Par to baznīcu un vēstures skolotāju gan smieklīgi, bet laikam baznīcai laimējās izsprukt no paštaisnā topošā kristieša
Nē, baznīca no šī soda nekur neaizmuka, jo kā jau tas atzīmēts Mateja 22-9 "Tāpēc eita uz lielceļiem un aiciniet kāzās, kādus vien atrodat", un pēc laika mans klasesbiedrs kļuva par mācītāju, un tas man apliecināja ka baznīcā patiesi piestaigā daudzi, ko ar "sūdainu mietu" no turienes vajadzētu dzīt.
Uff..., nja..., “ teicama proletāriska izcelsme“ - nja, tas skan lepni..., njā...
Nu manai ģimenei pēc kara pat neskatoties ka dzīvojām Kurzemē tikai viens bija ārzemēs, bet savādāk atbalstīja "padomju varu", kaut arī ar vienu kāju bija vecsaimnieki. Smieklīgi, kā vecotēvu izslēdza no partijas, šis tur komunists kopš 1945 gada, 1949 gadā pamanījās uzrakstīt vēstuli uz Sibīriju izsūtītajam kaimiņam. protams, no partijas ārā.
Un ja nebūtu uznācis 1990 gads es jau ar būtu nevainojamas izcelsmes proletārietis, jo "proletāriešiem" jau PSRS "bija runas brīvība", varēju visām kantora žurkām teikt ko gribēji, savādāk ja biji kaut kāda amatā, tad dabūji uz astes VDK.
Un redz mūsdienas, es esmu pabeidzis universitāti, un sabojājis savu "proletāriešu" karjeru, - tagad forumojos ar šķiriski nepareiziem cilvēkiem.