Autors Tēma: Sveikas  (Lasīts 20771 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Atuss

Re: Sveikas
« Atbilde #30 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:00:55 »
Es tikai klusiņām domāju - jaunai, tīrai, skaidrai būtnei nemaz nevajag vīrieti ar pagātni, pamātes lomu un iespējamiem konfliktiem.
'Bet viss - likteņa rokās, ja nu samīlas, tad arī tas nebūs šķērslis.

Arī vēlējos jautāt - ko nozīmē mantkārīga?
Negribi uzrauties uz mantkārīgām, bet pats skandini - man ir BMW, man ir divas mašīnas, esmu situēts, man ir māja...
Kas tur īpašs? Daudziem ir. Kāpēc tas vispār jāizvirza par svarīgu sarunu tematu?
Meklē cilvēkus, kam līdzīgi hobiji, intereses, kā Tev.
Lielākoties cilvēks atrod sev līdzīgos. Reizēm tas var šķist skumji

Pats es neko neskandinu, tikai parādu, ka neesmu nabags, kā arī, ka esmu dzīvē arī ko sasniedzis.. Es to sludinājumā klāt nerakstīju un tas ko pasaku neko daudz tā pat nezizsaka..
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #31 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:04:31 »
Arī aizdomājos par to mantkāri...
Ja dāmai laba izglītība, karjera vai savs bizness, situēta, ir māja, auto, neierobežotas  finanses -
viņa ir mantkārīga vai nē?
Vai arī nemantkārīgs var būt vien nabags?
Nav gadījumā tā, ka otrā visvairāk kaitina tās īpašības, kuras piemīt pašam?

Mantkārīgs var būt bagāts tā nabags..

Es domāju, par tām īpašībām, ja to vēlaties akcentēt uz mani tad nu, ko lai es jums pasaku?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #32 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:05:02 »
Vecums, bērni nav šķērslis, darbs nav svarīgs varu to atļauties. Nu ne viss ir viegli dzīvē kur nu vēl domāt, ka jauns čalis bez bērniem ir kkas labāks, visur ir problēmas, tā ar bērnu tā bez...
Jauns čalis bez bērniem ir krietni vieglāks gadījums kā ar bērniem. Būtu jābūt milzīgai mīlestībai, kaudzei labumu (nu tur raksturs, izdarība, humora izjūta saskanīga, jumtu raujošs seksis), lai pieņemtu svešu bērnu un cīnītos par miermīlīgu sadzīvošanu, mēģinot līdzsvarot tēva, savu izpratni par audzināšanu un vēl censtos ar pašu bērnu sadraudzēties.
Tas ir nenormāls darbs.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #33 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:09:19 »
Jauns čalis bez bērniem ir krietni vieglāks gadījums kā ar bērniem. Būtu jābūt milzīgai mīlestībai, kaudzei labumu (nu tur raksturs, izdarība, humora izjūta saskanīga, jumtu raujošs seksis), lai pieņemtu svešu bērnu un cīnītos par miermīlīgu sadzīvošanu, mēģinot līdzsvarot tēva, savu izpratni par audzināšanu un vēl censtos ar pašu bērnu sadraudzēties.
Tas ir nenormāls darbs.

Diemžēl es šeit neesmu lai apspriestu jaunus čaļus bez bērniem ... Redzat katrā jautājumā tiek meklēts nevis jūtas pret vīrieti, iespējamās jūtas pret bērnu bet tiek likts rāmjos.. tas nav pareizi. Man tiešām neinteresē jauni čaļi bez bērniem, nesaprotu kādēļ vispār kaut, kas tāds ir jāmin vīrietim ar bērnu?

Atslēdzies tex

« Atbilde #34 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:13:23 »
Man arī "iekrita acīs" tā mantkārība, kā slikta īpašība, tajā pašā laikā ir vēlme, lai novērtētu māju, auto, darbu un ko nu tur vēl.
Tad vajag tādu, kas spēj novērtēt, vai kas nespēj?
Un jā, necienītu par sevi mazāk pelnošu vīrieti bez reāli pamatotām ambīcijām (piemēram, biznesam iet tikai kāds 2. gads un tas ir perspektīvs, - neskaitās; bet strādājošs par mazumu un apmierināts ar to, gan), bet skopu - nicinātu.

Ak jā, diskvalificējos daudzu parametru pēc, bet noteikti dēļ citas gaumes, aizņemtības un lai nu ko, bet virtuvē mani regulāri izmantot kulinārijas nolūkos nesanāktu.

