Autors Tēma: Pannu vajag!  (Lasīts 4881 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Pannu vajag!
« Atbilde #30 : 2016. gada 16. marts, 15:54:02 »
Tagad Narvesen par uzlīmēm arī pannas piedāvā. Nav ne jausmas, cik labas un ilgmūžīgas.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #31 : 2016. gada 17. marts, 11:41:16 »
Visas Tefal pannas un tamlīdzīgās sen izmestas  - palikušas 2 kārtīgas čuguna pannas ar koka rokturiem -viena liela, otra maza, kalpo ideāli. Neatceros, kur pirkām jo jau pasen, bet esmu čuguna pannas manījusi Centrāltirgū.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #32 : 2016. gada 21. marts, 21:50:16 »
Arkolatā čuguna pannu un katlu plauktiņš, pie kases. Ražotas Ukrainā, ar koka rokturiem. Ja vajadzētu, nopirktu. Bet gāju pēc grillpannas, tāpēcpa citiem plauktiem rakņājos... Vispār esmu drusku vīlusies - intenetā laikam kādas piecas bij apskatāmas, viņu mājaslapā, veikalā - divas... viena no tām čuguna, diemžēl ne ar koka rokturi (labi ka ne plastmasas vismaz)...

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2016. gada 23. marts, 20:30:36 »
Pašlaik Jūrmalā visādos nelielos veikalos parādījušās čuguna pannas, Ukrainas ražojums. Lielā ar noņemamu rokturi 40 eu, riktīgi dziļa. Ir arī mazāka, 25 eu, šo pilnīgi vajadzētu pirkt. Lielā daudz par lielu, tādu cepienu varbūt 1x gadā taisu

RaFix

• Viesi
« Atbilde #34 : 2016. gada 23. marts, 22:46:08 »
Pašlaik Jūrmalā visādos nelielos veikalos parādījušās čuguna pannas, Ukrainas ražojums. Lielā ar noņemamu rokturi 40 eu, riktīgi dziļa. Ir arī mazāka, 25 eu, šo pilnīgi vajadzētu pirkt. Lielā daudz par lielu, tādu cepienu varbūt 1x gadā taisu
Liela čuguna panna man ir. No padumjajiem laikiem saglabājusies. Tik man vienam viņa ir daudz par lielu. Konkrētu veikalu vari pateikt, kur jābrauc skatīties?  ;)