Autors Tēma: Spītnieku dresēšana.  (Lasīts 15359 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Spītnieku dresēšana.
« Atbilde #90 : 2016. gada 15. septembris, 21:58:32 »
Zakjis vai nu ljoti jauns vai puritaaniski audzinaats...
Vai kex aapsis, who knows...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #91 : 2016. gada 15. septembris, 21:59:52 »
Stāsts taču nav īsts, Mao psihoterapijas seansos no klientiem saklausījies ;)

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #92 : 2016. gada 19. oktobris, 17:13:03 »
Pieglabāšu te Luīzes čatā iedoto linku, tīri vai iederas :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #93 : 2016. gada 19. oktobris, 17:33:46 »

Bet viņam gribas, lai viņa kādreiz sāk. Kas i? Nu tas tak ir gan seksīgi, gan budinoši, gan stimulē puika pašcieņu un lepnumu. Veselīgi tač. Tas tač skuķa tarakāns, a puikam diagnoze - nebūs, aizmirsti?

Te ivajadzētu saprast, cik gadu ir skuķim un puikam. Ja ap 20, nu tad, protams var notikt visādi. Protams, reizēm jau var būt tā, ka skuķis visu laiku ar savu rīcību pasvītro, ka viņai tas sesks vispār nav vajadzīgs, un viss notiek tikai tāpēc, ka puikam to vajag (tipa - jūties tagad pateicīgs), tikai tad, kad puiks izdomā paeksperimentēt un atturēties kādu laiku, lai redzētu, vai tiešām tā ir ... Tad galā ir vai nu izpratne par to, ka tik tiešām viņam vienam šeit ko vajag, vai arī neizpratne un trauksmes situācija sievišķajā pusē. Pirmajā variantā man pašcieņa liktu izvēlēties ātrāko izeju no attiecībām ar tādu otro pusi.
Bet, ja runa ir par pāri 30+ vai vēl jo vairāk - 40+, tad vienīgais, ko varu teikt ir ... ja sieviete tai vecumā ir tik kompleksaina, nu, ... tad tiešām jādomā, ka viņai kādi putni galvā.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #94 : 2016. gada 19. oktobris, 17:48:10 »
nestreso! :)
Tu kā mazs bērns gribi all-in-one, mana pieredze rāda, ka tā dzīvē nenotiek :( var dabūt divi vienā, trīs vienā utt., bet visu - tb tievu garkājainu blondīni ar lielām krūtīm un dupsi, nedzerošu, nepīpējošu, augsti izglītotu, ar iniciatīvu sexā, gādīgu saimnieci, rūpīgu māti, un kas tik vēl ne, nedabūsi, sapņo vien :)

Zini, man tomēr liekas (nezinu par sieviešiem), ka tie pētījumi, kuru rezultātos ir rakstīts, ka papildus seskam ar sievu pašapmierinās n-tie procenti (nospiedošais vairākums) veču, liecina tikai par to, kā sastāv vispār ar to, cik sievietes ir spējīgas saprast un darīt tieši to, kas patīk konkrētajam vīrietim. Un cik vīriešu vispār uzdrošinās savām "tā audzinātajām", "grāmatu lasījušajām" un "TV kā pareizi vajag - redzējušajām" ko tāāāāāādu paprasīt, lai nebūtu jāklausās teksti par to, ka es tā nedaru vai tas mani pazemo.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #95 : 2016. gada 19. oktobris, 17:54:56 »
Padoms puisim: pārstāt skatīties filmas pieaugušajiem :) tā nav dzīve, tas ir kīno! :) :)

Tak teica jau, ka "skuķi" mīl un iekāro savādāk nekā vīrieši. Arī mana pieredze to rāda. Īpaši, ja skuķis jūtas mīlēts un viss ar attiecībām ir OK. Tad skuķa "došana" izpaudīsies kā bezgalīga vazāšanās pa Siguldu/takām/jūrmalu (nu visādām romantiskām vietām), gardumu gatavošana, un vēl visādām figņām, uz ko skuķi ir traki kāri, bet seksis viņām ir 3-5 vietā, nu vnk fizioloģija  tāda :) 

Drīzāk jau tās, kuras nejūtas drošas, tās lecina puišus sev virsū, avosj iepatiksies, pieradīs un paliks...