Bet vsp inteliģenta, izglītota, ceļojusi, kurai materiālajam nav nozīmes (vienmēr bijis vairāk kā gana) - izskatās, ka derētu jauna ļoti situētu vecāku meita. Bet vai viņa gribētu šo piedāvājumu: gribētu sēdēt mājās un darboties virtuvē un audzināt jau gandrīz pusauga bērnu? Un ja nu tomēr, tad cik ilgā laikā pazaudētu formu, redzesloku utt?
Kkāda pretruna tajās vēlmēs...

Tā, kura ir inteliģenta, izglītota, ceļojusi utt par sevis sasniegto (ne vecāku), tai būs arī savs darbs (lai vakarā vēl regulāri stāvētu pie plīts? - nē, paldies), sporti un hobiji, sava dzīvesvieta (nebija tik ļoti jāuzsver tā lielā māja, ja nemeklē mantkārīgu,  - pietiktu pateikt, ka ar dzīvesvietu nodrošināts) - kāpēc lai mestos pārvākties (vienalga uz kurieni, ja savu ir izvēlējusies, meklējusi, iekārtojusi)? - u.t.t. Turklāt tāda, ja gribētu bērnus, tad, drīzāk, savējos, jo savs genofonds varētu šķist pavairošanas vērts...
Ljubovj konjechno zla... bet nu neeeez...

Atslēdzies tex

« Atbilde #35 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:18:24 »
Manā izpratnē mantkārīga sieviete ir tāda - kurai nauda ir svarīgāka par mīlestību un jūtām, "Dod tik man visu, būsu tava", izpratnē..
Tādu nebūs problēma iejūgt virtuvē, māj un bērnkopībā.
Kādas jūtas var būt pret nepazīstamu clv sludinājumā vai pāris x redzētu? Max interese... Min... neapspriedīsim

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #36 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:18:38 »
Man arī "iekrita acīs" tā mantkārība, kā slikta īpašība, tajā pašā laikā ir vēlme, lai novērtētu māju, auto, darbu un ko nu tur vēl.
Tad vajag tādu, kas spēj novērtēt, vai kas nespēj?
Un jā, necienītu par sevi mazāk pelnošu vīrieti bez reāli pamatotām ambīcijām (piemēram, biznesam iet tikai kāds 2. gads un tas ir perspektīvs, - neskaitās; bet strādājošs par mazumu un apmierināts ar to, gan), bet skopu - nicinātu.

Ak jā, diskvalificējos daudzu parametru pēc, bet noteikti dēļ citas gaumes, aizņemtības un lai nu ko, bet virtuvē mani regulāri izmantot kulinārijas nolūkos nesanāktu.

Bet vsp inteliģenta, izglītota, ceļojusi, kurai materiālajam nav nozīmes (vienmēr bijis vairāk kā gana) - izskatās, ka derētu jauna ļoti situētu vecāku meita. Bet vai viņa gribētu šo piedāvājumu: gribētu sēdēt mājās un darboties virtuvē un audzināt jau gandrīz pusauga bērnu? Un ja nu tomēr, tad cik ilgā laikā pazaudētu formu, redzesloku utt?
Kkāda pretruna tajās vēlmēs...

Tā, kura ir inteliģenta, izglītota, ceļojusi utt par sevis sasniegto (ne vecāku), tai būs arī savs darbs (lai vakarā vēl regulāri stāvētu pie plīts? - nē, paldies), sporti un hobiji, sava dzīvesvieta (nebija tik ļoti jāuzsver tā lielā māja, ja nemeklē mantkārīgu,  - pietiktu pateikt, ka ar dzīvesvietu nodrošināts) - kāpēc lai mestos pārvākties (vienalga uz kurieni, ja savu ir izvēlējusies, meklējusi, iekārtojusi)? - u.t.t. Turklāt tāda, ja gribētu bērnus, tad, drīzāk, savējos, jo savs genofonds varētu šķist pavairošanas vērts...
Ljubovj konjechno zla... bet nu neeeez...

Man nav nekas pret cilvēku, kurš dzīvē ir pats kaut ko sasniedzi, kā arī pret tādu, kurš nē! Viss ir atkarīgs no tā, kā to akcentē, kā parāda un kam dod priekšroku..

