Autors Tēma: viena dulla nakts  (Lasīts 1494 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

viena dulla nakts
« : 2016. gada 06. maijs, 10:02:52 »
Ak, Kungs, kas par nakti! Vispirms, jau nedēļu guļu ar atvērtu logu  :big_hug: . Visu ziemu gaidīju, kad tikšu pie svaigā gaisa. Tādi sapņi... mmm! Un šonakt visu nakti aiz loga jūdzās nost lakstīgalas! Jūs iedomāties nevarat, kas par fantastisku koncertu! Vēl gaidu ceriņu ziedēšanu. Tūlīt, tūlīt pumpuri plīsīs... Man zem loga kādi četri krūmi, un tad parasti visa guļamistaba smaržu pilna... Jā un tur pļaviņā, kādus 20 metru attālumā parasti zied ieva. Tas prieks vēl priekšā. Kas par brīnišķīgu laiku! Noteikti nepalaidiet garām  :sun:

Atslēdzies Emīlija

Re: viena dulla nakts
« Atbilde #1 : 2016. gada 06. maijs, 10:27:11 »
A man lielo, krāšņo, labi kopto ceriņkpku namu pārvalde nozāģēja, ar ieganstu ka ugunsdzēsēji var traucēt, ja nu kas. Nepiedošu nekad.

Un tagad, kad jau ataudzis līdz ziedēšanai, nozāģē horizontāli, kā krūmu..
 Kretīni

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2016. gada 06. maijs, 10:31:20 »
Ai, Emīlij,  :m:  neskumsti, parasti no saknēm nāk jaunie dzinumi. būs būs tev ceriņi...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2016. gada 06. maijs, 10:33:05 »
Ai, Emīlij,  :m:  neskumsti, parasti no saknēm nāk jaunie dzinumi. būs būs tev ceriņi...

Būs. Bet ne te :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 07. maijs, 17:22:48 »
Vakar pirms pusnakts, ēzdami ceptas svaigi ķertas līdakas, upmalā sagaidījām lakstīgalu balsis. Šodien šīs jau pa dienu trellināja. Viņām nez tā sezona sākas vai kā? :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2016. gada 07. maijs, 21:26:35 »
Visapdullinošākos lakstugaiļu treļļus esmu dzirdējusi .... Torņakalna stacijā. Un vakar laukos dzeguzis kūkoja kā traks.
Man darzā arī ziedēšana turpinās - no sniegapulksteņiem pārgāja krokusiem, tad uz mārpuķītēm un tulpēm, tagad plūmes... Un ceriņiem jau sīkas vālītes parādījušās, odendroniem arī gandrīz dūres lieluma ziedpumpuri. Pa vidu koši dzeltenas pieneņu saules.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2016. gada 07. maijs, 22:21:50 »
Ievas zied...

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2016. gada 11. maijs, 21:39:02 »
Njā, kā kur: kam lakstīgalu treļļi, kam urlu bauri...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2016. gada 12. maijs, 20:32:15 »
Značit pārziemojuši...