Autors Tēma: Rimi karte  (Lasīts 8241 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Rimi karte
« : 2016. gada 04. marts, 10:08:37 »
Tagad viņi maina veco karti pret jauno versiju, tādu, kuru nav jāvelk caur lasītāju, bet pietiek pielikt plakaniski pie pinkodmena (tās kastītes pie kases, kur parasti vilka cauri, kur liek bankas karti, ievada pinkodu). Līdz 6.martam nomaiņa bez maksas, jauno karti var dabūt (ja konkrētā brīdī nav beigušās) praktiski jeburā rimi kasē, pēc tam pašam jāievada dati tā sauktajā rimi kioskā (tur visu priekšā pasaka).
Pēc 6.marta būs par 1 eiro tās kartes. Vienīgais, ko nezinu - vai tā maiņa būs obligāta? Un vai vecās kartes būs derīgas vai arī nē?

Divas lietas, kas jāņem vērā -
1) nekur šitas netiek diži reklamēts, ja nu kāda kasiere pasaka pa draugam vai arī tu pamani, ka reklāma ir uz sīknaudas šķīvīša, kas pie kases. Ja nelieto naudu un maksā ar karti - i nepamanīsi.
2) tagad rimi ir kaut kāda loterija par iztērētās naudas apjomu (no padsmitā febr līdz 6.martam). BRĪDINU - kartes nomaiņas brīdī viņi uz brīdi pazaudē datus par šo naudu. Dati parādīšoties 7.martā - tātad, ja esi centies iztērēt 50 eiro, lai varētu piedalīties izlozē, tad - tas nonullēsies un parādīsies tikai vēlāk.:) 
3) nē, Rimi naudas uzkrājums nepazūd , tas ir redzams arī tagad. Vismaz manā kartē palika.

Ja nu kādam noder:)  Jo vecās kartes ap šo laiku jau visiem  ir apspurušas un slikti lasās:)

Atslēdzies reno

Re: Rimi karte
« Atbilde #1 : 2016. gada 04. marts, 10:27:19 »
Paldies, man gan Rimi maz trāpās, bet vienalga noderēs

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2016. gada 04. marts, 10:29:03 »
Ir jau kādu laiku, forši - tīra svaiga smuka. Un vēl es sajūsminos par rimi origo pašapkalpošanās kasēm. Brīnišķīgs izgudrojums :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #3 : 2016. gada 04. marts, 10:59:51 »
Rimi karte ir katram latvietim:)   lai arī viņam maxima ir ierastāks veikals, bet Rimi karte tomēr ir kabatā.  Tāpēc foršāk, ja nomaina bez maksas.

PAšapkalpošanās kases - jā, tas ir super! Tikai, ja priekšā sastājušies ar lielajiem ratiem, tad gan nav vērts, jo tomēr fiksi tas neiet, tad parastais kasieris apkalpo ātrāk nekā pats pie aparāta.
p.s. viena no labākajām ainiņām, ko redzēju, gaidot rindā, bija jauna māte ar 3 sīkajiem, no kuriem vienam ap 10 un sen jau tie brāļi piegriezušies, un pārējie - apmēram 4gadīgi dvīņi :) Dvīņiem nekas nebija piegriezies, viņi bija nadzīgi, nevaldāmi un ziņķāri. Kā vienu padzen nost no groza, kur liek nosvērto preci un kam nedrīkst skarties klāt, tā pieskrien otrs un iekaras tajā grozā:)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2016. gada 04. marts, 11:03:47 »
Par maximu nepiekritīšu. Pēdējo reizi laikam biju Jelgavas lielajā, caurbraucot, jo fiksi vajadzēja vienu apģērba gabalu nomedīt...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2016. gada 04. marts, 11:17:54 »
nē, es acīmredzot neprecīzi izteicos - es gribēju teikt, ka Rimi karte ir kabatā katram, vienalga, kas ir viņa ikdienas veiklas - vai rimi , vai maxima .

Atslēdzies diddly

« Atbilde #6 : 2016. gada 04. marts, 11:34:06 »
mūsu Maximā arī ir pašapkalpošanās,nav ne vainas.
parRimi karti,paldies par brīdinājumu!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #7 : 2016. gada 04. marts, 12:11:58 »
Jā, nezināju par kartes nomaiņu, ņemšu vērā, jo brīvdienās ieplānota iešana uz Rimi.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #8 : 2016. gada 04. marts, 12:21:00 »
Ja pazūd tas sakrātais, tad es labāk samaksāšu vēlāk to 1€, nekā pazaudēšu to, ko esmu tai loterijai sakrājis - man sanāk 2 mašīnām :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2016. gada 04. marts, 12:23:39 »
Man ir aizdomas, ka mana iztērētā summa nedavelk līdz loterijas minimumam. Turklāt man loterijā parasti neveicas.  :sad_smiley:

Atslēdzies diddly

« Atbilde #10 : 2016. gada 04. marts, 12:28:55 »
a man gribas jaunu autiņu,mož paveiksies :happy:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #11 : 2016. gada 04. marts, 12:29:04 »
Man ir aizdomas, ka mana iztērētā summa nedavelk līdz loterijas minimumam. Turklāt man loterijā parasti neveicas.  :sad_smiley:
To var RIMI lapā apskatīties, cik ir iztērēts. Man fiksi jāpaspēj iztērēt vēl 15€ un man jau būs 3. iespēja tikt pie mašīnas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2016. gada 04. marts, 13:07:14 »
No jaunas mašīnas es arī neatteiktos.  :bird:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #13 : 2016. gada 04. marts, 14:33:56 »
var jau būt, ka tagad tā lieta sakārtota ( burtiski vakar/aizvakar), jo pirms tam skatījos - vēļ nerādījās.

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2016. gada 04. marts, 14:58:46 »
Vai viņi prasa personas datus, t.i. tai kartei jābūt uz sava īstā vārda uzvārda?

Un interesanti, kā viņi to risinātu sasaistītajām ar nestes kartēm? jo man vairums tā uzkrājuma rodas, lejot degvielu...