Tāda jautra diena sanāca. Kad es sēdos Ķirsim pie stūres, iemesls bija viens, gribēju iegādāties lielo kasti ar printera papīru. Ķirsim bija citi plāni, viņš gribēja degvielu. Labs ir, nav manos spēkos jebko savam mīlulim atteikt. Mūsu pierastajā DUS, viss bija ierakumos, veči norāva nost asfaltu un kaut ko tur pa virsu rušināja ar saviem spēkratiem. Labs ir, brauksim uz citu. Pa ceļam, ienāca prātā, ka tur pat blakus CSDD realizē tehnisko skati. Man tā kā vēl nepilns mēnesis laika, bet vai gabals nokritīs- lai ievērtē, lai es līdz pirmajam sniegam varu likvidēt konkrētu problēmu, ja šamie to piefiksēs.
Smuki nolieku Ķirsi pie vietas, zāle tukša, paņemu numuriņu, nolieku uz letes savus papīrus un pēc pāris minūtēm smaidošs kasieris man paziņo,- vai jūs zināt, ka jūsu tiesībām termiņš beidzies. Man nokrīt žoklis,- Kā beidzies? Kad beidzās? Un pašai galvā šausmīga doma,- ja man tagad jāliek eksāmens, tad es esmu ziepēs līdz kaklam!. Mammis pie kases paskatās uz monitoru un saka, - Derīgumu termiņš beidzās gadu atpakaļ. Vāks!,- Nē, gadu atpakaļ man beidzās medicīnas izziņa, tiesības bija kārtībā! Jā medicīnas izziņa tagad kārtībā, bet tiesības jums beidzās nedēļu vēlāk pēc tās nederīgas medicīnas izziņas.
Eksāmens nebija jāliek. Tiesības man iedeva pēc piecām minūtēm. No bildes uz mani skatījās sievišķis uz galēja izmisuma robežas. Vairs neatceros, kā mēs ar Ķirsi tikām kārtībā ar tehnisko skati, bet šamo atzina par lietojamu. Jutu pacēlumu, tāpēc Ķirsim pielēju pilnu bāku, sev nopirku to drukājama papīru kasti...
Par ko es te vispār. A, gribēju pateikt, paskatāties uz savu dokumentu datumu. Var gadīties, ka tas arī jūs pārsteigs ;o)))