Autors Tēma: hobiji - neizturēju  (Lasīts 1865 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

hobiji - neizturēju
« : 2016. gada 18. maijs, 22:08:49 »
Divus gadus otiņu rokā neturēju. Šodien neizturēju... cik tur palika un ceriņi noziedēs. Nu drusku vēl jāpiestrādā pēc pāris dienām pie sīkumiem un tad var rāmi pasūtīt. Sauksim to par hobiju  :sad_smiley:

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies baaciens

Re: hobiji - neizturēju
« Atbilde #1 : 2016. gada 18. maijs, 22:17:24 »
 ... un šķiet, ka istaba ceriņu smaržas pilna ....

Un ja vēl būtu tie ļoti tumšie ....  :big_hug:

« Atbilde #2 : 2016. gada 18. maijs, 22:27:11 »
Āāā, es, kas pilnīgi un galīgi neprot zīmēt, esmu vienkārši autā un starā  :go_go:  cik skaisti!
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2016. gada 18. maijs, 22:32:01 »
Gan jau ej kādā TMS? Es sapirku visu ko par palielām naudām gleznošanai, bet tā arī viss kalst.
Jauks gleznojums un nav brīnums, ka nenoturējies.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2016. gada 18. maijs, 22:45:15 »
nē nu kaut kad  pāris mēnešus tajā TMS gāju, bet tur nekas nenotiek, visi gudri  runā par mākslu un vadītāja paretam atgādina, lai vismaz mājās kāds ko izdara priekš izstādes. Kaut ko no praktiska darba  neko nestāstīja- teica, jūs te visi naivisti un es nedrīkstu jums bojāt  to tur - savdabīgu dzīves redzējumu... Nē, tas man no fātera, šim pindzelēšana  patika ;o)

Jā, un man tumšos arī gribējās, bet tas foršais gaiši violetais krūms zem loga šogad kaut kāds nīkulīgs - es to  gribēju, jāizmet pa pilsētu kādu līkumu, varbūt kādu ieraugu... Vēl ir  bordo, bet tas mani neuzrunā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2016. gada 18. maijs, 22:59:49 »
Fantastiski, patiešām! Varu tikai apbrīnot šitādu talantu, man pašai lācis uz rokas uzkāpis, neko uzzīmēt nevaru. Bet te - katrs sīkais ziediņš!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2016. gada 18. maijs, 23:24:59 »
Skaisti!
Respect!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2016. gada 19. maijs, 01:10:08 »
ui, Paldies! Man prieks, ka patika... parasti tādā etapā, es to darbu nolieku redzamā vietā un tad paiet kāds mēnesis, acis sāk pamanīt visādas kļūdiņas ( varbūt, pat pierakstīt, teiksim, ka priekšplānā jāizceļ kādi 2-3 zari, pamatīgāk tos izstrādāt, kaut kur kādu ēnu, kādu triepienu, otro plānu notušēt un t.t.) un  tad ir īstais laiks  to pabeigt. Jo pašreiz acis vēl tās kļūdas neuztver... Vispār  tagad vislabākais laiks pindzelēšanai, logus pa dienu  var turēt vaļā, visas smakas var uzvēdināt... Vispār, bija bailes, jo pārāk ilgs pārtraukums. tagad var katru dienu kaut ko nebūt ;o)) , nu vismaz palabot ko no veciem darbiem ;o)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2016. gada 19. maijs, 08:54:56 »
Eh, ja es tā mācētu gleznot....  :sad_smiley:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2016. gada 19. maijs, 08:56:12 »
uzreiz pasaki, vai tur laimītes (nu tie pieclapu ziediņi) ir?
...lai zinu vai vērts meklēt!! :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2016. gada 19. maijs, 12:33:28 »
uzreiz pasaki, vai tur laimītes (nu tie pieclapu ziediņi) ir?
...lai zinu vai vērts meklēt!! :)
Izkodīsi? :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2016. gada 19. maijs, 15:23:16 »
Izkodīsi? :)
Nē, aizkrāsos ar Hammerit - ja nav man, lai nav nevienam! :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #12 : 2016. gada 19. maijs, 21:02:39 »
Skaisti ļoti! Olgucim vienmēr būs, kur laimīti paņemt un apēst (virtuāli) un vēlēšanos ievēlēties! (Ja neatdāvinās citam)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2016. gada 19. maijs, 23:08:47 »
ui, man gada sākumā bija Lielā mājas tīrīšana. Sašķiroju darbeļus, jo plaukts bija tik pilns, ka jaunus vairs nebija kur likt. Atlasīju tos, kas daudz maz pabeigti, bet  man ne īpaši dārgi. Nu tādus, kur vienkārši roku un aci vingrināju. Un uztaisīju akciju mēneša garumā. Sašķiroju pēc tēmām - puķes, klusās dabas un ainavas. Un visi, kas pie manis bija  nākuši, varēja bez jebkādas maksas sev ko paņemt. Nu tāda "sevis attīrīšanas akcija". Mēneša laikā 30 gabali aizgāja  :sun: .
Kaimiņiene bija iegājusi, es šai piedāvāju, viņa pārīti aiznesa vīram atrādīt. Šis saka, nu ja būtu kāds akts... Noņēmu no sienas Klimta "Goldfish" kopiju, ar četrām plikām draiskulēm (starp citu es to ceturto tikai gleznošanas procesā ieraudzīju :blushing: )- darbiņš bija ļoti labs, bet mani tie plikie dupši jau nedaudz bija apnikuši. Šis bija uz pakaļas. Guļamistabā pakāra :blushing:

Atslēdzies diddly

« Atbilde #14 : 2016. gada 20. maijs, 21:17:39 »
Olgucis ir vnk  :big_hug:
 lasu un  :thumbsup: