Autors Tēma: apgraizīšana  (Lasīts 5238 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Re: apgraizīšana
« Atbilde #15 : 2016. gada 29. septembris, 10:28:50 »
Vecajā derībā Dievs tieši pateica savai tautai - Apgraizītai jātop jūsu miesas priekšādai, un tā lai ir derības zīme starp mani un starp jums (1. Mozus)

To jau saku -vajadzēja reliģijā ielikt, citādi neklausa

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2016. gada 29. septembris, 13:17:55 »
Sanāk, ka tauta sastāvēja vien no vīriešiem..,
bet vismaz beidzot saprotu, kādēļ neizdodas man tā derība. ;)

principā pareizi saprati - Vecajā derībā sieviete bija tāda kā piedeva, kura mūžīgi paklīst un no kuras bēdas un nelaimes vien ceļas (sākot jau ar Ievas grēkā krišanu)... Jaunā derība caur Mariju padarīja sievieti par cilvēku, līdztiesīgu vīrietim. Tas ir mūsdienu humānisma pamats.

Savukārt tautas, kuras nepieņem Jauno derību (ebreji, musulmaņi) pret sievietēm attiecas tāpat kā vecajā derībā...tāda patīkama, derīga piedeva dzīvei, kaut kas starp suni un zirgu...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2016. gada 29. septembris, 21:17:34 »
Nu tik nevajag, ebrejiem sievietes nav ne suns, ne zirgs.
Ir man bijuši gan kursabiedri, gan paziņas, gan draugi ebreji. Visi ar cieņu izturējušies
pret savām dāmām. Dažs labs pat varētu ņemt piemēru, kā pret sievietēm jāizturas. 

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2016. gada 30. septembris, 00:42:06 »
man patīk daddy lietu skaidrojums  ;)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2016. gada 30. septembris, 09:15:40 »
man patīk daddy lietu skaidrojums  ;)

Mani gan ne vienmēr - saredzu pretrunas, izvairīšanos no neērtiem jautājumiem un mazliet demagoģijas :P

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2016. gada 30. septembris, 09:53:39 »
Mani gan ne vienmēr - saredzu pretrunas, izvairīšanos no neērtiem jautājumiem un mazliet demagoģijas :P

es esmu daudzšķautņaina personība (kā dimants  :thumbsup:) un man ir spēja uz lietam no dažādām pusēm paskatīties  :angel:
tāpēc arī pretrunas... faktiski diskutēju diskusijas pēc (izklaide), nevis, lai kaut ko kādam pierādītu, apliecinātos vai kā :) 

runājot par neērtiem jautājumiem, uzskatu, ka ne uz katru jautājumu ir jāatbild, jo kā zināms - viens muļķis var jautāt vairāk, nekā 10 gudrie atbildēt... :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #21 : 2016. gada 30. septembris, 10:44:34 »
faktiski diskutēju diskusijas pēc (izklaide), nevis, lai kaut ko kādam pierādītu, apliecinātos vai kā :) 
Tā jau saka, esot jāatmet naivā doma, ka netā kādam ko pierādīsi, iemācīsi dzīvot vai pārliecināsi.
Arī tad, ja jautā padomu :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2016. gada 30. septembris, 11:06:31 »
tieši tā!!
parasti devējs dod padomu no sava skatu torņa un nav nekādas garantijas, ka padoma prasītājam tas 100% derēs, jo viņam ir savs "skatu tornis" un savas "kurpes".  :)   

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #23 : 2016. gada 30. septembris, 13:01:03 »
Minne- es daru liidzi daddy...(secināju pēc viņa skaidrojuma) :)

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Pieslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2016. gada 30. septembris, 15:07:09 »
ebreju ortodoksi ir riktīgi neganti pret savām sievietēm tādi paši kā musulmaņi

« Atbilde #25 : 2016. gada 30. septembris, 16:12:43 »
Ai kā šajā diskusijā iederas nupat svaigi izlasīts citāts - Opinions are like assholes, everybody has one. Pat gribēju piedāvāt kā foruma moto, bet nokaunējos  :blushing:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!