Autors Tēma: Ko vajag sievietēm?  (Lasīts 68212 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Ko vajag sievietēm?
« Atbilde #570 : 2016. gada 12. marts, 09:03:42 »
Piekrītu tex precizējumam - ja ar cilvēku ir "vienkārši" - ērti, viegli, tīkami sadzīvot/sadarboties, tas nav tāpēc, ka viņš/a ir "vienkāršs/a". Bet te var izstiept diskusiju pa n lapām, ko nu kurš ar šiem jēdzieniem saprot.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #571 : 2016. gada 12. marts, 09:34:41 »
Es sapratu gan to, ko Rafiks gribēja pateikt, gan Tex teikto. To varētu apzīmēt kā saticību, bet varētu būt arī cits piemērotāks vārds.
Turklāt šīs īpašības esamība vai trūkums attiecas gan uz sievietēm, gan vīriešiem.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #572 : 2016. gada 12. marts, 09:39:54 »
empātija - varbūt.

Atslēdzies itta

« Atbilde #573 : 2016. gada 12. marts, 11:40:48 »
empātija - varbūt.

Vareetu buut, skatot definiiciju: Empātija ir intuitīvs izpratnes veids bez apdomāšanās, kad emocionāla iejušanās otrā cilvēkā  uzreiz izraisa attiecīgu rīcību. Empātija balstās uz cilvēku prasmi nostādīt sevi otra cilvēka vietā, izjust viņa stāvokli, pozīciju, paskatīties uz notiekošo ar partnera acīm.
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #574 : 2016. gada 12. marts, 12:01:52 »
Trix, neticu, ka to otro 18 gadu laikā, kad žmiedzi savus tarakānus, Tev nebija nekādu attiecību, par kurām secināji, ka garām. Neba līdz 36 gadiem dzīvoji kā mūķene, lai pēc tam dzīvotu kā viedā ;)

Iespējams, vienīgā atšķirība starp Tevi un šķirteni ir tā, ka šķirtene pasteidzās kādas attiecības noformēt oficiāli ;)

Man patika, kā Luīze pateica - ka viss bijis pieredze

Atslēdzies tex

« Atbilde #575 : 2016. gada 12. marts, 13:33:50 »
No vienas puses var piekrist Minnei. Ir lietas, kur vajag to pieredzi, lai nākamreiz būtu savādāk. Kur bez savas nesanāk.

BET ir vietas un lietas, kur gana ok var mācīties no citu kļūdām un teorijas. Tas pats par to no "pozitīvistu" tēmas - nu nav pašam ar savu pieri jāievelkas stabā, lai saprastu, ka vajag skatīties, kur iet, un to stabu apiet. Un ja nu tomēr ieskriets, secināt, ka tā ir prasta neuzmanība/nolaidība un iet tālāk.

Daļa iemācās no teorijas un ir daļa, kam visu vajag izmēģināt pašiem, lai saprastu, ka tas neder. Pārējie kkur pa starpu. Man tomēr šķiet, ka audzināšanas laža ir tiem otrajiem, bet vrb tāpēc, ak pati vairāk pieslienos pie tiem pirmajiem.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #576 : 2016. gada 12. marts, 23:07:39 »
Vareetu buut, skatot definiiciju: Empātija ir intuitīvs izpratnes veids bez apdomāšanās, kad emocionāla iejušanās otrā cilvēkā  uzreiz izraisa attiecīgu rīcību. Empātija balstās uz cilvēku prasmi nostādīt sevi otra cilvēka vietā, izjust viņa stāvokli, pozīciju, paskatīties uz notiekošo ar partnera acīm.
Te jau ir tā sāls, ka es nevarēju saprast, kāpēc viņas visas tā uzvedās. (Atmetam manis apbrīnošanu par vietas izvēli, tas viss tika darīts tikai lai dāmas būtu priecīgas.) Ja es zinātu, ka tas ir tieši tāpēc, ka viņas cenšās man patikt un sastresojas, jo, kā uzzināju, vieta uz nerviem spēlē, būtu izturējies pret to savādāk.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #577 : 2016. gada 12. marts, 23:09:20 »
Trix, neticu, ka to otro 18 gadu laikā, kad žmiedzi savus tarakānus, Tev nebija nekādu attiecību, par kurām secināji, ka garām. Neba līdz 36 gadiem dzīvoji kā mūķene, lai pēc tam dzīvotu kā viedā ;)

