Tev Norba? Tad vēl saprotu. Citādi es nekad miskasti neesmu nesusi speciāli [izņemot bērnību, kad miskaste bija jāiznes, jāizmazgā, bet polietilēna maisiņi bija nežēlīgs deficīts]. No rīta, izejot no mājas, mikrolīkums gar miseni, maisiņš izmests un diena tīra. Pie Norbas arī piešāvos trāpīt uz rīta braucienu un iet tālāk savās gaitās.
Pēc maniem paradumiem nav īpaši daudz izlietnē slīcināmu bioatkritumu - šķīvjus noēdu tīrus. Paretam kāds aizpuvis ievārījums trāpās. Lai no pūstošiem un drozofilu mīlamobjektiem izvairītos, izlietnes šrēderī ir jāmet kartupeļu mizas un bojāts puskartupelis, ābolu serdes, arbūzu mizas, ananasu mizas, iepuvis tomāts, pārrūguši skābie gurķi, ieskaitot diļļu kātus un upeņu lapas no burkas utt. Lai es tādus milzu cietus objektus iemācītos mest izlietnē, man ir jāiziet dresūra īpaši skarbos apstākļos. Vai Tu tā esi pieradusi? Ar ciemiņiem noēst arbūzu un mizas samest izlietnē? Nemēģinu atrunāt, bet paanalizē savu rīcību [ka neiznāk "ticēju reklāmai, izrādījās - Tampax nepalīdz iemācīties braukt ar velosipēdu"]. Baidos, ka Tavas ekspektācijas nesakrīt ar reālo problēmu.
Ziepju izspiežamais štrunts nav sliktākā lieta - kopš Rimi akcijā bija par velti iegūstams, ir ieviesies vienkāršs uz galda uzliekams. Ziepju bondzelēm mēdz būt parastie "sporta dzeramo pudeļu" korķi, tad neērti, jo vajag 2 rokas, lai tiktu pie šķidrekļa.
Tas Tavs skapītis 600x900 ir rindas galā pie sienas? Vai stūrī un gar otru sienu arī ir skapis?
Apaļā izlietne ir 510 mm, mierīgi ieiet 600 mm daļā no 900, atlikušie 300 brīvi sienas pusē.
Cik steidzami Tu tur plāno? Ja nav aizvakar, tad atsūti plānu ar izmēriem, un gāzes izvadvietu [plānota atsevišķā plīts vai iebūvēta virsmā?], pazīmēšu variantus. Nākamnedēļ kādu mikromirkli varētu piesēst.