Autors Tēma: biezzupa  (Lasīts 1273 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

biezzupa
« : 2016. gada 24. marts, 09:05:08 »
Gudroju par Svētd. pusdienām -kopā 8 cilvēki. Sola siltu laiku, varēs laukā

Pirmajā -biezzupu,ko uzēst, kamēr vistas iesmi cepsies
Ķirbju? Puķkāpostu? Ko vēl tādu interesantu?

Piedevā būtu apceptas tīģergarneles. Tās labāk pie puķkāpostiem...Ir daži, kas tādus mošķus neēd, tiem bekonu sacepināt

Salāti jātaisa tādi, kur vārītas olas var iegriezt

Soļanku, marokāņu, buljēzi nepiedāvāt, prohoģiļi

No limončino citroniem daudz sula būs, jāsavāra šovakar kurds -citronu krēms

Nu gan uz restorāna ēdienkarti sāk vilkt. Galvenais, lai nav jāņemas pa virtuvi un lielāko daļu sagatavot sestdien

Atslēdzies baaciens

Re: biezzupa
« Atbilde #1 : 2016. gada 24. marts, 09:25:53 »
Man vakar atkal bija dievīga ķirbju krēmzupa, es laikam taisītu to ...  Man šķiet, ka ķirbju zupai labi piestāv gan garneles, gan bekons ... un ja kāds grib būt veģetārietis, tad var maizes grauzdiņus.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #2 : 2016. gada 24. marts, 09:30:06 »
Vācu kartupeļu zupa?? Arī bieza. Bekons ir iekšā.
P.s. izskatās tik pēc  vēmekļiem ... garša ļoti laba
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 24. marts, 09:57:31 »
Krēmzupu? Kāļu ar čili/asās mērces un baltā jogurta piedevu? Burkānu ar koriandru + garneles ar laimu apslacītas? Burkānu ar pesto un citronīgām garnelēm?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2016. gada 24. marts, 10:09:09 »
Laba doma par krēmzupu. Sestdien būs ballīte, varētu izvārīt krēmzupu gavētājiem un izcept maizi.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2016. gada 24. marts, 18:31:40 »
par kāļiem laba doma! Vai vismaz pie ķirbja. Un selerijas sakne, bez tās es ne soli Paldies

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #6 : 2016. gada 25. marts, 11:09:37 »
Kaut kādos veģetāros ciemos ēdu šādu: kartupelis , sakņu selerija, saldais krējums, pa virsu padaudz melnie pipari. Vai bija vēl kāda garšviela, citronu sula , piemēram, neatceros. Nu vispār tāds pašķidrs kartupeļu biezenis ar twistu. Bet labā nozīmē. Viegla un arī paēst var.