Autors Tēma: viens likums, viena taisniiba  (Lasīts 6155 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: viens likums, viena taisniiba
« Atbilde #15 : 2016. gada 10. jūnijs, 11:38:34 »
Un tomēr melis! Kāds “pārsteigums“!

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #16 : 2016. gada 10. jūnijs, 11:39:08 »
Beļēvičs atzinies melos un demisionējis... Nezinu, vispār jau skumji, jo manās acīs tas ir vienīgais pluss Beļēviča kā ministra darbībai...  :rat: (Lai iet tā mana mīļā žurciņa)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2016. gada 10. jūnijs, 11:41:19 »
Gan jau partija piespieda pie sienas...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2016. gada 10. jūnijs, 12:14:23 »
Pretīgi. Viscaur. No abām un visām citām pusēm.
Par maciņa biezumu katram spriedelēt... Kā jūs varat zināt, cik un kam katrs tērē un kam cik naudas? Kāpēc lai Lembergs, Šlesers, Zatlers un jebkurš cits pilsonis neizmantotu savas tiesības uz valsts apmaksāto pakalpojumu, ja godīgi maksā nodokļus?
Ja ņem ģā norīkojumu, tad jārēķinās ar rindām. Bet atkal - katrā iestādē rindas var atšķirties uz vienu un to pašu pakalpojumu.
Nezinu gan, vai uz to pakalpojumu, ko izmantoja ministrs, ir baisas rindas...
Sūdīgākais visā šajā ķezā ir MELI. Visi tā pieraduši mahinēt, izlocīties, melot, krāpties, ka pat sīkums kļūst par pasaules mēroga afēru.
Nu biju hemoroīdus operēt, un tad? Bet mums tak no tā jāuztaisa ''skaties, kas par baisu tūpli tam XX! tev jāredz!''.
Ko kultivējam, to arī dabūjam... Tāda tā mūsu selva...
Visus sakost!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #19 : 2016. gada 10. jūnijs, 12:40:13 »
Jā, nav labi skaitīt naudu cita maciņā, ja viņš to godīgi nopelna.  Bet kas mūsos rada aizdomas, ka pelna negodīgi? Tieši šādas sīkas cūcības.
 Esmu saskārusies ar kvotām, rindām. Es varbūt neesmu sevišķi apķērīga, bet es nespēju izrēķināt, saprast to sistēmu, lai vajadzīgajā laikā dabūtu valsts apmaksātu izmeklējumu, jo visās darbavietās esmu godīgi maksājusi nodokļus. Bet esmu sastapusi cilvēkus , vecāka gadagājuma, kas vispār NEKO NESAPROT šajā sistēmā.

Šis rindu murgs ir ministrijā labi zināms, jau gadiem. Tad kāpēc nekas netiek reformēts? Tāpēc ka Belēviča sīkā cūcība bija saistīta ar lielu problēmu-rindas, kvotas- preses varbūt pārreaģēja.

Bet man nemaz nav žēl. Ja  pusotra gada laikā neredz pat aizmetņus kādām reformām, tad nafig tur sēdēt.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #20 : 2016. gada 10. jūnijs, 12:47:34 »
Cik stulbi var būt gan cilvēki,arī ministri tai skaitā.Nu jau  uz laiku atstādināts arī ārsts,kas ministru atpumpoja.Nu nez,vai ir kāds kas nezina,ka augstais gals nekādās rindās nekur un nekad nestāv,ko tad nu tagad izvilkuši vienu faktu un to te kā nezkādu brīnumu un noziegumu ceļ gaismā.Un ministrs arī bērna prātā-melo par jau notikušu un visiem zināmu  faktu.Un ārsts jau nava labāks-tāpat meloja.Epopeja gandrīz kā ar izbijušo prezidentu,kas teju vienīgais visā medaprūpē bija saņēmis ''pateicības''.Ja ministrs demisionē-tad viņš dara pareizi,kas melo sīkās lietās-tam arī lielas lietas nav uzticamas.Bet ārsta atstādināšana gan nava adekvāts sods,viņš neko sevišķu nav izdarījis-gan jau augstais gals ne pirmo-ne pēdējo reizi nāk bez rindas,tāda tā mūsu veselības aprūpes prakse ir.Katrā ziņā viņš izdarītu daudz vairāk laba saviem pacientiem,nekā sēdēdams''atstavkā'' un neko nedarīdams vai strādājot ''ēnas'' pusē.
Vētra ūdensglāzē.Vienīgais labums-demisionē ministrs,kas nebij derīgs savam amatam.Nez kuru nu bīdīs nākamo?

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #21 : 2016. gada 10. jūnijs, 13:22:55 »
Ir jābūt pilnīgam idiotam vai pēdējam ciniķim un nekauņam, lai sevis vadītajā nozarē darītu šādas sīkas cūcības.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2016. gada 10. jūnijs, 13:31:04 »
Stāsts jau patiesibā par varas morāli.
Un tas IR amorāli!
Ministrs, kurš pats kūrē kvotu lietas un rindas...
Kā tajā vecajā teicienā-klausieties uz maniem vārdiem, ne skatieties uz darbiem.
Par naudu šeit vispār nav runa, protams ikviens nodokļu maksātājs
tiesīgs saņemt valsts apmaksāto.
Bet tā augstprātība, ka seku meliem nebūs...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2016. gada 10. jūnijs, 14:17:44 »
...tikai tāda sabiedrība ir dzīvotspējīga, kurā ir pietiekams skaits morāli gatavu sūdzmaņu (stukaču) :)

Tā saucās PILSONISKA SABIEDRĪBA! nosūdzi pirmais, citādi nosūdzēs Tevi... :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2016. gada 10. jūnijs, 14:27:11 »
Jā, ievēlam pie siles un aizveram acis. Makus atveram - lai ēd...
Tā būs īsteni pilsoniska un dāsna!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #25 : 2016. gada 10. jūnijs, 14:42:04 »
Jā, ievēlam pie siles un aizveram acis. Makus atveram - lai ēd...

nē, tā es neteicu gan! :)

vnk Pilsoniskai sabiedrībai vajag stučīt ne tikai par ministru, kam bez rindas pumpu noņem, bet arī par kaimiņieni, kura bez teh. apskates braukā un kaimiņu, kurš dzīvokli sazinkam izīrējis bez attiecīgas reģistracijas, vai kreiso degvielu lej... utt. utjpr.

Tikai tad pasaule/valsts kļūs labāka. Viens noklauvēts ministrs pavasari neatnesīs :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #26 : 2016. gada 10. jūnijs, 14:43:54 »
A varbūt savu galvu sakārtot un pašam sūdus netaisīt, lai citiem nav jāstučī?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2016. gada 10. jūnijs, 14:53:10 »
A varbūt savu galvu sakārtot un pašam sūdus netaisīt, lai citiem nav jāstučī?

svētā Trix... :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2016. gada 10. jūnijs, 15:09:41 »

Redzams daudziem tās “galvas jāsakārto“...
Cik tām paaudzēm pēc padlaikiem bija jāpaiet, lai vērtību sistēma mainītos?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #29 : 2016. gada 10. jūnijs, 15:15:35 »

Esi aizcieties pēc represiju laikiem, kad kaimiņš, tavu īpašumu gribēdams, nostučīs par izdomātiem grēkiem, un tu varēsi migom atpūsties pie rūtainām debesīm, jo nevienam neko nevarēsi pierādīt - kaimiņam būs labāki gali nekā tev?
Es ne.
Es visu atceros, Ričard...