Autors Tēma: BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija  (Lasīts 9357 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija
« Atbilde #45 : 2016. gada 26. jūnijs, 13:07:18 »
Eu, gailēni, beidziet piedir@t forumu ar savu bezsakara mērīšanos krāniņiem. Ja ir viedoklis, - lūdzu, bet lasīt jūsu bezsakara kašķi nav nekāda prieka.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #46 : 2016. gada 26. jūnijs, 14:47:54 »
Interesanti, ko Karaliene Māte par šo visu domā?, no Begingemas nedzird ne pīkstiena...
karaliene maate nomira 2002 gadaa. Elizabete nav karaliene maate /tas taa, protokolam/. Un veel ... Elizabete nekad neizsakaas par politiskaam noriseem un leemumiem. Taapeec gaidiit kaut kaadus pazinjojumus no karaljnama ir naivi
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #47 : 2016. gada 26. jūnijs, 16:33:50 »
Tev taisnība, bet man gribētos zināt, ko karaļnamā domā šajā sakarā.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #48 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:19:46 »
Eu, gailēni, beidziet piedir@t forumu ar savu bezsakara mērīšanos krāniņiem. Ja ir viedoklis, - lūdzu, bet lasīt jūsu bezsakara kašķi nav nekāda prieka.
Piedod, bet šausmīgs karstums, neko garu neuzrakstīs par to aizjūras zemi.:)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #49 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:39:43 »
https://www.facebook.com/212667045793913/videos/vb.212667045793913/212815595779058/?type=2&theater

Šai video visiem saprotamā valodā skaista jauna britu meitene skaidro kāpēc viņa balsoja par Brexit'u. :) Un viņas neatturēja pat arguments,ka viņa tagad nevarēs braukt uz Parīzes Disnejlendu paskatīties uz Mikiju un ... :) Es domāju ka Elizabetei noteikti vajadzētu piešķirt šai meitenei baronesi par nopelniem Lielbritānijas labā. :)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #50 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:22:12 »
https://www.facebook.com/212667045793913/videos/vb.212667045793913/212815595779058/?type=2&theater

Šai video visiem saprotamā valodā skaista jauna britu meitene skaidro kāpēc viņa balsoja par Brexit'u. :) Un viņas neatturēja pat arguments,ka viņa tagad nevarēs braukt uz Parīzes Disnejlendu paskatīties uz Mikiju un ... :) Es domāju ka Elizabetei noteikti vajadzētu piešķirt šai meitenei baronesi par nopelniem Lielbritānijas labā. :)
Viņa beigās izlēma atturēties no paša referenduma...  :facepalm:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #51 : 2016. gada 27. jūnijs, 15:16:00 »
Pēdējās ziņas,ko saklausīju- ir savākti 3 miljoni parakstu,lai ierosinātu jaunu referendumu,jo Skotija un Ziemeļīrija piedraudēja ar referendumu par izstāšanos no Lielbritānijas,jo vēlas palikt ES.
 Realitāte- no darba atnāca e-pasts,lai nesteidzos pirkt biļeti,tuvākajā laikā nekas nemainīšoties.24.jūnijā nebija iespējams maiņas punktos samainīt mārciņas pret eiro,jo eiro bija izbeigušies.Runa ir tikai par pilsētu,kurā es dzīvoju.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2016. gada 28. jūnijs, 13:51:35 »
Kā vietējie, neuzbāžas ar koferu pakošanu?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #53 : 2016. gada 28. jūnijs, 13:56:39 »
vakar eiroņūsā stāstīja, ka vietējie aborigēni nejauki palikuši, pat tādi kas agrāk bijuši toleranti.  Nu šķeļ šķeļ šitādi referendumi tautas...tāpat kā Krimas/Ukrainas jautājums savulaik...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #54 : 2016. gada 28. jūnijs, 14:03:06 »
Tur jau tie lielie sūdi, ka ir politiķi, kas veido savu karjeru ar destruktīviem piedāvājumiem - šitādus vajag tvarstīt un slānīt, kāmēr maziņi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #55 : 2016. gada 28. jūnijs, 14:04:13 »
Tā šķērmi jau laikam ir -kaimiņiene, kas vislaik smaidīgi sveicinājusi, pēkšņi lūr caur pieri un paprasa, kad vāksies.

Bet nekas jauns jau tas nav -mūsu krievi jau arī pēkšņi sejā dabūja "okupanti"

Atslēdzies Trix

« Atbilde #56 : 2016. gada 28. jūnijs, 14:32:28 »
Nu, kurš no britānijas? Tur tikai uz baltajiem migrantiem šņāc? Vai atļaujas arī musļiem piedāvāt krāmēt koferus un sākuši nebaidīties no spridzekļa pie pakaļas un naža pie rīkles?

[Nez kādēļ man šķiet, ka atbildi es zinu].
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #57 : 2016. gada 28. jūnijs, 14:36:08 »
Tā šķērmi jau laikam ir -kaimiņiene, kas vislaik smaidīgi sveicinājusi, pēkšņi lūr caur pieri un paprasa, kad vāksies.

Bet nekas jauns jau tas nav -mūsu krievi jau arī pēkšņi sejā dabūja "okupanti"

Nu gan savilki!
Likumīgus viesstrādniekus, kuri dara “melnos“ darbus, ko vietējie  negrib
 ar valsts okupāciju.
Neiedomājami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atslēdzies roze

« Atbilde #58 : 2016. gada 28. jūnijs, 15:37:48 »
Par jēdzienu "okupanti" gan arī vajadzētu padomāt. Kur tad ir militārie iebrucēji? Apmiruši. Ir mums iebraucēji, ekonomiskie migranti, ja vēlaties, civilokupanti.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #59 : 2016. gada 28. jūnijs, 15:47:43 »
Ir jau vēl saglabājies kāds militārais arī...