Autors Tēma: Izdevīgā diena  (Lasīts 1034 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Izdevīgā diena
« : 2016. gada 21. aprīlis, 10:55:12 »
Šodien Dailesteātra izdevīgā diena - vairākām izrādēm 40% atlaide
http://www.bilesuparadize.lv/events/custompage/624

no šitā  piedāvājuma absolūti noteikti iesaku Ugunsgrēkus ( ak jel, nejauciet ar tv seriālu un ticiet man - atsauksmes ir izcilas, esmu dzirdējusi tikai divas negatīvas :) )

Oskaru un Rozā dāmu neesmu redzējusi, bet Rēzijas faniem noteikti patiks,
Žanna d'Arka - ne jau kašķa dēļ, bet sevis paša dēļ var iet bet tikai tie, kas spēj mūziklus klausīties, mūzika ir "tipisks Lācis", režija - es pat teiktu, ka par kapeiku labāk nekā jau iersts Dailes Džilim, 6.maijā Segliņa/Andžāns, 7.maijā Ķuzule/Rešetins, kas ir labs - scenogrāfija un aktieru cenšanās.

Lielā melu burtnīca  - labi iestudēts darbs, bet stipri diskutabla pēcgarša. Tagad, kad esmu daudz vairāk uzzinājusi par oriģinālo romānu, man ir patīkami atcerēties un padomāt par izrādi. Tiem, kas iet, iesaku izlasit Radzobes kroders.lv recenzijas sākumu, to daļu, kur runāts par romānu. Tālāk varbūt nelasīt, kur sāk analizēt pašu iestudējumu.

Atslēdzies Mango

Re: Izdevīgā diena
« Atbilde #1 : 2016. gada 18. maijs, 16:46:44 »
Rīt Dailē izdevīgā diena, -50%, izņemot Spanovska ballīti.
http://m.dailesteatris.lv/zinojumi/924/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2016. gada 19. maijs, 13:41:39 »
nu, sapirkāties? Es nebiju šosezon domājusi uz Granīta aproci, bet nespēju noturēties:)  Un arī Bonija un Klaids pats no sevis iekrita groziņā , nevarēju paiet garām :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #3 : 2016. gada 19. maijs, 14:12:26 »
Neredzēju uz ko tur sapirkties".  :) Būtu gājusi uz 3 māsām,bet tās nezkāpēc vairs nerāda līdz sezonas beigām, bet uz Spaņa ballīti atlaižu nav.
Laulības dzīves ainas plānoju nākamsezon.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #4 : 2016. gada 19. maijs, 14:13:33 »
Ek, būtu es agrāk zinājusi, ka būs šitādas atlaides :o , tagad viss, ko gribu jau man ir... cerams, ka vismaz būs bijis vērts maksāt pilno cenu....

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2016. gada 20. maijs, 10:15:41 »
Es ar savu laicīgo plānošanu nevaru tā pēksņi brīvu vakaru atrast, nenopirku neko.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2016. gada 20. maijs, 10:53:13 »
Es toties priecājos, kā man izdevās draugiem izķert biļetes uz Visām viņas grāmatām:)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #7 : 2016. gada 20. maijs, 15:12:40 »
Es toties priecājos, kā man izdevās draugiem izķert biļetes uz Visām viņas grāmatām:)

Ei nu, pa lēto, pa 11 EUR, kruta !

Atslēdzies hm@

« Atbilde #8 : 2016. gada 20. maijs, 15:34:23 »
iespringām ne pa jokam, bet izdevās:)
Starp citu - viens no lielākajiem "veiksmes stāstiem" ir tas, kā es redzēju Equus:)  pirmizrādi un par 4 eiro:)  pie tam tā nebija vienīgā biļete, bija vesels bariņš, kādas padsmit, ko ļaudis toreiz vakara kasā pirka. Un vēl pēc pirmizrādes otro un trešo izrādi viņi bija spiesti izsludināt par puscenām. Un tikai tad cilvēki uzzināja, cik patiesi izcila ir izrāde.  Es toreiz varu teikt paldies Radzobes kdzei. Viņa bija uz ģen mēģ un ietvītoja, es sapratu, ka varu un gribu iet! Jo līdz tam, atzīstos, es nepirku biļeti, jo man galīgi nelikās, ka būs labi. Tagad es gaidu mirkli, kad nopirkt biļeti otrrreizējai redzēšanai, nu jau par pilnu cenu :)