Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68462 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #375 : 2016. gada 06. marts, 10:13:59 »
A kāpēc restorānos jājūtas slikti? Galda piedrumi jāņem no malējā sākot, ēdiens ir ēdiens, tas jāēd... ja nu kādos Mišelin trīszvaigžnu var pagadīties kas nesaprotami ēdams, bet te...

Par tām mazajām porcijām es kopš zināma laika pat priecājos, vismaz var nogaršot arī desertu, visam vietas pietiek... Tie laiki, kad gribējās malkascirtēja porcijas, aizgājuši kopā ar pusaudža gadiem...

Un nē, mani toč nav jāved uz restorāniem, pati aiziešu, ja gribēšu, bet kāpēc šitādi šausmu stāsti, nesaprotu... :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #376 : 2016. gada 06. marts, 10:18:36 »
Ak, Emīlij... Ne jau visi piedzimst ar sudraba karotīti rokā un nevainojamām manierēm. :D Gan jau arī Tev ir kāda vide, kur Tu nejūties ērti un par sevi pārliecināta. It īpaši, ja vēlies kādam patikt un atstāt iespaidu.  :talking:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #377 : 2016. gada 06. marts, 10:21:45 »
Restorānos tāpat vien nestiepj nesaprotamus ēdienus, ja vien pats nepasuti tādus.  Es parasti izvēlos kaut ko jaunu, kaut ko, kas nav ikdienišķs, bet tāpat nekad nav bijis noformējums un izpildījums tāds, ka nevarētu saprast, kā to ēst. 
Ja dāma nezina atšķirību starp restorānu un naktsklubu, tad ir skumji un nezinu vai tā ir aicinataja vaina. Ja man ir pasākums vietā, kur neesmu bijusi, iepriekš ievācu informāciju, paskatos bildes no līdzīga tipa pasākumiem, izdaru secinājumus. 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #378 : 2016. gada 06. marts, 10:24:31 »
Smalkajos (nejaukt ar “smalkajiem“), vienmēr ticis laipni paskaidrots, kā ko ēst ja mēģini
nobaudīt ko jaunu un nezināmu.
Mums ar Tukkungu ik pa laikam patīk divatā pasēdēt un papļāpāt labā restorānā,
nesaistot to ar nekādu romantiku

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #379 : 2016. gada 06. marts, 10:30:45 »
Prasme apieties ar galda rīkiem ir apgūstama lieta, nevis iedzimta. Ja bērnībā vecāki pie tā nav piestrādājuši,  tad kas attur apgūt jau pieaugušā vecumā?
Puķes randiņos ir mīļi, bet neērti.  Ejot prom no restorana/kafejnicas/whatever jāatceras paņemt, jaopere ar pilošiem kātiem. .. pasarg dievs vēl puķupodus staipīt :D turklāt vīrieši ir iedomājušies, ka tam noteikti jābūt rozēm, noteikti sarkanām un noteikti gariem kātiem.

Atslēdzies itta

« Atbilde #380 : 2016. gada 06. marts, 10:42:54 »
Prasme apieties ar galda rīkiem ir apgūstama lieta, nevis iedzimta. Ja bērnībā vecāki pie tā nav piestrādājuši,  tad kas attur apgūt jau pieaugušā vecumā?
Puķes randiņos ir mīļi, bet neērti.  Ejot prom no restorana/kafejnicas/whatever jāatceras paņemt, jaopere ar pilošiem kātiem. .. pasarg dievs vēl puķupodus staipīt :D turklāt vīrieši ir iedomājušies, ka tam noteikti jābūt rozēm, noteikti sarkanām un noteikti gariem kātiem.

Jaa jaa un tad veel to vieniigo rozi stundu izveelaas pukju veikalaa un beigaas panjem vienu no neveiksmiigaakajiem eksemplaariem ar domu, ka baigie ziedu eksperti :) ir naacies pahaltuureet ziedu veikalos :D, jo tas ir mans valjasprieks, ja sanaak un iespeeja uzlaadeeties ar augu energjeetiku :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #381 : 2016. gada 06. marts, 10:46:55 »
Jaa jaa un tad veel to vieniigo rozi stundu izveelaas pukju veikalaa un beigaas panjem vienu no neveiksmiigaakajiem eksemplaariem ar domu, ka baigie ziedu eksperti :) ir naacies pahaltuureet ziedu veikalos :D , jo tas ir mans valjasprieks, ja sanaak un iespeeja uzlaadeeties ar augu energjeetiku :)
A pēc kā ir jāizvēlās puķes? Kkur lasīju, ka jo mazāk viņa atplaukusi, jo viņa ir svaigāka un ilgāk stāvēs. Tagad vari par mani ierēkt! :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #382 : 2016. gada 06. marts, 10:50:31 »
Rožu mūžu paredzēt nav iespējams.  Bieži vien ciešie ziedi nekad tā arī neizplaukst.

