Autors Tēma: Oi, blin, ko nu???  (Lasīts 6935 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Oi, blin, ko nu???
« Atbilde #30 : 2014. gada 23. oktobris, 19:26:48 »
Mao, var jau buut, tikai ne kursh katrs "kaads". Iedomaajies kaadu burlaku no vaartruumes - paldies par kuukaam

Jopcik, gandrīz palaidu kašķi, pilnīgi nepamanītu, garām. Šeku jautājiens - es, par piemēru, būtu kurš katrs?

Mao, kaadai jaa, kaadai nee. Tas tachu taa kaa pilniigi normaali, ne? (cilveeciski, protams, neviens negrib justies "kursh katrs")

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #31 : 2014. gada 23. oktobris, 20:42:31 »
he he ... varu tikai iztēloties, jaukums iebaro kungam konkŗētu kotlešu skaitu, pēc kura šams tā kā būtu  seksim gatavs, bet ne tik  daudz, lai murrādu  un punci glaudītu. Uzvelk seksīgu priekšautiņu, izceļ ievērtēšanai visus savus apaļumus un mīkstumus, tad  ieņem stratēģiski svarīgu  pozīciju pie ledusskapja un nogaida, kad upurs tūvosies lai apēstu liktenīgo kotleti (pēc kuras šams zaudē jebkādu rīcībspēju). Šams nospiež slēdzi un ...! še ku reku , stāv kundze iesārtu vaigu ar draudošu pavārnīcu (pannu vai kādu citu sitamu instrumentu) ... Un acīs šai nolasāms... nu ko  jaukum, kas šovakar desertā - es, vai tā kotlete... Kungs nevēlās klopi, kungs  grib tik vien , kā kotleti, bet dzīvē nekas pats nekrīt rokā. Šķeršļi tam domāti, lai tos pārvarētu.
Labs ir,- šams nopūšas, - davai vienu fikso... Pēc brīža, pildot savus vīra pienākumus, šams paretam nopūšās ar skumjām iedomājās par ledusskapja saturu un cerot, ka kotletei tur iekšā nav vientuļi,  tai nozīmē ka šamas tur ir kuplā skaitā.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #32 : 2014. gada 23. oktobris, 21:00:59 »
Sexis ar domām par kokleti būs ātrs un agresīvs.
Trakākais, ka šito joku var atkārtot un atkārtot - tas muļķa lopiņš (vīrietis, tā sacīt..) neko nemācās. 
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2014. gada 23. oktobris, 21:02:49 »
Redz, izraadaas, lai sieviete piepildiitu savu sapni par brutaalu seksu, viirietis jaapabadina

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #34 : 2014. gada 23. oktobris, 21:05:54 »
nu tad iedzīs vecim  reflekšus. Līdz šis ierauga, ka  kundze pa virtuvi faršu mīca, šams iet uz dušu, jo pēčāk diez vai iekāriens  uz to būs lielāks

Atslēdzies Camma

« Atbilde #35 : 2014. gada 23. oktobris, 21:08:14 »
Bet Tu iedomājies to vilšanos un rūgtumu, kad šamā pēkšņi IEDOD to kokleti!
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #36 : 2014. gada 23. oktobris, 21:10:08 »
velns, cik viss sarežģīti

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #37 : 2014. gada 23. oktobris, 21:10:24 »
Minne, sievietei, kura grib  brutālu seksu jāpaķer  panna ar visu kotlešu krājumu un jāsāk skriet apkārt apaļam galdam, vecim no smaržas sāks  rasties iekāriens, arī skats, cik jaukums ir enerģisks, grībošs un neatlaidīgs samam  cels pašabziņu ( un ne tikai). Beigās  vai nu šams sāks skriet viņai  pakal, vai arī apstāsies ceļā un gaidīs,lai atskrien pati. Un tad tikai laika jautājums, kurš pirmais pie kārotā tiks ;o)))))
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 23. oktobris, 21:11:55 no olgucis »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #38 : 2014. gada 23. oktobris, 21:11:46 »
tas jau vieglais sado-mazo

Atslēdzies Camma

« Atbilde #39 : 2014. gada 23. oktobris, 21:14:10 »
Tici man - vecis atjems to pannu un aprīs kokletes! Un damsis paliks gribot!
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #40 : 2014. gada 23. oktobris, 21:15:14 »
es personīgi uzskatu, ka brutāli ir pa vakariem jaukumu pie plīts verdzināt  tai laikā, kad  kaut kur tur Ugunsgrēks, Domburs un visādi citi kārdinājumi.
Vispār man liekās, ka to pasaciņu par kotletēm un paēdušu vīrieti ir izdomājuši vīrieši, lai dāmas viņiem netraucētu  hokeju skatīties

Atslēdzies Broms

« Atbilde #41 : 2014. gada 23. oktobris, 21:24:16 »
Kàpēc visu vajag tik ļoti sarežģīt? Kotlešu skaitīšana, mukšana ap galdu, vēl vvz kas...
Un tas viss tā vietā, la pteiktu vien divus vārdus - izdrāz mani /nu kkā tā/ Tak ureiz skaidrs, ka šobrīd nevis mīlēties gribas, bet kniebties  :talking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #42 : 2014. gada 23. oktobris, 21:28:11 »
Re, tur nu ir taas 2 eventuaalaas probleemas.

Viirietis badaa, taatad nerunaajams

Viirietis paarbarots un nespeej

Atslēdzies Broms

« Atbilde #43 : 2014. gada 23. oktobris, 21:32:55 »
Dēļ drāziena kotlete var pagaidīt.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #44 : 2014. gada 23. oktobris, 21:44:03 »
Kuul - nea, tā nedrīkst! Ja jaukums pateiks īsi - gribu seksi. Viņš var saņemt arī atbildi - A vot es negribu. Vai arī, - varbūt atliksim to pasākumu uz trešdienu. Ņemot vērā, ka šodien ir ceturdiena, - Jaukums jutīsies nedovērtēts, tas fakts iedzīs viņu kompleksos, depresījā un kas tur vēl... Viņa labāk izvēlās variantu dovest veci līdz tādai kodīcijai, lai šam nav kur sprukt un jāpierāda sava lojalitāte ģimenes pavardam.
Mani vispār izbrīna filmās, - kad jaukums paziņo kungams , ka šai ir Ovulācīja. un uzskata, ka viņam iz to momentā jābūt kaujas gatavībā. Viņš protams var paziņot, ka viņam arī organismā ir daži svarīgi orgāni, un viens no  svarīgākajiem  pašreiz  atvelk elpu un  tam pofig, par visu visu, kas atrodās  tūvākā apkārtnē...
Nē tā nevar ... sievietēm nav raksturīgi  pieprasīt, sievietēm patiktu iekārdināt ...