Autors Tēma: Ko vajag vīriešiem?  (Lasīts 13753 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Ko vajag vīriešiem?
« Atbilde #45 : 2016. gada 16. marts, 11:48:35 »
Intīms jautājums Rafikam. Kādreiz esi ar kādu jaunkundzi kopā dzīvojis vai bijis ilglaicīgās attiecībās bez pilnīgas kopādzīvošanas vienā miteklī, bet tomēr gana biežu "ciemošanos" uz 2-vairāk dienām?
Esmu ar vienu dāmu kopā dzīvojis. Nedaudz vairāk, kā pus gadu. Bet tas bija sen. Ko Tev dod šāda informācija?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #46 : 2016. gada 16. marts, 12:00:39 »
Tieši tā. Jebšu tiešām vīriešiem tā "dzīvojamā istaba" nav svarīga? Ja man ar vīrieti nav, par ko runāt, un nav, ko kopīgi darīt, tad priekš kam vispār ar tādu iet tālāk guļamistabā?!
Kaut kur izlasīju tādu, manuprāt, viedu, teicienu, ka "dzīvot vajag ar tām sievietēm, ko jūs izvēlētos par draugiem, ja viņas būtu vīrieši".  Vai nepiekrītat?

Nepiekrītu gan, bet Ok, grūti pateikt ko teicējs ir domājis ar "draugiem". Man draugi vīrieši ir tādi uz kuriem varu paļauties, dabūt padomu, palīdzību grūtā brīdī, pats palīdzēt, ja vajag... mēs cienām viens otra domas, arī atšķirīgās... jā, mēs spējam ceļojumā dzīvot kopā kā brāļi... bet kopā dzīvojamā Sieviete tomēr ir kas vairāk, nezinu, kāds DRAUGS XXL varbūt :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #47 : 2016. gada 16. marts, 12:04:26 »
Da tā, ziņkārība, vai Tev ir bijusi ilgstoša vakaru komunikācija ar vienu un to pašu cilvēku dzīvojot kopā/bieži esot ciešā saskarē - vai Tavs "ko grib vīrieši" ir pieredzē balstīts vai izsapņots, ka tā varētu būt forši :)
Tas ir kā ar šašliku. Kamēr jābrauc uz vasarnīcu piknikot, to dara katru nedēļu gandrīz vai. Un sapņo, ka būtu māja, tad gan katru otro vakaru kaut ko grilētu. Kad ievācies mājā un tiešām vari to darīt katru dienu, izrādās, ka ne nu to vajag, ne nu gribās, un vispār slinkums grilu kurināt.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #48 : 2016. gada 16. marts, 12:10:51 »
Da tā, ziņkārība, vai Tev ir bijusi ilgstoša vakaru komunikācija ar vienu un to pašu cilvēku dzīvojot kopā/bieži esot ciešā saskarē - vai Tavs "ko grib vīrieši" ir pieredzē balstīts vai izsapņots, ka tā varētu būt forši :)
Tas ir kā ar šašliku. Kamēr jābrauc uz vasarnīcu piknikot, to dara katru nedēļu gandrīz vai. Un sapņo, ka būtu māja, tad gan katru otro vakaru kaut ko grilētu. Kad ievācies mājā un tiešām vari to darīt katru dienu, izrādās, ka ne nu to vajag, ne nu gribās, un vispār slinkums grilu kurināt.
Man vnk gribās tāpat, kā bija. Izskatās, ka esmu vēl dīvaināks, nekā sākumā likās. Es ar to sievieti vakaros runāju par visu ko.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #49 : 2016. gada 16. marts, 12:12:20 »
Nepiekrītu gan, bet Ok, grūti pateikt ko teicējs ir domājis ar "draugiem". Man draugi vīrieši ir tādi uz kuriem varu paļauties, dabūt padomu, palīdzību grūtā brīdī, pats palīdzēt, ja vajag... mēs cienām viens otra domas, arī atšķirīgās... jā, mēs spējam ceļojumā dzīvot kopā kā brāļi... bet kopā dzīvojamā Sieviete tomēr ir kas vairāk, nezinu, kāds DRAUGS XXL varbūt :)

