Autors Tēma: Briseles terorakti  (Lasīts 2801 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Briseles terorakti
« : 2016. gada 22. marts, 17:26:32 »
Tīri teorētiski. Ko mūsu politiķi kā ES politiķi varētu darīt , lai riskus mazinātu.
Kādas iniciatīvas iesniegt? Sabbloķēties ar citām mazām valstīm? Izskaitļot galvenos režisorus un ja ne lapsenes, tad purgena analogu tā regulāri viņiem zupas katlā iepurinātu?

Atslēdzies reno

Re: Briseles terorakti
« Atbilde #1 : 2016. gada 22. marts, 17:31:01 »
Likums -Eiropā visās mošejās 5x dienā jānolād visi teroraktu rīkotāji un atbalstītāji, ieraksts jānodod policijā. Ja nepilda, 3 dienu laikā mošeju slēdz, paredzot nojaukšanu
Varētu arī katram individuāli kādus lāstus likt parakstīt, sarakstu publicēt
UTT.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2016. gada 22. marts, 17:55:27 »
"Integrējamiem' diktātos likt rakstīt - terorisms ir slikti. cilvēkus slepkavot ir slikti. Piparkūkas ir cienījama tradīcija. Cilvēki audzē cūkas, lai lietotu uzturā. Tādos vienkāršos teikumos. BEZ jebkādiem paskaidrojumiem vai iebildumiem.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 22. marts, 18:13:31 »
Spriežot pēc tā, ka tikai pāris nedēļas pēc viena teroristu barveža aresta Briselē, šī atriebes akcija notiek - munīcija un teroristi ir jau iekšpusē EU. Tātad nāksies ieviest arī pie mums Patriota likumu.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #4 : 2016. gada 22. marts, 18:25:53 »
Ne, ne, lieciet imigrantus mierā! Tie noteikti izrādīsies briselieši, tur dzimuši , ar saknēm ceturtajā paaudzē! Kaut kādi abstrakti sliktie teoristi, nekāda sakara ar bēglīšiem (un viņu reliģiju.)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2016. gada 22. marts, 19:57:39 »
http://apollo.tvnet.lv/zinas/vejonis-neredz-vajadzibu-sasaukt-nacionalas-drosibas-padomes-sedi/725113

:confused: Bet kāpēc?!!!! Es personīgi pārsteigta :rat:
http://apollo.tvnet.lv/zinas/pec-briseles-spradzieniem-nujorka-un-vasingtona-pastiprinati-drosibas-pasakumi/725107
 un
http://apollo.tvnet.lv/zinas/pec-teroraktiem-brisele-papildus-drosibas-pasakumi-ari-lietuva-un-igaunija/725109

Kad ja ne tagad jāpārbauda, vai esam gatavi līdzīgiem pārbaudījumiem. Tieši tagad, un tāpēc man pēkšņi paliek  neomulīgi... Tieši tagad, pārbaudot vai valsts ir gatava šādām situācijām, tas nomierinātu tautas prātus. Nē, es neteiktu, ka jūtos apdraudēta... es nejūtos Drošībā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2016. gada 26. marts, 01:40:38 »
Starp citu, nevienam neliekas aizdomīgi fakts, ka
31.10.2015. - krīt Krievijas lidmašīna Ēģiptē,
13.11.2015. - terora akts Parīzē.

19.03.2016.-krīt  lidmašīna Rostovā,
22.03.2016.-terora akts Briselē?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2016. gada 26. marts, 01:47:36 »
Un atkal tas fakts, ka krievi bombardē Sīriju, upuru jau simtiem, bet tai sakarā nav neviena terora akta Krievijā. Visi teroristi, nez kāpēc ar visu varu grib tikt ar savu munīciju Eiropā. Vai tā nav zīme, ka teroristiem nav nekāda sakara ar aizvainoto musulmaņu tautu un šamējie nāk no pavisam citiem platum grādiem?

