Autors Tēma: Šķiršanās formula  (Lasīts 8300 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Šķiršanās formula
« Atbilde #45 : 2016. gada 05. oktobris, 22:11:57 »
Eh, es otro sēriju līdz vidum tik iztur€ju, bet paskatīšos vēlreiz. Pagaidām samulsu- kas bija tā, kurai viņš uz tilta piesējās? Kas tā par aktrisi?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #46 : 2016. gada 05. oktobris, 22:58:09 »
Citāts
Oskaram esot smadzeņu aneirisma.
Nepamanīju, tur tiešām tāds formulējums? Vispār, cik man zināms, aneirismas ir paplašinājumi asinsvados. Bet nu labi, var to uzskatīt par piekasīšanos. Pēc tā kā varonis ar sevi sarunājās spogulī, drīzāk domātu, ka viņam šizofrēnija.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #47 : 2016. gada 05. oktobris, 23:14:34 »
Eh, es otro sēriju līdz vidum tik iztur€ju, bet paskatīšos vēlreiz. Pagaidām samulsu- kas bija tā, kurai viņš uz tilta piesējās? Kas tā par aktrisi?

Kā jau minēju,nevienu no 3 tumšmatēm neatpazinu. Viena laikam bija Krūze,bet kura?  Kas ir Krasts,par nenojaušu. Bet es neesmu JRT fane, varbūt tāpēc.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #48 : 2016. gada 05. oktobris, 23:28:57 »
Brīnos, ka Krūzes vīrs pieļāva filmēšanos seriālā. : D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #49 : 2016. gada 06. oktobris, 09:15:48 »
Brīnos, ka Krūzes vīrs pieļāva filmēšanos seriālā. : D
Pie tam tik piedauzīgā un samērā reālistiski labi nofilmētā ainā :)

nāra - Krastu tu zinātu, ja būtu uz JRT gājusi, jo viņam ir daudz un palielas lomas, viņš ir ļoti aktīvi nodarbināts aktieris. Bet tās pārējās trīs dāmas - jāteic, Čivžele spēlē/ir lomas diezgan daudz, bet Krūze vairāk tā kā rezervistos, tiešām brīnums, ka viņas atgriešanās notiek tieši šādā seriālā. BEt kas bija otrās sērijas tumšmate? Man viņa atgādināja to pašu Krūzi:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #50 : 2016. gada 06. oktobris, 10:32:02 »
1.sērijā bija Iveta Pole un Jana Čivžele.
2. sērijā - K.Krūze.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #51 : 2016. gada 06. oktobris, 10:55:55 »
oi, tad es atvainojos par to, ko teicu pl.9:15, pirmajā sērijā tad tā bija Pole, nevis Krūze!

Atslēdzies true detective

« Atbilde #52 : 2016. gada 06. oktobris, 14:53:21 »
Nepamanīju, tur tiešām tāds formulējums? Vispār, cik man zināms, aneirismas ir paplašinājumi asinsvados. Bet nu labi, var to uzskatīt par piekasīšanos. Pēc tā kā varonis ar sevi sarunājās spogulī, drīzāk domātu, ka viņam šizofrēnija.

Oskars jau pirmajā sērijā to pateica, škiet, ka lomika vecim. Aneirisma var plīst jebkura brīdī, un mirstība no smadzeņu aneirismas ir diezgan augsta. Iespējams nāk. sērijās tiks atklāts vairāk, kāpēc Oskars to neoperē.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #53 : 2016. gada 06. oktobris, 17:47:27 »
oi, tad es atvainojos par to, ko teicu pl.9:15, pirmajā sērijā tad tā bija Pole, nevis Krūze!

Visas tik vienādas un neizteiksmīgas,protams,ka sajauci.
Lūk,blondīnes Florenci vai Slucku ne ar ko nesajauktu  :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #54 : 2016. gada 06. oktobris, 19:33:45 »
Padomāju, jrt vispār ir kāda blobdīne? Guna Zariņa neskaitās, viņa ir tūkstošveide. Ā, Elita Kļaviņa, vienīgā

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #55 : 2016. gada 06. oktobris, 21:01:25 »
2.sērija
Sūkātājas aina bija ... pirmoreiz LTV vēsturē :D .... un tik smieklīga
Nevarauska no krūzes palikusi apaļāka un vecāka
Pugam taču vēl nesen bija mati!!!
Laikam katra sērija viens stāsts kā noprotu.
Uz tiltiem apstāties un stāvēt vispār ir aizliegts
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #56 : 2016. gada 07. oktobris, 08:31:48 »
Lūk, reklāmas var reklamēt un neieinteresēt, bet Afrorai tas izdevās ar diviem vārdiem:) pirmajiem diviem:)
Bet matus viņš nodzina laikam pagājšruden.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #57 : 2016. gada 07. oktobris, 08:52:04 »
Lūk, reklāmas var reklamēt un neieinteresēt, bet Afrorai tas izdevās ar diviem vārdiem:) pirmajiem diviem:)

"2. sērija"? ;P
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #58 : 2016. gada 15. oktobris, 07:15:02 »
Noskatījos arī 3.seriju,neko daudz vairs neatceros un daudz ko nesapratu,tik atceros,ka likās salīdzinoši jēdzīga pret pirmajāmVismaz nebija atkal jauns stāsts. Man grūti sekot sižetam,jo nevaru atšķirt, kas kura ir no tām visām tumsmatēm un kurā stāstā piedalījusies. Patīk Slucka.

« Atbilde #59 : 2016. gada 18. oktobris, 01:03:54 »
Velns, es jau biju nobriedusi mest šito seriālu pie malas, jo 2.sērija man likās nenormāli garlaicīga, bet 3. jau likās interesantāka :) Es gan joprojām putroju tās tumšmates un vairs neatceros, vai viņas abas nožmiedza savus vīrus vai tā viena tikai izšķīrās. Slucka man vienmēr ir patikusi.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!