Hmm, neredzu pretrunu. Vai tad kopā dzīvojamajai sievietei nebūtu jābūt tādai, uz ko  "varu paļauties, dabūt padomu, palīdzību grūtā brīdī, pats palīdzēt, ja vajag... mēs cienām viens otra domas, arī atšķirīgās." ? Man šķiet, tas ir pamatu pamats. Un tad vēl plus tas pārējais, īpašais, kas padara tieši ŠO cilvēku par XXL.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2016. gada 16. marts, 12:23:34 »
Minne, nu pasaki, KO TU NO VĪRIEŠIEM SAPROTI?? :D
No viņu ilgām un sapņiem, iekšējās pasaules? :) Prātīgs vīrietis arī neatklās savai vidusmēra "cielavai" VISUS savus sapņus (piem. sexu ar 3 nēģerietēm), jo tā viņu var iedzīt asarās un pamatīgos kompleksos, vai arī atrauties :fryingpan:, ja "cielava" neganta :)

Patiesībā nesapratu kopsakaru un Tavus argumentus.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #51 : 2016. gada 16. marts, 13:19:25 »
Mnjā. Bija man reiz vīrietis ar daddy uzstādījumu. "Sieviete ir pašgājējs caurums - virtuvei, iziešanai un seksam. Sarunām un intelektam ir čomi". Ar vāji slēptu apakšdomu, ka sievietes defoltā ir stulbas un uz viņām nevar paļauties. Realitātē paļauties nevarēja uz viņu nevienā punktā, slēptais parazīts [sieviete defoltā dod. Visu. Vīrietis ņem. Visu. Un reizēm aizved uz krogu. Bet ikdienu nodrošina sieviete - zeķes aug skapī un paika ledusskapī].
Tā arī joprojām dzīvo viens, streļī zaķus un lido kā cēlais kalnu ērglis [tas tāds iekšējais uzstādījums. Realitātē paplucis pāvs.]
Lai dies pasargā no tādiem pašpasludinātajiem patriarhiem, kas sievieti tur trešajā vietā aiz suņa, mašīnas un čomiem.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #52 : 2016. gada 16. marts, 14:13:51 »
Es neko. :)
Faktiski labi, ka tā - jo ja es visām derētu, mani taču gabalos sarautu!!  :smoker:  `

Katram sava otrā pusīte jāmeklē  - vienai vajag patriarhālu, citai matriarhālu vīrieti.
Vispār tēma bija par to, ko vajag vīriešiem! :) 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #53 : 2016. gada 16. marts, 14:18:28 »
Man vnk gribās tāpat, kā bija. Izskatās, ka esmu vēl dīvaināks, nekā sākumā likās. Es ar to sievieti vakaros runāju par visu ko.

Normāli -  tas ir pieradums un nostaļģija! :)

Neesi Tu dīvains, tā visiem vīriešiem gadās, vecās brūtes atmiņā uzpeld, kopā ar domām, "cik daudz skaista bijis", "ar to sievieti vakaros runāju par visu ko (c)" un "cik daudz skaista vēl varēja būt"... bet tas līdzīgi kā ar armiju, vecām rotaļlietām u.c., ka atmiņā paliek tika labais...

acis cilvēkam dotas sejas priekšā, lai viņš uz priekšu lūkotos! :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #54 : 2016. gada 16. marts, 15:48:18 »
Tad nu gan - vīriešus izcēlāt - it kā nostalģija un pieradums nebūtu vispārcilvēciskas lietas. Ziniet, sievietēm arī tās piemīt ;)

Bet RaFix, jautājums par attiecībām ar sievieti un attiecību ilgums ir svarīgs, lai iepazītu Tevi un izdarītu secinajumus, tādēļ arī kontekstā tik svarīgs

Atslēdzies Trix

« Atbilde #55 : 2016. gada 16. marts, 17:05:02 »
Vispār tēma bija par to, ko vajag vīriešiem! :) 

Varētu padomāt, ka visiem vīriešiem - tāpat kā visām sievietēm - vajag vienu un to pašu.  :rat:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #56 : 2016. gada 16. marts, 18:50:42 »
Viņa arī kādreiz tika pie vārda un uzklausīta & saprasta?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #57 : 2016. gada 16. marts, 19:17:53 »
Viņa arī kādreiz tika pie vārda un uzklausīta & saprasta?
Kas liek domāt, ka nē?  :confused:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #58 : 2016. gada 16. marts, 19:30:41 »
Kas liek domāt, ka nē?  :confused:

Pusgads :P

RaFix

• Viesi
« Atbilde #59 : 2016. gada 16. marts, 20:47:58 »
Pusgads :P
Man tagad laikam jāskaidro, kāpēc, ja?  :thinking: