Autors Tēma: NT Kabarē pa tv šovakar !  (Lasīts 3091 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: NT Kabarē pa tv šovakar !
« Atbilde #30 : 2016. gada 06. maijs, 09:05:15 »
ā, bet par konferansjē :)  1.maija vakarā viņš bija Kabarē vadītājs, bet 4.maija vakarā vadīja koncertu pie Brīvības pieminekļa. ļoti labi vadīja, bet man ārkārtīgi gribējās, lai viņš pasaka, cik šī diena ir "SKAIIIIISTA" :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2016. gada 06. maijs, 17:23:46 »
Te pienāca Narcise un pateica. :) Tas bija Jurģis Spulenieks.
http://www.teatris.lv/lv/makslinieki/aktieri/jurgis-spulenieks

Paldies, Narcise! Njā, diemžēl es jaunos aktierus vispār nezinu :(

Patiešām domāju, ka kāda man nezināma aktrise spēlēja lesbieti. Nu, tā kā Elza Radziņa Dolliju filmā "Teātris" :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #32 : 2016. gada 07. maijs, 11:01:17 »
Narcise jau pateica mūsu, latviešu,  izrādes aktieri. Viņš ir fantastisks raksturlomu tēlotājs, ja vien viņam dos lomas.
Es viņu pirmoreiz redzēju Indrānos kā Edžiņu, tur patika, bet kā Rūdis tiešām ne visai, pietrūka satīriska kariķējuma. Grūti jau paredzēt, kāda teātrī izvērtīsies viņa karjera, bet skaidrs ir viens -mazā augumiņa un specifiskās ārienes dēļ milētāju uc lielās lomas puišelim laikam nespīd...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #33 : 2016. gada 07. maijs, 20:58:49 »
Par Šulca kungu - man tagad ir pareizais viedoklis. Tātad - Vācijā vēl nav sākušās represijas pret ebrejiem, Šulca kumgs dzīvo Šneidera jaunkundzes mājā, īrē tur istabiņu. Saderināšanās ballītē Ernsts Ludvigs ( Liuziniks) pabrīdina Šneiderjkdzi par draudošo. Šulca kungs pārceļas īrēt istabu uz Nollendorfa laukuma pretējo pusi, lai pasargātu Šneiderjaunkundzes reputāciju, lai viņa nebūtu "saistīta" ar ebreju, bet lai nebūtu pārāk tālu no mīļotās. Šajā brīdī vēl nekādi geto nefigurē (vismaz šajā mūziklā ne), un Šulca kgs pat saka "es saprotu vāciešus, es taču arī pats esmu vācietis!"

Atslēdzies Minne

« Atbilde #34 : 2016. gada 07. maijs, 21:42:05 »
Ak, tad tomēr reputācijas dēļ..

p.s.Ja nemaldos, ņemšanās pa Nollendorfa laukumu notika arī Kestnera "Emīls un Berlīnes zēni". Berlīne, Berlīne.. :)