Atslēdzies itta

« Atbilde #383 : 2016. gada 06. marts, 10:54:50 »
Rožu mūžu paredzēt nav iespējams.  Bieži vien ciešie ziedi nekad tā arī neizplaukst.
Tieši taa, tie pumpuri veel neko nenoziimee... :) vislabaak ir sadraudzeeties ar kaadu ziedu veikala paardeveeju, kura Tev ieteiks, kura no veikalaa esosajaam skjirneem ir veiksmiigaakaa, visilgaak staav, noteikti atveraas un reizeem pat arii smarzo...

Man pedeejaa roze, ko iedaavinaaja uz vaardadienu druska (paardeveeja ziedu veikalaa) nostaaveeja vairaak kaa meenesi :)  ir bijis, ka atdod nelikviidas rozes, kas paarplaukusas un tad veel vaazee staav vismaz vienu nedeelju un priecee pasu... :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #384 : 2016. gada 06. marts, 11:02:57 »
Bet man jau labāk patīk pušķi. Darbā pasūtam no Fiori, viņi māk salikt smukus gaumīgus tādus slotveida, ne apaļos, kas pēc dekoriem/kūkām izskatās.  Bet atkal - saņēmēja gaumē jāzina.

Atslēdzies itta

« Atbilde #385 : 2016. gada 06. marts, 11:07:17 »
Bet man jau labāk patīk pušķi. Darbā pasūtam no Fiori, viņi māk salikt smukus gaumīgus tādus slotveida, ne apaļos, kas pēc dekoriem/kūkām izskatās.  Bet atkal - saņēmēja gaumē jāzina.

Par pu'skiem runaajot, kaadreiz bija prikols vienaa miestaa, ka klienti miil labi notureetu mantu :D... Man arii patiik gaumiigi ziedu puskji, bet te nu jaazin, ka konkreetajaa vietaa patiesaam nehaltuuree un puskjus taisa no svaigiem ziediem :( meedz buut visaadi gadiijumi...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #386 : 2016. gada 06. marts, 11:19:03 »
Svaigus ziedus var dabūt tikai sezonas laikā,  vēlams no tirgus tantiņām. Pārējie ievestie jau nav svaigi pēc definīcijas.

Atslēdzies itta

« Atbilde #387 : 2016. gada 06. marts, 11:20:31 »
Svaigus ziedus var dabūt tikai sezonas laikā,  vēlams no tirgus tantiņām. Pārējie ievestie jau nav svaigi pēc definīcijas.
Piekriitu, bet arii tiem ir dazaadas taas pakaapes :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #388 : 2016. gada 06. marts, 12:44:32 »
Retā reize, kad peikrītu Emīlijai - kāpēc restorānā jājūtas slikti? Un nu nav obligāts vakartērps ar vakara frizūru un meikapu. Būtu jāpieskaņojas dāmai- jājūt, kura ir staigātāja gar jūru, kuru uz čili un kuru uz īstu restorānu, bet atkal ne otrā galējībā. Ka stāv un brīnās: kur iesim? Un pats neko nepiedāvā... Tad es toč Vincentu pasūtītu un skatītos kā nu izķepurosies no situācijas  :evil: bet bez perspektīvas vairs...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #389 : 2016. gada 06. marts, 13:31:58 »
Ai, nu vienkārši pārcentās tā meiča... kam negadās...

Pēc pusgada pazīšanās džeks paziņo, ka aicina uz smalku krogu, tad nu cirta mugurā smalkāko,kas skapī atrodams.
 Pieļauju, ka beibe arī jaunāka par autoru,
drosmei un pašapziņai  vēl feisā kara krāsas un i pieļauju pat īsti nesaprata,
kālab džeks neģībst
no laimes visu krāšņumu ieraugot.