Autors Tēma: bitītmatos :)  (Lasīts 2936 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

bitītmatos :)
« : 2016. gada 18. februāris, 16:14:14 »
Esat pamanījuši šito garadarbu? Nevar likt zem citām tēmām, jo nav ze best, ko pieprasa Mao, un nav arī "darbs, ko ar trīsām gaida visa nācija" kā Saplēstā krūze.
Un starp citu - savā kategorijā tam pirmās abas sērijas ir ļoti normālas. :) Nepretendē ne uz ko, tīrs sitkoms un kaut kāda ņemšanās, plus  ievietota reklāma , jo sevišķi friezierēšanās un jogurti.
Šoriņš ir burvīgs ar savām ūsām, suņuks Bruno Cīsiņš ir ekselents. Akteiri, kamēr viņiem nav apnicis, ņemās un izbauda pasākumu, viss forši. 2.sērijas stāri bija Andžāns un Dzelzītis. Kad man teica, ka Žannā d'Arkā visiem bijušas debīlas parūkas , ar bažām prasīju, kā tad Dzelzītim? Mani mierināja, ka viņam bija kapuce, fū, nopūtos, jo neiztēlojos viņam nekādu parūku, kas neizskatītos debīli. Un - es teikšu, ka tagad tā melnā parūka bija ļoti jēdzīga un viņš neizskatījās pēc Ķestera:)

Atslēdzies Emīlija

Re: bitītmatos :)
« Atbilde #1 : 2016. gada 18. februāris, 19:18:02 »
esmu pamanījusi reklāmu :) nav gadījies uztrāpīt paskatīties, bet paskatīšos. Nārai par prieku. :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2016. gada 18. februāris, 20:49:27 »
Kur un cikos rāda??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2016. gada 18. februāris, 21:13:30 »
Arī pirmoreiz dzirdu. Tas “Bitītmatos“ ir tās slāvu reti pretīgās rupjības par māti latviskojums???
B.t t...u m..s??? Tiešām kļūst interesanti, kas ko tādu saveidojis...

I

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2016. gada 18. februāris, 21:36:00 »
Njā, atradu. Seriāls propogandēšot ģimeniskas vērtības...
Nu nosaukums noteikti.
O more, o tempore!
Ko vēl piebilst...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2016. gada 19. februāris, 10:14:43 »
Bitīt matos ir  sen jau latviski izveidots un lietots vārdu savienojums, ko reti kurš saista ar krievu lamuvārda būtību un māti. `Hei, šito gan es negaidīju, ka šis teiciens būs par iemeslu sašutumam:) rēcīgi:)  Tad jau no ēdienkartēm vajadzētu izņemt vārdu "pankūka", jo tas taču arī tiek lietots kā tā paša krievu lamuvārda aizstājējs.

Un par ģimenes vērtību aizstāvēšanu - man gribētos teikt, ka tas patiesi reklamē ģimeniskās vērtības, jo visi sliktie un maucīgie dabūs sodu, bet laimīgi dabūsies tie, kas patiesi mīlēs.  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2016. gada 19. februāris, 21:01:18 »
Var jau būt, ka senlatviešu teiciens, man pusaudža gados tika skaidrots,
ka šis ietilpst kategorijā “rupjības “, un sabiedrībā to nelieto ...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2016. gada 19. februāris, 22:19:50 »
Visu laiku aizmirstu,rāda kkādos dīvainos laikos, būs jāieskatās.  Bitīt matos man neliekas nekas rupjš,bet iespējams,ka tam aug gan kājas no krievu t.s. mata.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2016. gada 20. februāris, 13:51:30 »
Divas sērijas redzēju, nezinu, cik bieži un kad rāda, nejauši uzslēdzas. Ne Andžānu, ne Dzelzīti neredzēju, vienā bija Marija Bērziņa.
Nu sižetiski stulbuma kalngals : D bet paskatos aktierus, Šoriņš, Anže forši.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2016. gada 21. februāris, 19:06:16 »
 sižets ir stulbs:) un nezinu, kapēc vispār bija jāfilmē, bet - kā man reiz teica, iestudējumi ir jāvērtē nevis vai man patīk vai nē, vai atbilst manām ekspektācijām par doto tēmu, bet gan - kā režisoram izdevies īstenot savas ieceres un mums tās parādīt. Un , manuprāt, rezultāts atbilst tam, ko filmētāji gribēja iegūt . BEt nekādā gadījumā neapgalvoju, ka tas būtu jāskatās:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2016. gada 21. februāris, 19:57:49 »
Ka sižets ir stulbs, tas vēl ir maigi teikts. Kko tik bezgaumīgu un trulu sen nav nācies redzēt. Žēl normālus aktierus, kas nodarbināti šajā haltūrā. Pat savārstījums "Zentas brīvdienas", kuru rādīja pirms kādiem pāris gadiem, likās māksla salīdzinājumā ar šo...

« Atbilde #11 : 2016. gada 22. februāris, 12:36:15 »
Sižets, protams, stulbs, bet kā aktieri izpaužas  :thumbsup:   Anže ir nepārspējams, un smalkais Andžāns ir reāli pārtapis tipā, kuram vienīgā rieva smadzenēs ir iedauzīta ar steku. Cik nu redzēju, man patika arī Marija un viņas "brālis".
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #12 : 2016. gada 22. februāris, 12:43:44 »
bet kā aktieri izpaužas  :thumbsup:   

Un Dzelzītis, kurš sen nav tv redzēts!! ( laikam kopš viņš Silvucim piecirta Neprāta cenā un dziedāja 'Rozes lilijas es tev kaisīšu"... )

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2016. gada 22. februāris, 13:03:04 »
Kā ta nav redzēts - "Viņas melo labāk" šarmēja uz nebēdu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies hm@

« Atbilde #14 : 2016. gada 22. februāris, 13:31:12 »
ā, pareizi, aizmirsu. Bet VML jau skaitās "jēdzīgais" seriāls, tipa - ar saturu :)