Atslēdzies nex

« Atbilde #8 : 2016. gada 26. marts, 08:10:20 »
nu ti zagnula, Olguc. nē, neredzu saistību... vienkārši tas viss notiek, un ne tikai tas. kāpēc aizmirsti par sprādzieniem Turcijā, ši pasaules daļa Tevi neuztrauc?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2016. gada 26. marts, 10:26:15 »
oi.... Turcija ar!  :o 

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 28. marts, 14:47:08 »
Īstenībā eiropiešiem ir pilnīgi vienaldzīgi terora akti jebkur citur izņemot ... teiksim precīzāk, Rietumeiropu :) Un mani nepārsteidz ka Briselē drošības dienesti palaiduši gar degunu neapmierinātos ar ES politiku musulmaņu rajonos, jo, acīmredzot, musulmaņu rajons nebija tas briesmīgākais. Galu galā, savā ziņā Briseles sēru pasākumi ir klusināti pēc  nacionālās apvienības Briseles nodaļas ierašanās sēru laukumā un policijas izdzenāšanas ar ūdens metējiem un stekiem. http://www.euronews.com/2016/03/27/brussels-mayor-deplores-scoundrels-who-disrupted-place-de-la-bourse/
Vienlaikus Lahorē (Pakistāna) nograndis sprādziens (~70 līķu), tur esot uzdarbojies talibans. Visur kur Rietumi bāžas virsu ar savu izpratni par demokrātiju sprāgst, šauj un karo...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2016. gada 29. marts, 11:12:42 »
Tīri teorētiski. Ko mūsu politiķi kā ES politiķi varētu darīt , lai riskus mazinātu.
Kādas iniciatīvas iesniegt? Sabbloķēties ar citām mazām valstīm? Izskaitļot galvenos režisorus un ja ne lapsenes, tad purgena analogu tā regulāri viņiem zupas katlā iepurinātu?

Manuprāt ir 2 konceptuāli atšķirīgi varianti:
1. Noslēdzam Eiropā robežas un katrs (katra valstiņa) cīnāmies par sevi.
2. Veidojam kopēju, vienotu drošības struktūru, tipa  EuroFIB, kas pāri valstu robežām vāc info un reaģē. Faktiski plats solis Eiropas Savienoto Valstu virzienā.

Es personiski par otro variantu.

Atslēdzies tex

« Atbilde #12 : 2016. gada 29. marts, 12:41:24 »
Daddy 2. variantam pievienoju: un reāli sargājam ES ārējās robežas, ka tām nevar vazāties pāri visi, kam nav slinkums.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2016. gada 29. marts, 14:45:31 »
Daddy 2. variantam pievienoju: un reāli sargājam ES ārējās robežas, ka tām nevar vazāties pāri visi, kam nav slinkums.

Un tos, kas jau ir ievazājušies, pagalovna izķeram un piedāvājam 2 variantus, vai nu 1) deportēšana ar ekonomiskās klases lidojumu uzreiz, vai 2) nometne ar sargiem, caurlaidēm, kamēr tiek pieņemts lēmums par patvēruma piešķiršanu vai atteikumu.
Un nekādas nekontrolētas apkārt vazāšanās tiem, kuri šeit iekļuvuši nelikumīgi.   

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #14 : 2016. gada 30. marts, 15:37:22 »
ES pārāk daudz valstu , lai visas vienotos.Un arī visādas nacionālā īpatnības. Es teiktu vienota politika ar modifikācijām katrā reģionā. Un sadala - valstis 1,2, 3, 4, sargā ziemeļu koridoru ar tādām un tādām specifikācijām, valstis 5, 6, 7 - citu koridoru ar citām specifikācijām. Piemēram, kur lien pa sauszemi , tiem patruļkuģi nav vajadzīgi, bet citi līdzekļi.  Bet ieroči un atļauja tos lietot, ja nepakļaujas - visām.

Un kārtīgus sodus vietējiem ES pilsoņiem, gidiem, ekskursiju grupu vadītājiem un citiem līdzjutējiem.. Tādus pašus kā nelegāļiem. ES likumiņi būtu nopietni jāpamaina, lai nemurgo par ES pilsoņa tiesībām tik daudz.