Autors Tēma: Sīrija  (Lasīts 17968 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Sīrija
« Atbilde #45 : 2017. gada 07. aprīlis, 11:48:22 »
TPLV -"zinājusi", kā raksti tu, vai "nojautusi", kā ir rakstā? Ir starpība, vai ne?

Krievus gan informēja, lai aizvāc savējos, ja tādi tur būtu.
Ahh, tulkojuma neprecizitāte :) Un man ir skaidrs ka Tev Trumpja šovs patika, kā nogalina 4 Asad'a karavīrus (un pat vienu ģenerāli (diez piesolīja 7 jumpravas debesīs)) un 2 civilos. 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #46 : 2017. gada 07. aprīlis, 11:58:51 »
man ir skaidrs ka Tev Trumpja šovs patika
Man bija šķitis, ka par politiku nerunā "patīk/nepatīk" līmenī.

Atslēdzies reno

« Atbilde #47 : 2017. gada 07. aprīlis, 12:03:11 »
Tu jau netulko, tu citē. Un kļūdies ļoti tendenciozi. Tāpat kā secinājumi, kas man patīk

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #48 : 2017. gada 07. aprīlis, 12:04:10 »
Man bija šķitis, ka par politiku nerunā "patīk/nepatīk" līmenī.
Trumpja politika nav klasikā politika , bet gan izrāde :) Viņš pēc dvēseles aicinājuma  ir šovmens :) klauns? Un konkrētā izrāde nav saistīta ar Sīriju un saucās, es esmu labāks par Obamu. Obama piedraudēja, Es izšāvu! Ko darīt tālāk, Trumpim nav ne mazākās nojausmas.  :) 

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #49 : 2017. gada 07. aprīlis, 12:05:40 »
Tu jau netulko, tu citē. Un kļūdies ļoti tendenciozi. Tāpat kā secinājumi, kas man patīk

Nu tas ir saistīts ar armiju, viņa nedodas prom pēc nojausmas, bet pēc pavēles. :) Kāda tev bija pakāpe?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #50 : 2017. gada 07. aprīlis, 12:11:17 »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #51 : 2017. gada 07. aprīlis, 13:06:03 »
Cirks tas viss.
Un ko ta Asads nevienu pashu rakjeti nevareeja nogaazt?? vai aizsuutiit vienu bumbvedeeju, lai kugjus juuraa pabaida zemu paarlidojot... taa vietaa "oficiaals viedoklis"...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #52 : 2017. gada 07. aprīlis, 13:47:21 »
Jā, es ar par to pašu domāju. Kaut kas nelīmējas ... Izskatās, ka krievi sodīja Sīriešus par patvaļīgu ķīmisko ieroču lietošanu, uzsūtot Trumpi ar Tomahavkiem. Kāpēc, - krievi bija garants ka Asadam nav ķīmisko ieroču, viņi tā apgalvoja Obamam, un krievi to ņēma ļoti pie sirds savu uzticamību. Un Trumpim vajag celt reitingu :) 

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #53 : 2017. gada 07. aprīlis, 14:43:31 »
Moscow suspends MoU with US on air safety over Syria, calls for UNSC emergency session
Moscow, SANA

Russian President Vladimir Putin said the United States’ missile strikes on a military airfield in Syria violates international law and represents an act of aggression against a sovereign state under a far-fetched pretext.
“President Putin regards the US attacks on Syria as an aggression against a sovereign state in violation of the norms of international law, and under a trumped-up pretext at that,” Kremlin spokesman Dmitry Peskov told reporters on Friday.
“Putin also sees the attacks on Syria by the US as an attempt to divert the international community’s attention from the numerous casualties among civilians in Iraq,” said Peskov.

Kopumā aizgāja bla-bla-bla. Ja tas nebeigsies ar ASV aiziešanu no Sīrījas, kas nav iespējama, jo kas tad atbalstīs kurdus, tad tas viss arī beigsies ar neko. Un Krievijas Federācijas atbilde ar viena kuģa ar Kalibr raķetēm došanās uz Sīrijas krastu sargāšanu ir sakritība.

Atslēdzies reno

« Atbilde #54 : 2017. gada 07. aprīlis, 14:55:19 »
Nu skaidrs, ka kopumā pamatīga izrāde -Tramps paziņojumā runāja kā aktieris, nevis prezidents. Man liekas, ka tagad visi skatās viens uz otru -ko tālāk

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #55 : 2017. gada 07. aprīlis, 16:13:05 »
A rīt neko, rīt sestdiena :D Pirmdien, uzzināsim vai frontē, kas jauns. Un cik no tā, kas šodien paziņots ir pupu mizas ... :)

Ā Asads pats: US aggression is reckless and irresponsible act

Atslēdzies Mao

« Atbilde #56 : 2017. gada 08. aprīlis, 14:00:44 »
Ru standarta pozīcija - mūsu kolēģi kļūdās. Nopirksim ka vēl muļķu obligācijas. Muļķu obligācija - nopērc un noslaukies!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #58 : 2017. gada 08. aprīlis, 15:18:43 »
Jā, es ar par to pašu domāju. Kaut kas nelīmējas ... Izskatās, ka krievi sodīja Sīriešus par patvaļīgu ķīmisko ieroču lietošanu, uzsūtot Trumpi ar Tomahavkiem. Kāpēc, - krievi bija garants ka Asadam nav ķīmisko ieroču, viņi tā apgalvoja Obamam, un krievi to ņēma ļoti pie sirds savu uzticamību. Un Trumpim vajag celt reitingu :)

Es pieļauju, ka sarkanie arī ļoti ņem pie sirds, ka mūžīgi reportāžās no jeb kādu kaujinieku nometnēm visi skraida ar kalašiem. Ņem pie sirds un piegādā tos kalašus, piegādā un ņem pie sirds. Un akal otrādi. Jūtīga kliķe.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #59 : 2017. gada 08. aprīlis, 20:53:17 »
Es pieļauju, ka sarkanie arī ļoti ņem pie sirds, ka mūžīgi reportāžās no jeb kādu kaujinieku nometnēm visi skraida ar kalašiem. Ņem pie sirds un piegādā tos kalašus, piegādā un ņem pie sirds. Un atkal otrādi. Jūtīga kliķe.

Nesaprotu šo tavu apgalvojumu. Jo globālajiem spēlētājiem: Francijai, Lielbritānijai, ASV, Krievijai, tāda Sīrija ir par mazu un pārāk sīkieroču piepildīta. ASV ar Hilariju gribēja lai izmantot gaisa spēkus būtu tikai globālajiem spēlētājiem, bet nu Krievija izrāva tiesības arī Asadam lidot, kas Asadu nostāda labākā stāvoklī kā citus. Bet globālajiem spēlētajiem nav ne mazākās intereses par mieru Sīrijā. Viņiem Sīrija ir ieroču izstāde, kur nodemonstrēt (tuvo austrumu pircējiem) lieliskās Rafeles, vadāmas prettanku raķetes, T-90 eksporta variantu, un ko tik tur vēl ne.

Savukārt pašu globālo spēlētāju vidu uzticamībai ir ļoti liela nozīme, jo globālie spēlētāji sava starpā nekaros ar T-90, lidmašīna un kaut kādiem aviācijas bāzes kuģiem, viņi karos neizejot no kabineta, un droši var apgalvot, ka šāda kara gadījumā pasaule kādu mēs pazīstam uz šo dienu, pārstās eksistēt. savā ziņā, globālajiem spēlētājiem ir izdalītas globālās pašnāvības pogas. Kādi kalašņikovi, kāda Āfrika ...?