis.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #39 : 2016. gada 11. februāris, 17:17:28 »
Tu tak nebrīnies, ja aizejot uz bāru un apsēžoties pie letes, Tev sāk kāds plīties virsū? Kāpēc, kad ir plāns maksimāli produktīvi iztērēt naudu, piemirsās šis nevainīgais taktiskais solis - ne pirmā rinda? Jeb šīs tēmas mesidžs ir cits? Un tagad varam sākt beidzot diskusiju?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #40 : 2016. gada 11. februāris, 17:24:19 »
katrs students vēlas īpašu attieksmi...bet kad tā attieksme ir, tad atkal nav labi :) 
doma par kāju klēpī ir ļoti interesanta  :yes: :yes: :yes:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #41 : 2016. gada 11. februāris, 17:28:47 »
A kāpēc vīrs jāsauc par "friend"? Smieklīgi. Laulības gredzens pirkstā, visi taču to redz, un te pēkšņi "friend" :))

Atslēdzies reno

« Atbilde #42 : 2016. gada 11. februāris, 17:31:08 »
Varbūt džekam tāds privāts joks -katrā grupā izvēlēties vienu dāmu un mulsināt -lai ir, par ko ar draugiem parēkt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2016. gada 11. februāris, 17:31:14 »
Tas taču forši! Divi vienā par to pašu cenu! Un vēl jaunāks!
I nesaprotu par ko gaušanās...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #44 : 2016. gada 11. februāris, 17:31:28 »
Man šķiet, ka patiesībā tev glaimo jaunāka vīrieša uzmanība, bet tas nav nekas tāds, no kā būtu jākaunas vai sevi jāšausta. Es regulāri esmu tādā kā vieglas iemīlēšanās sajūtā, tai pat laikā nekādu kreiso domu nav un būt nevar.