Autors Tēma: Jaunie grēki  (Lasīts 3517 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Jaunie grēki
« Atbilde #15 : 2016. gada 14. aprīlis, 15:39:39 »
p.s.Bet pašreizējo ministeru pret Cammu nomainītu kaut tūlīt,
tolks būtu lielāks un sajēga par lietām arī...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #16 : 2016. gada 14. aprīlis, 16:02:13 »
Piekrītu tuk par personālijām.
 Maitājas un nespēj neko ietekmēt.
 Vienīgā cerība, ka kāds, kas var kaut ko ietekmēt, samaitāsies lēnāk/ sistēma viņu lēnāk samals un pirmajā entuziasma periodā kaut ko jēdzīgu izbīdīs likumdošanas jomā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2016. gada 14. aprīlis, 18:27:58 »
Par Cammas partiju neko nezinu.
 Par Nāru varētu balsot, vismaz jautrības  netrūktu.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #18 : 2016. gada 15. aprīlis, 08:47:42 »
Par Cammas partiju neko nezinu.
 Par Nāru varētu balsot, vismaz jautrības  netrūktu.
Nuu, "jautrības" mums arī tagad netrūkst.

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2016. gada 15. aprīlis, 11:12:12 »
Nevienā. Nekad arī neesmu bijusi.
Tikai pretalkoholiķu biedrībā(forši tusi bija līdz klasesbiedrus par dzeršanu neizmeta) un 1 baznīcas draudzē(toreiz, 90. sākumā, brauciens uz Zviedriju bija wow), bet tas viss vecumā zem 18, so neskaitās.

Bordāna partija neizskatās slikti, bet es neesmu konservatīva vismaz populārajās, skaļajās jomās.
Tikai attiecībā uz migrantiem - visu laiku un veidu.

Un ja es būtu partijā, tad vai nu uz vecumu gribētu saeimā pasēdēt, vai tā partija sauktos manā vārdā. Tomēr līdz tam ir interesantākas nodarbes, ko paveikt savā jomā un vajag vairāk harizmas un jāpamanās apprecēt kādu smuku uzvārdu (nekas jau neliegtu drīzumā izšķirties, ja tā izrādītos vienīgā labā clv īpašība :D ) vai nomainīt pret kko no senču vēstures (tur ir pieejami smuuki LV uzvārdi un PMLP tā īsti nevarētu atteikt, ja varētu pierādīt iz arhīva radniecību ar senčiem, kam tāds bijis).

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2016. gada 15. aprīlis, 11:13:44 »
Piekrītu tuk par personālijām.
 Maitājas un nespēj neko ietekmēt.
 Vienīgā cerība, ka kāds, kas var kaut ko ietekmēt, samaitāsies lēnāk/ sistēma viņu lēnāk samals un pirmajā entuziasma periodā kaut ko jēdzīgu izbīdīs likumdošanas jomā.
nju man par vēlu... Vajadzēja tad jaunībā ievēlēt :P
Ir redzēts, kā lietas bīda, un ka 100 krēslos sēž algotas (ne jau no oficiālās algas) marionetes.A tie, kas dzīvono tās ofic. algas, ir vnk idioti...

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2016. gada 15. aprīlis, 11:21:05 »
un jā, bordāns nav slikts, bet jums harizmātiskāku līderi vajag. Nopietni. Re, kā tauta nelasa programmas, - bez harizmas nesanāks  :talking: . Tāpat bez $%^£$% pensonāru balsīm būs grūti ko panākt, savukārt, lai tās dabūtu, jāpa£$%£$% visa progresivitāte.
Tā kā Cammu IRL nepazīstu, tad fvz, vai to paceltu...

Un jā, neredzu jēgu maksāt vēl par kkādu obligāto vesapdrošināšanu - kamēr procesā visu no£$^%, nekas labāks nebūs un pooo, kā to sili sauc...
Man pat labāk patīk,ka man ir apdrošināšana, bet daudziem citiem nav - pie privātajiem labāka pieejamība tomēr :P un pie valsts "par maksu" arī, diemžēl ne visur

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #22 : 2016. gada 15. aprīlis, 15:39:53 »
Apsmējos. Tex bijusi pretalkoholiķu biedrībā!!! Es i beigts. Un baznīcā! Kā viss mainās..

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 15. aprīlis, 17:32:22 »
Apsmējos. Tex bijusi pretalkoholiķu biedrībā!!! Es i beigts. Un baznīcā! Kā viss mainās..
Oi, ka tu zinātu, cik TAJĀS iestādēs liekulības!... Da pat politikā nevar būt vairāk.
Un nekas nav tā kā izskatās :P

Jā, esmu spējīga mainīties.
Un nepatiku pret baznīcu izraisīja... baznīca, draudze, netīrā veļa un kkā dalīšana - prasta mantrausība un liekulība visā košumā :D Metāls  nāca pēc tam...

St.c. Merilins Mensons ir mācījies kristīgā skolā....

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #24 : 2016. gada 16. aprīlis, 10:26:10 »
ui, par vēlēšanām, šodien izlasīju:
"Ja vēlēšanām būtu kāda nozīme, viņi neļautu mums to darīt "
(c. M.Tvens)

« Atbilde #25 : 2016. gada 16. aprīlis, 10:43:00 »
he, he, tex nav vienīgā, kas jaunībā ir bijusi atturībnieku biedrībā :) personiski es tur iestājos, lai tiktu uz M.Brauna koncertu :)
pirms vienām vēlēšanām, kad mums bija daudz jaunu partiju saradies, es izstudēju tās programmas - lielāku sviestu, kas dāsni atšķaidīts ar ūdeni, man nebija nācies lasīt, tāpēc turpinu balsot pēc ideoloģiskā principa   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2016. gada 16. aprīlis, 12:27:59 »
“...tāpēc turpinu balsot pēc ideoloģiskā principa“
Tas ir kā? Partijas ideoloģija tak postulēta programmā...

« Atbilde #27 : 2016. gada 16. aprīlis, 13:10:35 »
programmā ir ne tikai ideoloģija, bet arī visādi sociālie un ekonomiskie mērķi no sērijas - veicināsim, sekmēsim bla bla bla, kuri var arī nebūt sevišķi labi izstrādāti, bet ideoloģiskais pamats ta paliek. 

« Atbilde #28 : 2016. gada 16. aprīlis, 13:38:26 »
vēl vienkāršāk - pieņemsim, ka es atbalstu nacionāļu ideoloģiju, bet tas nenozīmē, ka atbalstu visas Parādnieka murgainās idejas :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2016. gada 16. aprīlis, 14:02:44 »
Domu sapratu.
Vien nereti mēdz būt, ka ideoloģija pieņemama,
bet instrumenti tās realizēšanai vāji, vai nekādi.
Līdz ar to pieņemamā ideoloģija realizējas vien kā populisms.