Autors Tēma: Pasākums - kā pareizi plānot grādīgos dzērienus  (Lasīts 6597 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Pasākums - kā pareizi plānot grādīgos dzērienus
« Atbilde #45 : 2016. gada 19. februāris, 14:14:30 »
Man gan tā neliekas laba doma. Tas ir gluži tāpat kā jautāt, ko Tev uzdāvināt?

Absolūts izdomas trūkums, necieņa pret to, kuram jautā, kā arī milzīgs risks, ka pasūtīs, ko tādu, ko nevarēsi atļauties. A nebūs tā, ka, nē nu es TĀ nedomāju, davai kaut ko vienkāršāku, saprotamu... 

Necieņa pret viesiem ir nolikt pie purna skābu vīnu, ko neviens nedzer, un lēto šņabi vai "lētā gala viskiju", jo dārgu nevar atļauties.
Un necieņa pret pasākuma rīkotājiem ir pieprasīt simtgadīgu vīnu un Golden label.
Ja tev tādi paziņas, - līdzjūtība.

Protams, ja pieiet burtiski, tad "pudeles" ir arī 50 g suvenīrpudeles un 5 litru skočs ar statīvu. Zin, man paziņas ir ar saprātu, ne tikai ar burtiem un cipariem iepazīstināti.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2016. gada 19. februāris, 14:31:32 »
Man jau šķiet, ar alko mazāk problēmu kā ar ēdienu.Tas ja paliek pāri jāmet ārā,
bet pāri palikušo alko lieto kaut visu atlikušo mūžu. Nekad nepārdzīvoju, ka paliek pāri...
Lai stāv  līdz nākamajam festam.

Atslēdzies itta

« Atbilde #47 : 2016. gada 19. februāris, 14:41:10 »
Man jau šķiet, ar alko mazāk problēmu kā ar ēdienu.Tas ja paliek pāri jāmet ārā,
bet pāri palikušo alko lieto kaut visu atlikušo mūžu. Nekad nepārdzīvoju, ka paliek pāri...
Lai stāv  līdz nākamajam festam.

Ar eedienu arii nav probleemu, parasti viesiem iedala liidzi ko nu kurs veelaas un lieta dariita...

Piemeeram maneejiem draugiem utt., miera veejos vareetu uzriikot jauku anketeesanu un sanjemt feinas atbildes, jebkuraa gadiijumaa, ka apajautaas taa atbildees, tik plaanot noteikti ir vieglaak, ja zin kaut nedaudz viesu velmes un domas par...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #48 : 2016. gada 19. februāris, 14:49:13 »
a kāpēc vispār jāaicina cilvēki kurus nepazīstat? :) :)  nu labi, kāds babulis izrādīsies stāvoklī un nedzers, vai kāds vecis būs pašķīries un tāpēc iekamps divtik... bet pa lielam jau viss skaidrs :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #49 : 2016. gada 19. februāris, 17:18:20 »
Man vsp krīt uz nerviem viesības/svinēšanas, cenšos izvairīties cik vien varu

Atslēdzies itta

« Atbilde #50 : 2016. gada 19. februāris, 18:54:31 »

Katram savs, man patiik riikot pasaakumus un buut tajos ieksaa, tai skaitaa pasai gatavot un arii neskatoties uz nogurumu naakamaa dienaa uzkopt, j atas ir nepieciesams...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #51 : 2016. gada 19. februāris, 18:58:22 »

Bet īgņa jau neesi,Tu vienkārši esi skaidrā, ja? :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2016. gada 19. februāris, 19:13:01 »
Katram savs, man patiik riikot pasaakumus un buut tajos ieksaa, tai skaitaa pasai gatavot un arii neskatoties uz nogurumu naakamaa dienaa uzkopt, j atas ir nepieciesams...

Nu tad jau skaidrībai ar alko daudzumu vajadzētu būt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #53 : 2016. gada 19. februāris, 19:13:32 »
Bet īgņa jau neesi,Tu vienkārši esi skaidrā, ja? :)
Ja pret savu gribu jābūt tizlā svinēšanā, esmu īgņa. Dzeršana nelīdz, varu tā arī aiziet off - molča.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #54 : 2016. gada 19. februāris, 19:37:38 »
Man viena draudzene raudāja uz pleca, ka savu maitismu vairs nevarot pate ciest - bijusi pie puiša, izdzērusi visu labāko, ļāvusies glāstiem, kunilingam - kaifā izblāvusies, pielekusi kājās, sakārtojusies un - čau!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #55 : 2016. gada 19. februāris, 19:38:21 »
Man viena draudzene raudāja uz pleca, ka savu maitismu vairs nevarot pate ciest - bijusi pie puiša, izdzērusi visu labāko, ļāvusies glāstiem, kunilingam - kaifā izblāvusies, pielekusi kājās, sakārtojusies un - čau!

Sajaucu sadaļas/tēmas - ja?

Atslēdzies itta

« Atbilde #56 : 2016. gada 19. februāris, 19:40:37 »

Nu nedaudz, bet tikai par 10 %, taa jau parastaa blakne, kad izdzer ne tikai to, bet piemet arii %

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2016. gada 19. februāris, 20:45:10 »

Gan jau puisim ar kāds prieciņš no tā visa.  ;)
Nu patiesībā ko tad vēl?, rociņu paturēt vai traukus nomazgāt?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #58 : 2016. gada 19. februāris, 23:25:53 »

Kad taa dara vecis, shis sevi par maitu neuzskata...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #59 : 2016. gada 20. februāris, 08:56:01 »
Kad taa dara vecis, shis sevi par maitu neuzskata...
Tipa, palaiza, ievelk mēli un aiziet?!