Autors Tēma: Sveicināti!  (Lasīts 24179 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Sveicināti!
« Atbilde #120 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:30:39 »
Parasti jau, ja cilvēkam ir plašas zināšanas kādā jomā vai par kādu tēmu, viņam ir interesanti padalīties. Un pārējiem ir interesanti klausīties.

Šeit neredzu ne vienu, ne otru...

Āmen.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #121 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:32:20 »
Es nevis strīdos, bet jautāju. Jautājot un atbildot rodas diskusija. Ja nevēlies diskutēt, tad brīnums, ko Tu šeit vispār dari.

Mēs paši arī gudri, ja kas  :cool:

Atslēdzies ih

« Atbilde #122 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:40:46 »
Zobi nemēdz sāpēt attīrītā organismā un vēl mazāk-apendicīts. Bet traumas,protams,gadās un tās ārstē klīnikās. Bet griežot nav jāārstē bieži, ir ļoti efektīvi herbi- augu līdzekļi. Pat ārkārtīgi efektīvi.

Atslēdzies dille

« Atbilde #123 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:40:49 »
Skaidrs, ih nestrīdēsies  :cry:
Padevīgi ziņoju - pinmēness būs 22. Bišķi pāragri.

Vai ih būtu braucis uz Ķīnu apgūt zināšanas, kur viņam tās tomēr nav stāstītas?

Man zināms ārsts, kurš plaši pielieto Ķīnas medicīnas metodes paralēli tradicinālajai medicīnai, tas gan nenotiek tā uz dullo braucot nezin kur, kur "tev neviens neko nestāstīs".

Atslēdzies ih

« Atbilde #124 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:41:56 »
Āmen laikam nozīmēja- es beidzu? Patīkami:)

Atslēdzies ih

« Atbilde #125 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:47:22 »
Piedod,Latvijā nav Ķīnas medicīnas speciālistu,nav. Es nebraucu uz Ķīnu bet drusku tuvāk. Jā- viņiem jebkurā jomā tāda sistēma- nebārstīt zināšanas, tāda tauta. Ļoti pat atšķirīga, bet tie ir viņu firmas noslēpumi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #126 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:47:52 »
Āmen laikam nozīmēja- es beidzu? Patīkami:)

Nē, vārda “āmen“ nozīme ir “patiesi“.

Atslēdzies ih

« Atbilde #127 : 2016. gada 18. aprīlis, 10:50:13 »
Zinu, bet es cerēju, ka tas šoreiz lietots citā nozīmē:) Un ,, āmen'' arī lieto citā nozīmē vēl:)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #128 : 2016. gada 18. aprīlis, 11:38:30 »
 :( a ber kāpēc nav pie mums  ārstu, kas ārste visas  slimības? Man ir - ģimenes ārsts. Es reizes divas gadā aizsteberēju pie šamā. Viņa man jautā, kā jūtās organisms. Es paziņoju, ka dzīvs. Tad mēs abi  tai sakarā papriecājāmies, vai atkal pārbaudām, kālab šams dzīvs, neskatoties uz manis radītu negatīvu ietekmi. Tad viņa izdomā, ko lai es tādu ekskluzīvu ar to organismu izdaru, lai šams nenojūdzās galīgi. Tad es  samaksāju par tām izpriecām 1.42 euro. Mēs visi atkal papriecājāmies... Joprojām dzīva! Nu varbūt, vietām nevesela, bet jābūt taču kaut kādiem vārīgiem orgāniem par kuriem var parunāt pieklājīgā dāmu sabiedrībā pie kafijas tases.
Vesels cilvēks mūsdienās tā ir dabas kļūda.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #129 : 2016. gada 18. aprīlis, 11:45:10 »
Zinu, bet es cerēju, ka tas šoreiz lietots citā nozīmē:) Un ,, āmen'' arī lieto citā nozīmē vēl:)

vai zināšanas par cilvēka organismu un meducīnu arī balstās uz "es cerēju?" :)

:just_popcorn:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #130 : 2016. gada 18. aprīlis, 11:48:27 »
Man patika Dilles komentārs. Par dalīšanos ar zināšanām , pieredzi un lēnprātību. Pievienojos. Un "pētiet paši, brauciet paši" manām ausīm skan drusku niķīgi, kašķīgi, drusku augstprātīgi. Neņem ļaunā, mēģini saprast.

Atslēdzies ih

« Atbilde #131 : 2016. gada 18. aprīlis, 11:54:35 »
O,jā-parunāt par slimībam- tas visai interesanti.  Vai par slimiem orgāniem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #132 : 2016. gada 18. aprīlis, 11:55:55 »
Nu Olguci, Tu takš esi pilna ar sārņiem, sēnēm, vicaiņiem utt,utt,utt...
Un to tak Tavs ģā nejēdz attīrīt!
Vai ģā Tev iesaka jodas/sodas terapiju?,vai sodas klizmu tūri???
Nu ne tak! Nav jau ģā to zināšanu...;).

Atslēdzies ih

« Atbilde #133 : 2016. gada 18. aprīlis, 11:55:57 »
Cik garlaicīgi būtu ja nebūtu vairs par ko parunāt, pie kā aiziet :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #134 : 2016. gada 18. aprīlis, 12:18:42 »
Ih, saulīt, tur jau tas āķis. Re kur arī tu pie mums atnāci... parunāt  :dont: . Un mēs pacietīgu uzklausām tavu sāpi. Es saprotu, ka tev tur ir skumji un vientuļi bez sēnēm un neitrālu ph asinīs, organisms nīkuļo, jo zudusi dzīves jēga - viņam vairs nav ar ko cīnīties. Gribās kādu adrenalīna piešprici, vismaz kādu interneta klopi... vai ne? Nāc tik šurp  ;)