Autors Tēma: Pikniks  (Lasīts 3301 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Pikniks
« Atbilde #15 : 2016. gada 07. marts, 16:56:48 »
pusaudži ēdelīga tauta. ja par desām,tad labi iet kopā Promo nopērkamas saldētas bagetes ar caurumu vidū,kā Staķikā,un uzgrillētas desiņas,ko katrs pac iepičkā ar kečupu,majonēzi,vienu tādu norij,un miers,vēl ar kko paknakstīties,lai būtu paēdis.

Nu svaigaa gaisaa ar vienu taadu, naivums, man pusaudza vecumaa, svaigaa gaisaa kustoties vismaz divas triis taadas vajadzeetu...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #16 : 2016. gada 07. marts, 21:23:28 »
Ok, cik desas uz vienu brīnumu rēķināt? Cik maizi?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #17 : 2016. gada 07. maijs, 20:42:04 »
Ok. Nevienam nav skaidrs par desām un maizi.

Varbūt varat ieteikt, kā sagatavot kartupeļus, lai ar garantiju viņus dabūtu ēdamus neilgā laikā?
Piemēram, apvārīt, satīt folijā un tad vakarā mest ugunskurā? Nevārīt? Pilnīgi izvārīt? Kaut ko tajos iepildīt?

Atslēdzies diddly

« Atbilde #18 : 2016. gada 07. maijs, 21:10:35 »
Vārīšanai labi ir sakanie,violetie kartupeļi,Laura. Novāri ar mizu,iegriez līdz pusei,iekšā sviesta picku ar Persillādi,vai Kartupeļu garšvielām,satin folijā,un ugunskurā iekšā.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #19 : 2016. gada 07. maijs, 21:16:30 »
Kartupeļus labāk iepriekšējā dienā novārīt,tad nejūk ārā,Laura vsp maz jūk.

Par kartupeļiem labāk mums rullē-Rimi rustika bagetes,katur sagriež 3 gabalos,katru slīpi iegriež vairākās vietās,samaisa sviestu,vai Tukuma sviesta maisījumu(dzeltenā trauciņā)ar dillēm,piemēram,vai citam garšvielām,iesmērē katru iegriezuma vietu,satin katru gabalu folijā,un mērenā karstumā uzkarsē.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #20 : 2016. gada 07. maijs, 21:17:40 »
Paldies. Tā kā mana piknika vieta 400km no virtuves, tad katrs sīkums, katrs padoms ... zelta vērtē.

:big_hug:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2016. gada 07. maijs, 21:20:44 »
Es laikam mājās sataisītu tipa vācu kartupeļu salātus un ugunskurā pieceptu klāt desas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2016. gada 07. maijs, 21:35:25 »
Amizierim kartupeļus ugunskurā noteikti var cept (atsildīt), bet drošības dēļ maizes paņemtu

Tukuma bundžā parasti iejaucu vidusjūras garšvielas, pāris pilienu citrona sulu, sāli, ķiploka pastu

mazsālītie gurķi -ja no rīta aplej un piešauj arī mazliet etiķi, pēc 400 km būs gatavi

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2016. gada 08. maijs, 09:51:36 »
Mans viedoklis ir, ka marinēt vai mazsālīt gurķus ir gluži lieks darbs, pusaudži visu apēdīs svaigu. Tik iepriekš jānomazgā un jāpaņem līdzi gurķus, tomātus, redīsus, puķkāpostus, papriku.

Ideja ugunskurā uzsildīt folijā ietītus izvārītus kartupeļus ir visai interesanta - kādreiz pati pamēģināšu.

Grūti pateikt, cik desas rēķināt uz galviņu, nav ne jausmas, kādas un cik lielas tiks pirktas. Piemēram, mednieku desiņas es rēķinātu vismaz 4-5.