Autors Tēma: Sveicināti!  (Lasīts 21593 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Sveicināti!
« Atbilde #45 : 2016. gada 01. marts, 23:19:25 »
Ir ir par visādiem seriāliem. Zombiju fani, neatceros, vai bija, bet Fargo tika atzīmēts pozitīvi :)
Tad es papētīšu, kas tur ir. Man seriāli ir tikai izklaidei, tāpēc skatos tikai tos, pie kuriem nav jādomā.  :blushing:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #46 : 2016. gada 01. marts, 23:22:20 »
nu tad jau akuraat jaaskataas latvieshu seriaali,jo pie tiem domaashana nav veelama,es pat teiktu-aizliegta! :smile:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #47 : 2016. gada 01. marts, 23:22:27 »
Man gan patīk seriāli, kur var sižetam pasekot un valodu pamācīties, citādi ikdienā nesanāk runāt un dzirdēt.
Visus sakost!

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #48 : 2016. gada 01. marts, 23:23:59 »
Un seriālus par dzīvniekiem, piem. kaķiem skaties?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #49 : 2016. gada 01. marts, 23:29:11 »
nu tad jau akuraat jaaskataas latvieshu seriaali,jo pie tiem domaashana nav veelama,es pat teiktu-aizliegta! :smile:
Nevaru. Man smadzenes iet uz īso jau no tām dažām Ugunsgrēka sērijām, ko pārpratuma pēc esmu redzējis.
Ja filmā/seriālā teorētiski būtu jābūt loģikai, es to tur instinktīvi meklēju. Skatoties Walking Dead ir skaidrs, ka tā visa ir fantastika un nav jādomā līdzi tam, kas tur notiek :D

RaFix

• Viesi
« Atbilde #50 : 2016. gada 01. marts, 23:29:43 »
Un seriālus par dzīvniekiem, piem. kaķiem skaties?
Ir speciāli kaķu seriāli?  :thinking:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #51 : 2016. gada 01. marts, 23:39:51 »
Es skatos Mentālistu pašlaik. Neredzu vajadzību ar kādu apspriest, ko kurš tur teica vai kādas kurai kurpes vai cik ticams sižets konkrētai sērijai. Skatos un viss. Neinteresē, vai Reno un Lumbergs saskatījis to pašu kļūdu trepju dizainā noziedznieka mājā. Fantastiku arī var skatīties. Bet ja taisa "vēsturiskus" gabalus, tad galīgas stulbības atšuj vēlmi redzēt.  Nu, kā tajā "Krūzē".  "Bīstamās saimnieces" un "Mugunsrēki" riebj pēc būtības.
Visus sakost!

RaFix

• Viesi
« Atbilde #52 : 2016. gada 01. marts, 23:46:36 »
Es skatos Mentālistu pašlaik. Neredzu vajadzību ar kādu apspriest, ko kurš tur teica vai kādas kurai kurpes vai cik ticams sižets konkrētai sērijai. Skatos un viss. Neinteresē, vai Reno un Lumbergs saskatījis to pašu kļūdu trepju dizainā noziedznieka mājā. Fantastiku arī var skatīties. Bet ja taisa "vēsturiskus" gabalus, tad galīgas stulbības atšuj vēlmi redzēt.  Nu, kā tajā "Krūzē".  "Bīstamās saimnieces" un "Mugunsrēki" riebj pēc būtības.
Es sev neko nevaru padarīt - es domāju līdzi. Nesen skatījos multeni par kaut kādu robotu, kas aizlido kosmosā. Momentā neatceros nosaukumu. Tā multene man palikusi prātā tikai ar vienu - joprojām neesmu sapratis, no kāda materiāla tas verķis ir, ja spēj nesarūsēt 700 gadu un izturēt raķešdzinēja liesmu temperatūru, bet lokās kā papīrs? :D

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #53 : 2016. gada 02. marts, 06:55:11 »
Titāns+molibdēns+volframs sakausējums nekad nesarūsēs, iztur līdz 8000 grādu temperatūru, plānā kārtā ar grafīta+dimanta šķiedru sieru lokās kā papīrs.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 02. marts, 09:14:48 no pitons »

Atslēdzies ragana

« Atbilde #54 : 2016. gada 02. marts, 08:46:55 »
Opā! Tehniski ļaudis.  :smoker:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #55 : 2016. gada 02. marts, 10:13:43 »
Kāpēc tieši kaķis? Citi kustoņi neder?  :thinking:
teoreetiski der arii sunji, zivis, ceermes, putni galvaa, bet kakji te ir piramiidas augshaa :D

Lai gan te diez vai kāds skatās visādus zombijus un citplanētiešus :D
citplaneetieshus nee, bet walkingdedus gan. esmu fanu pulkaa
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

RaFix

• Viesi
« Atbilde #56 : 2016. gada 02. marts, 11:11:24 »
Titāns+molibdēns+volframs sakausējums nekad nesarūsēs, iztur līdz 8000 grādu temperatūru, plānā kārtā ar grafīta+dimanta šķiedru sieru lokās kā papīrs.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies!  :talking:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #57 : 2016. gada 02. marts, 11:55:34 »
Neņem jau nu tā tūliņ visu par pilnu  :)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #58 : 2016. gada 02. marts, 11:58:07 »
Neņem jau nu tā tūliņ visu par pilnu  :)
Es varu apzvērēt, ka pēc divām dienām jau būšu aizmirsis, kas ar ko jāsakausē. :D Vismaz jautājums vairs nemocīs :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #59 : 2016. gada 02. marts, 12:31:57 »
Es varu apzvērēt, ka pēc divām dienām jau būšu aizmirsis, kas ar ko jāsakausē. :D Vismaz jautājums vairs nemocīs :D

pajautāsi Rūdim, viņš visu zina. stratēģiski :)