Autors Tēma: Kriminālistika un.... es....  (Lasīts 3405 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Kriminālistika un.... es....
« Atbilde #15 : 2016. gada 18. jūnijs, 21:43:39 »
Tāks. Ir te kāds vets?
Nupat uzzināju, ka putniem (maitu lijām, ja konkrēti) ir izcila OŽA. Zināju, ka redze ir - uhhh, kāda. Bet ka līķi mašīnas bagažniekā saož pa vairākiem kilometriem ... nu moins.
Visus sakost!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #16 : 2016. gada 18. jūnijs, 22:04:05 »
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #17 : 2016. gada 18. jūnijs, 22:54:12 »
Nezinu ar kuru galu viņi jūt, bet par kraukļiem bija pētījums, ka uz paslēptu maitas gabalu, atlido vairākus km.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2016. gada 18. jūnijs, 23:33:00 »
Sen atpakaļ redzēju dokumentālo filmu, kur tās maitu lijas jau zināja, ka tas dzīvnieks
(neatceros, kaut kāds paliels ragnesis) mirs,
sekoja līdzi un kad tas apkrita, sēdēja kokā un gaidīja, kad nosprāgs.
Kaut kāda čutene šīm ir gan.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2016. gada 18. jūnijs, 23:50:23 »
Redze. Redz un novēro. Bet ja līķis atvests bleķa kastē, tad no pilsētas gan līdzi nesekos...
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2016. gada 18. jūnijs, 23:58:37 »
Tad būs aiz stūra nolūrējušas, kā to līķi ietuncī bagāžniekā... Kārumnieces.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #21 : 2016. gada 19. jūnijs, 00:00:54 »
Sen atpakaļ redzēju dokumentālo filmu, kur tās maitu lijas jau zināja, ka tas dzīvnieks
(neatceros, kaut kāds paliels ragnesis) mirs,
sekoja līdzi un kad tas apkrita, sēdēja kokā un gaidīja, kad nosprāgs.
Kaut kāda čutene šīm ir gan.
Es ar ko tādu redzēju ... vienā "leduslaikmeta" multenē. Laikam pirmajā daļā. Tur vēl tās maitulijas tā smuk dziedāja ... un kad tu nomirsi ... :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broms

« Atbilde #22 : 2016. gada 19. jūnijs, 10:05:35 »
Ceļojumu stāstā/?/ kāds dabas izzinātājs stāstīja, ka reiz devis ķirzakai ko ēdamu un šī pie reizes viņam arī iekodusi. Izdomājis, ka re kā ķirzaņai nejauši gadījās, jo laikam jau iedotā barība daudz nozīmējusi un ķirzaka vairākas dienas pateicīgi viņam staigā līdzi. Laikam pieradinājis.
Pēc tam noskaidrojis reptilēna patiesos nodomus. Izrādās konkrētai sugai kodiens ir indīgs. Bet tā kā inde ir vāla un lēnas iedarbības, tad šī staigā līdzi gaidīdama, kad upuris atmetīs pedāļus. Šai nepaveicās ar medījuma izmēriem - tam tikai nedaudz iekaisusi koduma vieta.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2016. gada 19. jūnijs, 10:27:40 »
Ceļojumu stāstā/?/ kāds dabas izzinātājs stāstīja, ka reiz devis ķirzakai ko ēdamu un šī pie reizes viņam arī iekodusi. Izdomājis, ka re kā ķirzaņai nejauši gadījās, jo laikam jau iedotā barība daudz nozīmējusi un ķirzaka vairākas dienas pateicīgi viņam staigā līdzi. Laikam pieradinājis.
Pēc tam noskaidrojis reptilēna patiesos nodomus. Izrādās konkrētai sugai kodiens ir indīgs. Bet tā kā inde ir vāla un lēnas iedarbības, tad šī staigā līdzi gaidīdama, kad upuris atmetīs pedāļus. Šai nepaveicās ar medījuma izmēriem - tam tikai nedaudz iekaisusi koduma vieta.

