Mums parasti ir otrādi, bet no saskaitāmo kārtības summa nemainās. Jā, tikai zem silta tekoša ūdens vienā paņēmienā. Man arī tas 2 kāršais paņēmiens šķiet.. vēē. Tātad izlietne viena.
Tex, stāsti, kā Tu mazgā?

šobrīd mazākos objektus ļoooti seklā vannasistabas izlietnē un lielākos ar bidettu podā

Bet negatavoju neko vairāk par kafiju un sviestmaizēm vai kādu MW sū**...
Neesmu darbojusies viertuvē, kur izlietnei būtu vairākas bļodas, līdz ar to nav pieredzes, cik tas ir ērti, vai lieki aizņem vietu. Tāpeč jautāju pieredzējušākai tautai.
Nez, maza kantaina bija neērta. Liela kantaina ērtāka.
Apaļais štrunts ofisā IMO ir neērts (apmēram tikpat, cik bija mazā kantainā).
Love grib 1 apaļu... F@K... Nepatīk man spiediens šādās situācijās. Baidos, ka izlietne varētu uzkavēties ilgāk...
Un kur izraka Franki ar to ziepjspiežamo man ir miglā tīts jo viņu LV weblapā tāda fīča nefigurē... Un vsp man šķiet lieka vai, ja dikti vajag, tad var tak to izspiežamo trauku blakus nolikt kā Trix, ja tiešām ar 1 roku baisi ērtāk? Kgan es -slamsts- turu fairy pudeli vaļā un tāpat ar 1 roku sanāk: paņem un uzspiež uz švammes un noliek...
Par to arī tēma, ka, redz Trix arī saka, ka vajag brīvu vietu līdz sienai, bet ja uz tās tāpat turēs fairy pudeli, švammi utml, tad jau tikpat labi tur varētu būt tā bleķa mala kā tai bildē un uz tās tad pudele švamme un citi slapji štrunti?