Autors Tēma: nosaukumu izdomāšu vēlāk, nocirpts no "Grīziņkalna"  (Lasīts 5873 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

nosaukumu izdomāšu vēlāk, nocirpts no "Grīziņkalna"
« : 2016. gada 24. septembris, 08:29:30 »
Mao patīk visas attiecības pielīdzināt komercijai, attiecīgi viņa interpretācijā "legālais" tirgus būs laulība u.c. attiecības.

:laugh: Diez kas to pirmais sāka, ja ne mūsu pašu a_man_cipētās sievietes?Un salīdzināt nevis pielīdzināt!  :banhead:

Atslēdzies Spārka

Re: nosaukumu izdomāšu vēlāk, nocirpts no "Grīziņkalna"
« Atbilde #1 : 2016. gada 24. septembris, 08:44:07 »
:laugh: Diez kas to pirmais sāka
Es tikai izskaidroju Tavu problēmas pozicionējumu. Nepareizi izskaidroju?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2016. gada 24. septembris, 08:48:53 »
Viss pareizi.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 24. septembris, 09:02:57 »
Mēs mājās atstiepjam mamutu, jūs pierasat stiept mājās mamutu. Mēs raujam galvas citiem mamutētājiem, jūs pieprasat, lai mēs raujam galvas citiem mamutētājiem. Mēs cīnamies par labākā mamutētāja vietu, jūs pieprasat, lai mēs cīnamies par labakā mamutētāja vietu. Protams tajā jezgā ir tādi, kas pakrīt, iet bojā, notinas, cits variants un tad jūs paziņojat - lupata un nodevējs, vai šīs tēmas sakarā - tas jau no sākta gala nebij nekāds mamutētājs.

P.s. visforšākās ir tās sievietes, kuru skaitliskais procents sakrīt ar ļaundaru vīriešu skaitu, kas dzīvo ar/par maucībās, bandītismā, cits variants  sastrēbto labumu ij nečaukst it ne maz.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2016. gada 24. septembris, 13:34:03 »
Vai te nebūtu vieta tjēmai?
Kā saukt sievieti, kas pārtiek no sutenera, reketiera, slepkavas, krāpnieka, nodokļu zagļa sarūpētā? Un bērniem arī liek uz šķīvja? Nekonezine Vientiesīte Vulgarisovna? Noteikti vietā būtu tūdaļ iebombīt statistiku, ka arī vīriešu kā čum un mudž, kas dzīvo ar sievietēm noziedzniecēm.

Nu par to pašu prostitūciju - suteneris vīrietis tač ar kaut kādu mamzeli dzīvo kopā? Viņiem taču nav nodalījuma, pēc akciju piederības, jo bizness ta nav UR reģistrēts. A putna pienu rij abi. Vot - tātad arī mamzele ir sutenere. Un ja vīrs fenderē nodokļus no valsts, tad arī sieva ir nodokļu zagle, nu līdzzinātāja.
Ko es ar to gribēju pateikt, hvz.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2016. gada 24. septembris, 13:38:25 »
Ā, lūk! Sanāk, ka veči, lai arī vazājas pa prostitūtām, nevar būt ne centa vairāk nopeļami, jo papildus daudzu sieviešu jau tā visādiem tarakāniem, tās arī mēdz spēlēties ar morāli un likumu, ka mammīt nepabaidies.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2016. gada 24. septembris, 13:45:47 »
Mao, manuprāt, mēs jau te vairāk par likuma interpretāciju policistu izpildījumā...Nepiekritīsi, ka dīvaini traktēts tas pārkāpums?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2016. gada 24. septembris, 13:48:59 »
Lūk, pēc Tavas teorijas sodīt vajadzēja ne prostitūtu, ne veci, bet viņa sievu un prostitūtas vīru. ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2016. gada 24. septembris, 13:57:18 »
Mao, manuprāt, mēs jau te vairāk par likuma interpretāciju policistu izpildījumā...Nepiekritīsi, ka dīvaini traktēts tas pārkāpums?

Nekad neesu apgalvojis pretējo.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2016. gada 24. septembris, 14:00:03 »
Lūk, pēc Tavas teorijas sodīt vajadzēja ne prostitūtu, ne veci, bet viņa sievu un prostitūtas vīru. ;)

Pēc manas teorijas sanāk, ka katram citu līdzpilsonu sūdos ar pirkstu bakstītājam, no sākuma savējie jāizmēž tā, ka spīd un laistās. 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2016. gada 24. septembris, 14:00:45 »

Nekad neesu apgalvojis pretējo.

Ok, tad varbūt nepareizi uztvēru, ka baigi meties to klientu aizstāvēt

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2016. gada 24. septembris, 14:06:02 »

Pēc manas teorijas sanāk, ka katram citu līdzpilsonu sūdos ar pirkstu bakstītājam, no sākuma savējie jāizmēž tā, ka spīd un laistās. 
tad jau es varu bakstīt ar pirkstu vai ne tikai pirkstu pilnīgi, kur ienāk prātā?
Nepārtieku ne no viena cita sarūpētā, ne ko pati gādāju nelikumīgā veidā, +no sava nodokļi piespiedu kārtā noplēsti pirms es tieku tam klāt. Un jā, vešeni sev nopirku pati- mūsdienās tam un daudz kam citam bez veča var iztikt ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #12 : 2016. gada 24. septembris, 14:07:22 »
Ok, tad varbūt nepareizi uztvēru, ka baigi meties to klientu aizstāvēt
a ķ vīriešu solidaritātei padarīsi. Izgrozīsies, kā vajag, lai tikai sievietes pie visam nebūšanām būtu vainīgas. Tik cieņu vai kādu citu pozitīvu attieksmi diez vai tādā veidā var no puslīdz normālām sievietēm izdabūt... Un tad var cepties pa apli...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2016. gada 24. septembris, 14:07:35 »
Es klientu aizstāvētu tikai aiz tam, ka stulbi ir nosodīt to, ko citā, daudz civilizētākā sabiedrībā, nenosoda.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2016. gada 24. septembris, 14:09:37 »
tad jau es varu bakstīt ar pirkstu vai ne tikai pirkstu pilnīgi, kur ienāk prātā?
Nepārtieku ne no viena cita sarūpētā, ne ko pati gādāju nelikumīgā veidā, +no sava nodokļi piespiedu kārtā noplēsti pirms es tieku tam klāt. Un jā, vešeni sev nopirku pati- mūsdienās tam un daudz kam citam bez veča var iztikt ;)

Šitādā sīcenē es negribētu izplūst, mazreplika - to vešeni ij stiepi, ij skrūvēji, ij apkopsi ar pati, ja?

Nē, viņa samaksās par pakalpojumu. B@@@, nebrauciet taču auzās (skabūzī).
Cieņā
Spārka
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 24. septembris, 14:14:54 no Spārka »