Man šķiet, ka vēl te tiek jaukta īstermiņa ar ilgtermiņa izīrēšanu.
Īstermiņa, jā, X naudiņas par dienu. Ja iekļautas brokastis,tad arī par clv skaitu.
Var, protams, piedāvāt all included, bet tur arī būtu jābūt norādītai cenai, piemēram+80€/dn par maltītēm un vadāšanu, bet nedēļā tie jau butu +560€... Clv iespējams atteiktos...
Caurām dienām darbināta kondicioniera izmaksas jau ieskaitot cenā, pieņemot, ka visi darbinās uz pilnu klapi, ūdeni šķērdēs utt (atzīšu es arī savās mājās vairāk piedomāju pie dušā pavadītā laika kā viesnīcās). Savukārt, ja īrē dzīvokli/māju/vasarnīcu uz mēnešiem vai gadiem, tad loģiski ka līgumā ir īres maksa+komunālie un skaitītāji. +drošības naudas un tā.
Vsp es savā, ja tas nebūtu galīgs bezremonts(tādu savukārt normāls klients negribētu) pabaidītos visādus airbnb laist iekšā. Vice.com kkad bija raksts par sievieti, kas pati ceļojumā, izīrējusi savu dzīvokli airbnb, a tur "viešņas" -it kā sākumā pāris nekaitīgas Austrumeiropas meitenes- bordeli atvērušas un saimniecei viss bijis ar vīriešu biomaterialu un kaimiņi paziņojuši par bieži un īslaicīgi piestaigājošiem vīriešiem un vēl kkādām meitenēm... No tām "meitenēm" un viņu sutenera nemaz tik viegli nevarējusi tikt vaļā pirms termiņa, jo šie bija samaksājuši uz priekšu...
Airbnb tipa sedzis zaudējumus par salauzto, bet vākt to biomateriālu saimnieces vietā tomēr nav ierdušies... Un baigi ja nu visu iztīrīsi...