Ir latviešiem tād J. Zālītis, kurš vienā savā grāmatā rakstīja par tādām kā šķērēm. Īsāk sakot, - ap 20 pēc teorijas nesalīdzināmi vairāk esot jāgribas vīrietim, bet pēc 40 - vīriņam čiekuriņš jau pamīksts y gribas gulēt, jo darbā piekūst, kamēr sievišķim - ne mazāk kā vīrelim 20 gadus atpakaļ jāgrib. A kā ir dzīvē? Vai Zālītis tuftu nebūs sarakstījis?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #96 : 2016. gada 19. oktobris, 19:47:55 »
Zālītis rakstīja par seksu laulībā, nevis par 40-gadnieku piselēšanos pa malām ar 20-gadīgām sīkpirdēm, lai savās acīs izrādītos dižens vīrs.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #97 : 2016. gada 20. oktobris, 09:19:05 »
Zālītis rakstīja par seksu laulībā, nevis par 40-gadnieku piselēšanos pa malām ar 20-gadīgām sīkpirdēm, lai savās acīs izrādītos dižens vīrs.

Pēc Zālīša nekāda "40-gadnieku piselēšanos pa malām ar 20-gadīgām sīkpirdēm" nav iespējama, jo pēc viņa šķēru teorijas sexi nemaz tā īsti negribās ne 40 gadīgam vīrietim, ne 20 gadīgai sievietei...

Tā ka tufta vien būs Zālīša k-gs... un nav jau arī brīnums - ko tāds viens teorētiķis par sexu varēja zināt??! PSRS sexa taču nebija, ārzemju uzskates materiālu arī praktiski nekādu, melnbaltas fotogrāfijas... :)

no otras puses, ja runā tīri par fizioloģiju, var jau būt, ka tā arī ir... fizioloģiski es arī labprāt būtu gultā palicis, bet sociālais statuss un naudaskāre lika ģērbties un vilkties uz darbu...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #98 : 2016. gada 02. novembris, 19:02:13 »

Gribēju uzrakstīt baisīgi garniknu atbildi, bet tā ir tepat - uz paplātes. Lielpirdes gan nepiselējas, tām ir izteikti kvalitatīvs, pilnbriedis sekss, tieši tāpēc tās arī tērē laiku un pašcieņu un apņirdz sīkpirdes un to piselēšanos!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 03. novembris, 10:12:12 no pitons »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #99 : 2016. gada 02. novembris, 19:44:57 »
Ja savāksit šitamam 20 "patīk" smalki aprakstīšu, kā man gāja ar sīkpirdi L...., kura bij visu videni nosačkojusi, ne bū ne bē jeb stulba kā dēlis, tik modele, jeb vīru valodā - stanoks vienai reizei.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #100 : 2016. gada 02. novembris, 22:47:15 »
Ja savāksit šitamam 20 "patīk" smalki aprakstīšu, kā man gāja ar sīkpirdi L...., kura bij visu videni nosačkojusi, ne bū ne bē jeb stulba kā dēlis, tik modele, jeb vīru valodā - stanoks vienai reizei.
Mao, absolūti neinteresē.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #101 : 2016. gada 03. novembris, 08:10:45 »

Vot diedelnieks.... :D

Apsolu pielikt "patīk" gaidāmajam smalkajam aprakstam. ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #102 : 2016. gada 03. novembris, 08:39:49 »
Mao, absolūti neinteresē.

Mani, piemēram, neinteresē, kas par everģēlībām notiek podā, kad vāks ciet. Tāpēc es to ik pa brīdim paceļu, iebāžu galvu un skaņi nobļaujos - neinteresē!