Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68654 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #300 : 2016. gada 05. marts, 17:10:38 »
Oglasitje spisok restoranov, kuros babulji dumji kljuust...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #301 : 2016. gada 05. marts, 17:11:06 »
Citāts
kā vieta var ietekmēt vai mulsināt? Ietekmē un mulsina cilvēks. Restorāns man ir ēstuve.

Tev ēstuve, bet, piemēram, es vienmēr esmu jutusies neomulīgi jebkurā ēstuvē. Ko nu? Izvēlētos kāds man pirmajam randiņam restorānu ar n-tajiem darbarīkiem uz galda, plus vēl ēdienkarti a ala omāri da mīdijas un es nezinātu, kur rokas likt. Un, ja vēl, cilvēks, kurš man patiktu un gribētu patikt pati...  :rat:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies itta

« Atbilde #302 : 2016. gada 05. marts, 17:15:18 »
Tev ēstuve, bet, piemēram, es vienmēr esmu jutusies neomulīgi jebkurā ēstuvē. Ko nu? Izvēlētos kāds man pirmajam randiņam restorānu ar n-tajiem darbarīkiem uz galda, plus vēl ēdienkarti a ala omāri da mīdijas un es nezinātu, kur rokas likt. Un, ja vēl, cilvēks, kurš man patiktu un gribētu patikt pati...  :rat:

Man tas pat :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #303 : 2016. gada 05. marts, 17:16:05 »
Nu tas soreiz bija vairaak, kaa joks :D , varbuut nedaudz stulbs un  :sarcasm:

Bet, protams, mans texts jau arī vien joks...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #304 : 2016. gada 05. marts, 17:18:06 »
Es sapratu. Viņas tā uzvedās, jo cenšās man patikt, ja?  :thinking:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #305 : 2016. gada 05. marts, 17:21:59 »

Varbūt arī otrādi - dāma nokonstatē, ka tas kurš uzaicināja nepārzin galda kultūru
un mulst un jūtas neērti no tā...

Atslēdzies itta

« Atbilde #306 : 2016. gada 05. marts, 17:23:03 »
Es sapratu. Viņas tā uzvedās, jo cenšās man patikt, ja?  :thinking: 

Varbūt arī otrādi - dāma nokonstatē, ka tas kurš uzaicināja nepārzin galda kultūru

Arii versija  :rofl:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #307 : 2016. gada 05. marts, 17:23:41 »

Galda kultūru es protu jau no bērnības. Mani kaudze ar dakšiņām nemulsina, tāpat, kā tas,  kas uzlikts uz šķīvja. Nebiju aizdomājies līdz tam, ka kādam tas var radīt problēmas.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #308 : 2016. gada 05. marts, 17:25:02 »
Viņas nezina, kā uzvesties, tāpēc mulst. Simpātisks kompanjons ir tikai papildus faktors.
Bet tā ir tikai viena versija. Tikpat labi var būt kaut kad iepriekš minētais seriālu variants un dāma uzskata, ka šitā uzvesties ir smalki...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies itta

« Atbilde #309 : 2016. gada 05. marts, 17:25:52 »
Galda kultūru es protu jau no bērnības. Mani kaudze ar dakšiņām nemulsina, tāpat, kā tas,  kas uzlikts uz šķīvja. Nebiju aizdomājies līdz tam, ka kādam tas var radīt problēmas.

Zini, sii ir arii pedagogu izplatiitaakaa probleema, nespeeja nokaapt no plauktinja, kaa var nesaprast...

Atslēdzies itta

« Atbilde #310 : 2016. gada 05. marts, 17:27:16 »
Viņas nezina, kā uzvesties, tāpēc mulst. Simpātisks kompanjons ir tikai papildus faktors.
Bet tā ir tikai viena versija. Tikpat labi var būt kaut kad iepriekš minētais seriālu variants un dāma uzskata, ka šitā uzvesties ir smalki...

Es te kaut kaa nejausi dzirdeju, kaa viena stulbi hihinaaja par katru calja izteikto fraazi, secinaajums no manas puses neredzot abus, ka vai nu daama taa uzvedaas aiz pieklaajiibas, vai vienkaarsi pasai nebija ko teikt un bija garlaiciigi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #311 : 2016. gada 05. marts, 17:34:35 »
Neticu tai mulshanai... pusgadu paziistami un te peekshnji mulst... tjip kex nav sapratis, kaadu krogu izveeleeties?

Atslēdzies itta

« Atbilde #312 : 2016. gada 05. marts, 17:39:06 »
Neticu tai mulshanai... pusgadu paziistami un te peekshnji mulst... tjip kex nav sapratis, kaadu krogu izveeleeties?

Nu veel variants, ieraudziija, kaadu citu keksu tajaa pasaa eestuvee  :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #313 : 2016. gada 05. marts, 17:39:06 »
Inešuk, ja patīk, tad mulst.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #314 : 2016. gada 05. marts, 17:43:11 »

Nomulsa, jo keks pateica, ka nepiedienigi ģērbusies...