Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68653 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #135 : 2016. gada 03. marts, 09:21:18 »
Ir pieklājīgie iemesli - pavadīt kopā laiku, iepazīt vienam otru utt utml, jo ko gan Tu zini par cilvēku, ar kuru esi pavirši parunājis stāvot letei otrā pusē? Šķiet jauks, simpātisks, kād''el gan neuzzināt vairāk par viņu, moš kaut kas tur arī sanāktu.
Un ir citi iemesli - vēžot. Citādāk, kā iepriekš minēts - par tiešu aicinājumu brokastīs var arī pa ausi dabūt. Tad nu jāieslēdz ilgā programma - randiņi.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #136 : 2016. gada 03. marts, 09:39:26 »
ilgā programma - randiņi.
Randiņi man bija posmā 14 - 18. Pieaugušu cilvēku "randiņu kultūru" nekad neesmu varējusi saprast. Bet tas tikai no mana zvanu torņa.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #137 : 2016. gada 03. marts, 09:57:41 »
Pieauguši cilvēki tak saprot, ka laiku lieki tērēt nav vērts: ja sākuma iespaids ir abpusēji ok, tad jāpārbauda saskaņa arī citā svarīgā dzīves sastāvdaļā.. un tad pie brokastīm var apsriest turpmāko iespējamo notikumu attīstību :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #138 : 2016. gada 03. marts, 10:08:57 »
Pieauguši cilvēki tak saprot, ka laiku lieki tērēt nav vērts: ja sākuma iespaids ir abpusēji ok, tad jāpārbauda saskaņa arī citā svarīgā dzīves sastāvdaļā.. un tad pie brokastīm var apsriest turpmāko iespējamo notikumu attīstību :)

Man, savukārt, vienmēr šķitis dīvaini un nesaprotami, kāpēc divi pieauguši cilvēki metas baudīt "citu svarīgo dzīves sastāvdaļu" kā no ķēdes norāvušies pusaudži. Vai tad pirms tam nav interesantāk tuvāk iepazīties, parunāties, kaut ko kopā padarīt?
A no tādas zaļa ābola garšošanas un šķiršanās pēc brokastīm mieles vien paliek.
Jebšu varbūt es tikai tāda dīvaina...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #139 : 2016. gada 03. marts, 10:11:42 »
Vai tad pirms tam nav interesantāk tuvāk iepazīties, parunāties, kaut ko kopā padarīt?
Dies' man liecinieks, nav. Un, ja "pēc tam" nesaskan, tad ko nu?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #140 : 2016. gada 03. marts, 10:12:16 »
Ar "randiņu" es saprotu jebkuru satikšanos divatā, kuras mērķis ir otrs cilvēks, nevis "ģēlas".
Kur tagad iepazīstas cilvēki? Šķiet, ka pamatā darbā, hobiju aktivitātēs, kur tikšanās ir gana biežas tāpat. Bet nākot no divām nesaistītām vidēm, kaut kā ir jāveido tā trešā kopīgā. Kā to izdarīt neitrālā teritorijā? Dodoties uz randiņu - restūzis, kino, koncerti, pēcdarba kafija, izbraukums uz kaimiņmiestu apskatīt ievērības cienīgās vietas utt utml.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #141 : 2016. gada 03. marts, 10:15:50 »
Dies' man liecinieks, nav. Un, ja "pēc tam" nesaskan, tad ko nu?
Kas nu kurai, redz. Priekš manis vīrieša seksuālā pievilcība ir viņa personībā, intelektā, utml., tāpēc to vispirms gribu iepazīt.  Pliks p***is neinteresē.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #142 : 2016. gada 03. marts, 10:16:36 »
Vakar mana radiniece bija uz randiņu, bet pati iepazīšanās notikusi caur mobilā telefona iepazīšanās aplikāciju ar nosaukumu Tinder vai kaut kā tamlīdzīgi. :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #143 : 2016. gada 03. marts, 10:18:15 »
Man, savukārt, vienmēr šķitis dīvaini un nesaprotami, kāpēc divi pieauguši cilvēki metas baudīt "citu svarīgo dzīves sastāvdaļu" kā no ķēdes norāvušies pusaudži. Vai tad pirms tam nav interesantāk tuvāk iepazīties, parunāties, kaut ko kopā padarīt?
A no tādas zaļa ābola garšošanas un šķiršanās pēc brokastīm mieles vien paliek.
Jebšu varbūt es tikai tāda dīvaina...

Viss atkarīgs no vēlmēm, skatījuma, mērķiem..
Ja tēmē uz kopdzīvi, tad "nekomplekts" harmonijai traucēs. Var būt interesantas sarunas, aizraujoši piedīvojumi, jautri smiekli. Bet ar to būs par maz, ja sekss sūdīgs/atšķiras vērtējumu skalas iedaļas "fantastiski - slikti, gumes utt./
Un otrādāk ar - ja būs forši tikai seksā, tad nekāda sakarīga kopdzīve nesanāks - teātrī vai mašīnā braucot takš nepadrāzīsies :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #144 : 2016. gada 03. marts, 10:22:08 »
Vakar mana radiniece bija uz randiņu, bet pati iepazīšanās notikusi caur mobilā telefona iepazīšanās aplikāciju ar nosaukumu Tinder vai kaut kā tamlīdzīgi. :)
Nu redz - kā gan nosaukt satikšanos, ja iepzīšanās bijusi tinderī un vēl nav zināms vai tur būs romantjika, pliks kniebiens vai pilnīgi nekas?
Randiņš ir kā izlūkošanas misija.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #145 : 2016. gada 03. marts, 10:22:46 »
Priekš manis vīrieša seksuālā pievilcība ir viņa personībā, intelektā, utml., tāpēc to vispirms gribu iepazīt.
Lai to notestētu, pietiek ar minūtēm 15, ok, pusstundu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #146 : 2016. gada 03. marts, 10:24:01 »
Priekš manis "forši tikai seksā" nepastāv pēc definīcijas. Ja cilvēks neinteresē kā personība, tad seksuāli viņš ir vienaldzīgāks par telefona stabu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #147 : 2016. gada 03. marts, 10:29:02 »
...teātrī vai mašīnā braucot takš nepadrāzīsies :)

Nav nemaz tik neiespējami...    ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #148 : 2016. gada 03. marts, 10:35:04 »
Ha, redz cik neiespējami ir saņemt atbildi uz jautājumu "ko vajag sievietēm?", jo cik sieviešu, tik atbilžu...

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #149 : 2016. gada 03. marts, 11:06:03 »
Vislabāk būtu, ja visas šejienes sievietes uzskaitītu, ko viņām vajaga. Tad RAFS zinātu un varētu sastādīt sarakstu ar izpildāmā vajadzībām. Un iepazīstoties ar sievieti, viņai iesniegti sarakstu, ko viņš var izpildīt. Tad tālākais jau atkarīgs no dotās sievietes vai viņa grib vai negrib Rafu.