Autors Tēma: Kā ar jums?  (Lasīts 13656 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Kā ar jums?
« Atbilde #75 : 2016. gada 15. aprīlis, 17:12:22 »
Paklausīties varu, bet taurenis nekussstēsies. Man.
Nav jau texts par prātu saistībā ar izskatu, bet par tiem taureņiem.

Atslēdzies tex

« Atbilde #76 : 2016. gada 15. aprīlis, 17:20:43 »
Vīriešiem vienkārši - šie ņem un iekāro, velns viņu zina kāpēc, niķis - vairākas vienlaicīgi. Sievieši vērtē, viskautko. Kamēr izmežģās un tintē - skat. tēmu par, nu Mao tēmu, neatceros, kā sauc.
Kkas tajā ir. Manīti sievišķi, kam TĀDAS prasības. Kronis visam, ka savstarpēji pretrunīgas :D
Nu kā 1 clv tādas var izpildīt pat ja ļoooti gribētu?

Lai kā sievišķi nenoliegtu, daļai ir smags maiss ar tarakāniem un tie diktē noteikumus arī otram. Un tas otrs, kam arī, protams, ir kkādi tarakāneļi, neko tur nevar padarīt.

Un īpaši tās, kas ir paši jaukumi pret radiem, draugiem un paziņām - visi domā, ka aš eņģelis. A tarakānus mājās gāž pār līdzcilvēku :wtf:  Un visi no malas būs sievišķa pusē...

Tā ka, iespējams, drīzāk draņķim/ei pret ārpasauli var gadīties vairāk labā, ko dot savējiem. Jo tarakāni izgāzti pār svešiem ;)

Ko es novērtētu? Attieksmi pret sevi pirmkārt...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #77 : 2016. gada 19. aprīlis, 06:59:09 »
Taureņi vēdērā ir ļoti laba lieta, pat veselīga. Dzīvībai svarīgi, lai smadzenēs vēl būtu ezītis ar lukturīti...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 19. aprīlis, 07:07:39 no Mao »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #78 : 2016. gada 19. aprīlis, 07:00:03 »
... un cilvēks izdaiļo olas, nevis olas cilvēku.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #79 : 2016. gada 19. aprīlis, 07:11:27 »
Taureņi vēdērā ir ļoti laba lieta, pat veselīga. Dzīvībai svarīgi, lai smadzenēs vēl būtu ezītis ar lukturīti...
...un aveņu ievārījumu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #80 : 2016. gada 19. aprīlis, 07:15:10 »

Bet šis laikam vairāk vīriešiem saprotams - satiekam sievieti, taureņu haoss, neprātīgas rīcības un valodas, saplēstas drēbes un sekss, sekss, sekss. Tad vīrietis ātri padomā, padomā, padomā - nea, nav īstā un prom ir. Un sieviete izsēž plēstā blūzē ar pliku dibenu uz slapjām sūnām protams šito: "CŪKA!"

Atslēdzies Trix

« Atbilde #81 : 2016. gada 19. aprīlis, 08:06:28 »
Bet šis laikam vairāk vīriešiem saprotams - satiekam sievieti, taureņu haoss, neprātīgas rīcības un valodas, saplēstas drēbes un sekss, sekss, sekss. Tad vīrietis ātri padomā, padomā, padomā - nea, nav īstā un prom ir. Un sieviete izsēž plēstā blūzē ar pliku dibenu uz slapjām sūnām protams šito: "CŪKA!"
Nu bet vai ta nav CŪKA? Jo domājis ar mazo galviņu, nevis ar to, kur smadzenes mēdz būt. :D
Vopšem gan - kā parasti... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #82 : 2016. gada 19. aprīlis, 08:12:46 »
Akāpē tam par svešām sievietēm to vietā, pie kam, jādomā? Nu nav kļuvusi tuva, ij nav - CŪKA!

Atslēdzies itta

« Atbilde #83 : 2016. gada 19. aprīlis, 12:03:46 »
Nu ja nav tad nav. . . Ko tur daudz... Sliktaak ir tad ja ir, bet abi domaa ar tarakaaniem... tad paskrien dziive un vecumdienaas attopaas ar ahhh
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #84 : 2016. gada 19. aprīlis, 14:21:11 »
Nu bet vai ta nav CŪKA? Jo domājis ar mazo galviņu, nevis ar to, kur smadzenes mēdz būt. :D
Vopšem gan - kā parasti... :D
A ja otrādi?! Ja pakļaujas vāveres mirkļa iegribām? Tur tak ar smadzeņu nav.
Tad m... ?
Nu... kā parasti :D

Ja baigi lielā patika veidojas tikai no vienas puses, tad rodas pārāk liels "nelīdzsvars" un otra puse jebkurā gadījumā paliks ar  kaut ko saplēstu, kaut ko sarautu, kaut ko pliku un vēl arī mitrās sūnās :)
Fizika, karoče :)

« Atbilde #85 : 2016. gada 19. aprīlis, 16:33:00 »

Nu jumtu nerauj nekas, bet piesaista rokas un laikam tie skaitās gūžas kauli vai iegurnis. Pielikšu ilustrāciju :P

Vo, mums ar mangustu domas sakrīt - man ar patīk tās iedobītes, kur tik ērti ieguldīt plaukstu   :in-love:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #86 : 2016. gada 19. aprīlis, 17:20:27 »
Nez, nav otrs cuuka taapeec vien, ka no spermotoksikozes ljubovj do groba nesanaaca...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #87 : 2016. gada 19. aprīlis, 17:30:28 »
Ak vai, kā jūs visi kļūdāties - tas ir KUILIS ! un nevis cūciņa...
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #88 : 2016. gada 19. aprīlis, 18:07:07 »
Tak vienalga - kuilis, cūka vai pat nepabaidīšos šī vārda, vepris. Kad mēs ko pazaudējam biznesā, sabiedrībā vai mantā, tad mēs visi smuki sēžam un analizējam - ko es nepareizi izdarīju, kā es savas kļūdas novērsīšu nākamo reizi, ko es uzlabošu savā darbā. Bet, kad nedabūjam ekskluzīvas tiesības uz citu cilvēku, nepakļaujam to - mauka vai kuilis.