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #37 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:19:27 »
Tas ir tikai Tavas perspektivitātes iztirzājums. Ar secinājumu, ka neskatoties uz mantisko stāvokli, iespējami patīkamo vizuālo komplektāciju, un it kā atvērtību dažāda veida opcijām, ir viena lieta, kas diezgan ietekmēs potenciālās kandidātes, no kurām liela daļa to uzskatīs par gana nozīmīgu, lai neturpinātu pazīšanos romantiskā virzienā, dodot priekšroku iespējams mazāk nodrošinātam kadram, bet bez bērna.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #38 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:20:00 »
Tādu nebūs problēma iejūgt virtuvē, māj un bērnkopībā.
Kādas jūtas var būt pret nepazīstamu clv sludinājumā vai pāris x redzētu? Max interese... Min... neapspriedīsim

Jūtas, tas ir, ka Tu cilvēku iepazīsti vairāk un saproti ko vēlies! Negāja runa par jūtām šeit ..

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #39 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:21:27 »
Tas ir tikai Tavas perspektivitātes iztirzājums. Ar secinājumu, ka neskatoties uz mantisko stāvokli, iespējami patīkamo vizuālo komplektāciju, un it kā atvērtību dažāda veida opcijām, ir viena lieta, kas diezgan ietekmēs potenciālās kandidātes, no kurām liela daļa to uzskatīs par gana nozīmīgu, lai neturpinātu pazīšanos romantiskā virzienā, dodot priekšroku iespējams mazāk nodrošinātam kadram, bet bez bērna.

Piedodiet dāmas bet es jūs nesaprotu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #40 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:30:21 »
Manā izpratnē mantkārīga sieviete ir tāda - kurai nauda ir svarīgāka par mīlestību un jūtām, "Dod tik man visu, būsu tava", izpratnē..

Vispār normālās attiecībās jau viens otram arī dod visu ... ;).

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #41 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:34:04 »

Šeit parādās diskriminācijas iezīmes, kur ir godīgums pret vīrieti? Kādēļ tad sievietes ir pieradušas, ka ir normāli apbērnoties un pēc tam gaidīt, ka kāds tomēr Tevi gribēs? Kas savādāks ir vīrietī? Bērns? Nu un cik daudz Latvijā nedzīvo ģimenēs, kur sieviete ir ar bērniem un draugs/vīrs pieņem tādu kāda ir?

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #42 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:34:43 »
Pārlasīju diskusiju ''pa diagonāli''...esmu stingri ārpus kandidātes vecuma.Tātad neieinteresēta.
Cik nācies lasīt/dzirdēt no veiksmīgu pāru dzīves-viens no galvenajiem faktoriem ir spēt pieņemt un mierīgi akceptēt otra cilvēka netikumus,kādus ne-tādus paradumus,ieradumus.
Tu šeit esi uzskaitījis,kādai ir jābūt Tavai sapņu sievietei.Kaut gan labi zini,ka tādu neatradīsi.Varbūt pastāstīsi,kādus netikumus Tu spētu pieņemt?Un vēl..ja sieviete apmēram Tavā vecumā-tad viņai visticamāk arī jau būs atvasīte.Kāda Tava attieksme pret sievieti ar bērnu Tavā mājā?

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #43 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:35:28 »

Vispār normālās attiecībās jau viens otram arī dod visu ... ;).

Jā! viss jau ir pareizi, tikai ja tas ir abpusēji un ne tikai ar naudu, vai mantu

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2016. gada 05. jūlijs, 14:36:16 »
Dāmas! Jūs te visas: māja, bērns  :rofl:  Aber es pārlasīju pašu tēmas sākumu. Tiek meklētas tādas, kas vnk grib iepazīties vai vrb meklē piedzīvojumus  :thumbsup:

vnk piedzīvojumam kāda starpība, vai ir bērni, izņemot to, ka vīrietis varbūt būs mazliet vairāk aizņemts laika ziņā (grūtāk kko ieplānot) un arī citi resursi tomēr tiks virzīti bērnam. mantkārīga varētu būt tā, kas piemēram, iebildīs, ka sīkam nopirkts krutāks telefons kā pašai (ir)   :blushing:
Tikai sex (piebraucamās attiecības) + barošana gan ir par daudz gribēts, ja pretī nevēlas galīgi izmisušo...

Piedzīvojums itin labi varētu eksistēt bez ievākšanas mājā vai iepazīstināšanas ar bērnu  ;)