Bija shitas pastaastinjsh bik citaa formaataa ar...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #24 : 2016. gada 19. jūnijs, 16:42:07 »
Dāma pazudusi, it kā aizgājusi no mājām. Detektīvs saka - nevar būt, jo sieviete noteikti paņemtu līdzi savu kosmētiku. Man tāds arguments pie ragutiņām, ja būtu tik nikna, ka vīru jāpamet, tad aizietu kā stāv, lai aizrijas ar maniem krūšturiem un zeķēm. Ja ietu prom ilgākā laikā, tad būtu rezerve(dublikāts) noorganizēts un kungs ij nemanītu.

Es varu no dzīves apliecināt, ka, dzīvojot kopā, sieviete var aiziet no savām mājām tā, ka neviens nepamana - it sevišķi, ja šāda doma pat galvā neienāk. Tad, pēc tam kad šoks mazliet noiet, es pats personiski piedzīvoju pirms ~ 25 gadiem, tu vari konstatēt, ka sieviete ir aizgājusi un tam jau kādus mēnešus gatavojusies. Varu vien piebilst, ka visvieglāk pamest ir vīriešus, kas Tevi mīl un grasās ar Tevi dzīvot līdz kapa malai. :)  Tas ir, ja jums izdodas šāda cūcība, tad jūs sabojājat tikai savu dzīvi, un varbūt reizēm  pietiek ar parunāšanu. :D
p.s. un nevajag cerēt, ka vīrieši ir tik debili, ka, kad viņi konstatēs, ka jūs mēnešiem esat gājusi prom, gribēs ar jums vēl seksu svētdienās! :D :D :D   
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 20. jūnijs, 11:48:43 no lumbergs »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2016. gada 19. jūnijs, 18:18:08 »
Tāpat vien sievietes neaiziet...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2016. gada 19. jūnijs, 18:35:21 »
Taa miil taa miil, ka nepamana, ka zakjim domas citur?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #27 : 2016. gada 19. jūnijs, 18:37:16 »
Katrā gadījumā, ja sieviete vistrakākajās dusmās skrien prom, bet atstāj savu kosmētiku, tad visticamāk, kad viņa nomierināsies, viņa atgriezīsies :) Bet ja dodoties vasaras brīvdienās mājas nepaliek nekas, nedz kosmētika, nedz jaukie apģērbi - Tev (vīrietim) ir jāsāk uztraukties (vai atgriezīsies). :)
Un sievietes  :angel: ,man par drausmīgu pārsteigumu, savā vairumā, ir reti loģiskas un praktiskas būtnes, vienkārši, vīrieši mēģina viņu domāšanas veidu pārāk sarežģīt un piepīt viņam kaut kādus viņam neesošus motīvus. ;) No otras puses, vīriešus vajag saprast, jo nav diez ko emocionāli patīkami, ja Tev jādzīvo ar tādu taisnprātīgu un skaidrās līnijās domājošu būtni, Tev gribas lai viņa būtu romantiskāka un bišķīņ biz biz :D, un sievietes nekad neatsaka vīriešiem šai ilūzijā. ;) 

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #28 : 2016. gada 19. jūnijs, 18:45:21 »
Taa miil taa miil, ka nepamana, ka zakjim domas citur?
Nu "zaķis" gribēja paeksperimentēt, bet ir lietas, kuras nevar vairs salikt atpakaļ. Un labi vien ir, jo ir jocīgi, ka viens domā ka mīl, otrs domā ka mīl, bet jūtas tā īsti nav, vienīgais, jāatzīmē, ka bez jūtam seksuāla fizkultūra gan ļoti kvalitatīva sanāca, laikam, jau zemapziņas vainas apziņa mocīja. :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2016. gada 19. jūnijs, 19:04:00 »
Iespējams zaķim fizkultūra tik kvalitatīva nešķita...