Autors Tēma: Gribu padlaika čuguna vannas kājas.  (Lasīts 4718 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Gribu padlaika čuguna vannas kājas.
« Atbilde #30 : 2016. gada 07. aprīlis, 13:34:54 »
Kolosāli -un tieši tumši zilā kontrasts visu pārējo izceļ!

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2016. gada 07. aprīlis, 13:52:56 »
Trixieši toč nepārspējami.
Par tumši zilām grīdas flīzēm laikam zinu vismaz 2 clv, kas nevarēja iedomāties ko ar tikai 1kasti ar tādām iesākt :D
Cepuri nost! Ekselenta vannasistaba, īpaši, ja bērni jāvanno.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #32 : 2016. gada 07. aprīlis, 13:58:46 »
Jā, ļoti veiksmīgs dizains sanācis - košas un priecīgas krāsas.  :thumbsup:

Starp citu pajautāšu - kādas flīzes vieglāk kopjamas/labāk izskatās - glancētās vai matētās?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2016. gada 07. aprīlis, 14:35:15 »
Mazos Trikšus uz mazgāšanos droši vien nav jāskubina un
no vannas ārā dabūt nav viegli.
Nu malace!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #34 : 2016. gada 07. aprīlis, 14:51:16 »
Tā arī ir bērnu vannasistaba. Kad džekiem pieriebsies, tad domāsim, ko ar šo darīt. Galu galā - nav jau guļamistaba vai dzīvojamā, kur visu laiku jāuzturas. Vīrs sākumā šķībi lūrēja ar defolto frāzi "nu nezinu, nezinu...", kamēr šitais raibums uz datora projektējās un kamēr flīzējām. Tagad pats sēž un kaifo. :D A man sagribējās kaut ko izcili košu, nevis bēši bālo vai jēli rozā versiju. Īpaši, ja bija iedīgļi. :D Tex, tās flīzes bija no Tevis, ja?  :blushing:
Nu tad Tev pienākas zilās vannasistabas krustmātes lauri.  :flowers:

Starp citu pajautāšu - kādas flīzes vieglāk kopjamas/labāk izskatās - glancētās vai matētās?
Na ļubiķeļa. Pēc skata man labāk patīk matētās - glancētajām atspīdumi vairāk izceļ defektus, vēsāka sajūta. Sienas flīzēm matētas vai glancētas - cik ir bijusi darīšana - īpaši atšķirības nav. Tiesa, ja "matētās" ir uzsūcoša plika keramika, tad es tādām virsū neskatītos. Tās, kas parastos veikalos, tādas pusmatētas vien ir.
Grīdas flīzes ir vāks. Vai nu slidenas, bet viegli kopjamas, vai matētas un neslīdošas, bet tik abrazīvas, ka nav notīrāmas savādāk, kā ar birsti un ūdens strūklu, jo virsma visas lupatiņas un švammes sadrāž driskās un pūkas mētājas visur.

Tas, kas man uz grīdas, ir linolejs. Arī no abrazīvā gala (ja nebūtu sīču, meklētu mazāk abrazīvu), bet celtniecības piļesoss, kas māk uzsūkt ūdeni, problēmu risina. Notīra ar birsti, uzgāž ūdeni, sasūc, atkārto pāris reižu, liekais nožūst, - tīrs. Varbūt arī grīdas flīzēm tas darbojas, nezinu. Man jaunības trauma - abrazīvās flīzes, kas nav notīrāmas. :D

Mazos Trikšus uz mazgāšanos droši vien nav jāskubina un no vannas ārā dabūt nav viegli.
Viņi to vannu ir redzējuši tikai ar kājām gaisā stāvu zemāk. :D Šovakar būs sajūsmas kaucieni, jau gatavojos. :D
Pārējais pagaidām patīk. [Ja neskaita komentāru, ka mākslinieks tos dzīvnieciņus ir šausmīgi slikti izkrāsojis - visur pāri malām švīkāts, citur nav lidz līnijai aizkrāsots... :D]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2016. gada 07. aprīlis, 15:50:23 »
Es tik domāju par to spoguli pie vannas.
Cik redzēts, tad laižot ūdeni vannā parasti aizsvīst.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #36 : 2016. gada 07. aprīlis, 16:05:06 »
Tas tak dabiski, ka spogulis aizsvīst. Nu un?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #37 : 2016. gada 07. aprīlis, 16:06:49 »
Ja aiz spoguļa ieliek apsildes paklājiņu, tad nesvīst :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #38 : 2016. gada 07. aprīlis, 17:37:15 »
Spogulis, kas lieks stāv aiz skapja, maksā daaaaudz mazāk nekā flīzes no veikala. :D
Viss, vienīgais arguments. :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #39 : 2016. gada 13. jūnijs, 22:38:07 »
Atskaite pēc laika.

Metode ir derīga pedantiem, kas spēj aiz sevis katru reizi izmazgāt vai vismaz izskalot vannu, bet nav derīga sušķīgiem vīriešiem - emalja iekrāsojas ar lielu prieku, pat nav saprotams, no kā - veļa tur nav mazgāta, matus arī nekrāsoju.

Emalja ir mīksta, neko cietāku par pēdām vannā nelikt - lielu katlu mazgāšana var beigties ar iespiestiem [nevis izlauztiem, bet iespiestiem - kā pavisam nenožuvušā krāsā] robiem. Vienkāršai iekāpšanai vai pakaļas ielikšanai ir OK.

Ja izdodas nepamanīt [un pamanīt IR grūti, jo grunts ar pārklājumu ir identiski], un paliek kāds kripucis grunts bez emaljas, jārēķinās, ka tā vieta būs netīra mūžīgi - tā nav nomazgājama, jo ir abrazīva un pievelk jebkuru putekli pirmajās 5 minūtēs.

Bet vispār priekš saviem 16 eiro ir normāli [galu galā - pēc gada vai diviem atkārtošu procesu - tik un tā lētāk par jebkādu citu variantu] bet bizness no tā nesanāks. :D Kvalitāte kā jau "pa lēto paredzēts tizlam lietotājam, nevis profesionālim".
Ja nu vienīgi vientuļai sievietei, kam mājās patīk kārtība un tīrība.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2016. gada 13. jūnijs, 23:02:12 »
Kārtība un tīrība patīk arī nevientuļajām:),;).

Atslēdzies Trix

« Atbilde #41 : 2016. gada 13. jūnijs, 23:05:45 »
Kārtība un tīrība patīk arī nevientuļajām:),;).
Ja vientuļajai ir laiks pēc sevis sakopt, tad nevientuļajai tas prasa 2-3-4 x vairāk neesošā laika - jo ir jātīra aiz visiem. Ja nav paveicies ar pedantu. Un tas aizņem daudz laika. Pat pieņemot, ka tīrītāja ir mājās 24/7, nevis ierodas vēlu vakarā, pēc darba nogurusi.