Iespējams, vienīgā atšķirība starp Tevi un šķirteni ir tā, ka šķirtene pasteidzās kādas attiecības noformēt oficiāli ;)

Man patika, kā Luīze pateica - ka viss bijis pieredze

Un ko tev dos mana draņķīgā vairākkārtīgā nejēdzīgo attiecību pieredze, kurās principā tika pielasīti štruntīgi kadri, vadoties no mātes iedēstītajiem pilnīgi idiotiskajiem principiem? Starpība starp mani un šķirteni/civilšķirteni ar bērnu ir tāda, ka bērnus man pietika prāta netaisīt, jo ar kaut kādām muguras smadzeņu nereģistrētajām šūnām bija skaidrs, ka ar šo un arī ar šo, un ar šo ne tik nebūs aršana. Bet ai, ka man tos bērnus gribējās. Un jaunībā, nevis 40 gadu vecumā.

Pa bezjēdzīgo attiecību modeļu īstenotmēģinājumu laiku ir pietiekami daudz redzēts, ka tomēr atļaušos paust viedokli par to. Nē, Rukšāne neesmu, sleju nerakstīšu, Ja ir iebildumi - spiediet ignore.

Bet par sākotnējo tēmu. Reiz viens draugs man teica - tu nemeklē brīvos - pēc 30 tie pārsvarā nekam neder; nemeklē šķirteņus - viņi tikko ir laimīgi no vienas raganas tikuši vaļā un neko nopietnu nemeklē. Skaties uz precētajiem. Ļoti daudzi dzīvo vienkārši aiz inerces - nav impulsa kaut ko mainīt, bet viss jau ir līdz brošai. Tādi no viena skatiena saņemsies, atrisinās visas problēmas un būs brīvi. Man tieši tā bija. Un tagad visi laimīgi.

Principā tas darbojas arī attiecībā uz sievietēm, tikai tur parādās bērna faktors...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies itta

« Atbilde #578 : 2016. gada 13. marts, 10:05:04 »
...
 Tādi no viena skatiena saņemsies, atrisinās visas problēmas un būs brīvi. Man tieši tā bija. Un tagad visi laimīgi.

Principā tas darbojas arī attiecībā uz sievietēm, tikai tur parādās bērna faktors...

Lasu un domaaju... Kaapeec ir tik izteikta paarlieciiba, ka visi saada situaacijaa ir laimiigi??? (mans jautaajums neizsleedz iespeeju, ka atiesaam tas taa arii ir...)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #579 : 2016. gada 13. marts, 20:00:36 »
Gan jau ne uzreiz laimiigi lielaakoties...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #580 : 2016. gada 13. marts, 20:01:23 »
Tik tiem preceetajiem ar to beernu faktors lielaakoties...

Atslēdzies reno

« Atbilde #581 : 2016. gada 13. marts, 22:30:04 »
Dīvaini, ka visi Trix tarakāni ir mātes iedēstīti. Cik ērti atrast vainīgo

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #582 : 2016. gada 13. marts, 22:55:35 »
Nesaki vis, Reno, tie tiešām ir pamatu pamats, tālākais jau ir mutācijas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #583 : 2016. gada 14. marts, 06:42:39 »
Taa nu vish i... Ir maateem talants beerniem dziivi sacuukaat...

Cielava

• Viesi
« Atbilde #584 : 2016. gada 14. marts, 07:34:36 »
Ļoti sterviska dzīves uztvere Trix.Visi laimīgi - arī pamestā sieva un bērni?.....  hmmm. Labs padoms - jaukt ģimenes  :no: Kur gan pasaule aizlidotu,ja visi tā darītu... Un nevajag šito - nevar izjaukt to,kas nav izjaucams...Un kā vēl var ja piestrādā. Nožēlojama dzīves uztvere,jā,te laikam māte tiešām meitai smadzenes sačakarējusi...
Piedod,Rafik,par oftopiku.