Autors Tēma: Paaugstinātas bīstamības objekts  (Lasīts 1489 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Paaugstinātas bīstamības objekts
« : 2016. gada 30. jūnijs, 20:08:16 »
Kādu laiku atpakaļ te izplūcāmies par nejēgām autovadītājiem, kuri nespēj dampi savaldīt un brauc ātrāk par 25 km/h.
Nu vo. Braucu viņdien pa divjoslu ielu ar intensīvu satiksmi, tuvojos krustojumam, kur visi priekšā stāv. Kaut kur aiz muguras gaudo sirēna un tuvojas ātrie. Luksoforā signāls pārslēdzas, bet autiņi stāv un nekust, jo takš ātrais drāž, jāpalaiž. A onka ar kveksi saitītē izdomā, ka tie idijoti tieši viņu ar kveksi gaida un brien tik pāri ielai (pa sarkano!). Ātrais  joņo... Man sametās karsts un tūplis čokurā - domāju, ka ātrais to onku ar visu kveksi smuki pa pāreju izlīdzinās (aiz vāģiem var neieraudzīt). Šoferītis gan pamanīja, spieda pa bremzēm. Kā tas vājnieks mašīnā sajutās, to pat iedomāties negribu. A onka turpināja kleberēt pāri ielai un vēl kratīja kulakus un nešpetni lamājās uz ātro....
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

Re: Paaugstinātas bīstamības objekts
« Atbilde #1 : 2016. gada 30. jūnijs, 20:42:09 »
Vākprāc...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2016. gada 30. jūnijs, 23:34:45 »
Mums vakar tumsaa ar skrejriteni viens muudzis paari celjam metaas... shofers teica- buutu ar privaato, nokjertu un piekautu...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 30. jūnijs, 23:37:02 »
Mums vakar tumsaa ar skrejriteni viens muudzis paari celjam metaas... shofers teica- buutu ar privaato, nokjertu un piekautu...
Tak noteikti braucāt pārāk ātri. Cik es atceros no senākiem laikiem, tad nav tādu gājēju, kas ceļu šķērso neadekvāti, vienkārši šoferi brauc pārāk ātri un neskatās, kur. Izskatās, ka tas uz operatīvajiem arī attiecas.
 :sarcasm:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. jūlijs, 08:00:24 no pitons »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2016. gada 30. jūnijs, 23:47:22 »
Ir chupiem gaajeeju, kas sheerso celju neadekvaati, pie tam tam neparedzeetaas vietaas...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2016. gada 01. jūlijs, 01:58:06 »
RaFik, skaidrības labad pieliec smaidiņu.
Šito  :sarcasm:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #6 : 2016. gada 01. jūlijs, 02:16:15 »
Es vairs tur neko nevaru labot. Vai nu tiešām te arī tādi muļķi apgrozās, kas bez tā nesapratīs?  :scratch:

(pielika pitons, viņš var)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 01. jūlijs, 08:01:11 no pitons »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2016. gada 01. jūlijs, 09:52:07 »
Eu, inešuk, uz cik drīkst braukt ātrie? Izsaukumā. Piemēram, pa šoseju. To limitē CSN, feldšera nervi vai priekšnieka ukazs?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2016. gada 01. jūlijs, 09:55:27 »
Eu, inešuk, uz cik drīkst braukt ātrie? Izsaukumā. Piemēram, pa šoseju. To limitē CSN, feldšera nervi vai priekšnieka ukazs?

Zinu, ka op. transp. arī ir likuma noteikti ātruma ierobezojumi. Cik un kādi - to gan nezinu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2016. gada 01. jūlijs, 10:00:59 »
Ā, tad skaidrs, kāpēc "ātro medicīnisko palīdzību" pārsauca par "neatliekamo medicīnisko palīdzību" - jo ātra nedrīkst būt.

Značit onkam ar kveksi taisnība - ātrie brauca par ātru.  :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2016. gada 01. jūlijs, 10:16:20 »
Nebūs gan. Kad brauc ar VĪĪĪ-VĀĀĀ jālaiž visiem, arī onkam ar kveksi ;).

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2016. gada 01. jūlijs, 10:34:03 »
Onka ar kveksi uz ielas jūtas kā kings, tādas muļķības kā CSN nav lasījis. Varbūt pie reizes ir arī daltoniķis, ja luksofora signālus neatšķir, un kurls, ja VĪĪĪ-VĀĀĀ nedzird. NaPadziņš...  :sarcasm:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2016. gada 01. jūlijs, 10:54:01 »
Visu cieņu, ka ar tāāādu patoloģiju kaudzi līdz onkas statusam izķeipis un vēl kveksi spēj izstaigināt...
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2016. gada 01. jūlijs, 11:00:32 »
Visu cieņu, ka ar tāāādu patoloģiju kaudzi līdz onkas statusam izķeipis un vēl kveksi spēj izstaigināt...

Vienā reizē nepaveiksies un sunītis....  :( ...sunītis paliks bārenītis...  :cry:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2016. gada 01. jūlijs, 11:14:59 »
Subaga nanītis...  :( :sad_smiley: