Autors Tēma: Beztēma par kaķiem  (Lasīts 38748 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atb: Beztēma par kaķiem
« Atbilde #105 : 2021. gada 29. marts, 15:21:05 »
Jā, man ir bet tikai pēdējā gadā ieviestas, kad mincenei riktīgi širmītis sāka braukt. Bet viņai tas aerosols par EUR 30 nedarbojas - kā uzpūtu vietā, kur viņai vajadzētu saldi gulēt un netraucēt man strādāt, tā viņa tur vairs vispār neguļ  :f-palm: EUR 30 pakaļā.
Un nomierinošās kapsulas viņai tāpat netraucē mani modināt ap 3iem naktī, ap 6iem un tad vēl arī ap 9iem, kad man jāraušas ārā no migas, bet varētu vēl pusstundiņu pagulēt. Bet vispār es neskaitu, cik tas dzīvnieciņš man izmaksājis dakteros, zālēs un smalkā barībā, no kuras tiek apēstas labi ja divas tējkarotes, pirms tā paliek "veca" - bail skaitīt  :rofl:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #106 : 2021. gada 30. marts, 07:53:00 »
Šorīt paņemu kafiju, pieslēdzu kompi un mēģinu izbaudīt rīta 10 minūtes. Lasu Lumberga pazudušā kaķa epopeju, apsmējos līdz krampim vēderā par jautājumu ''Kimets?'' (tas - uz ''ūsains purns uz ķisena'').
Pēkšņi tepat pie auss atskan baiss kaķa brēciens-šņāciens un mammukaķis pazūd pagultē. Kādu brīdi snaicījās gar logu, kāpa man uz pleca un visādi izrādīja interesei par cigļiem aiz loga, līdz kamēr intereses simbols - aste- ietrāpīja manā karstajā kafijā...
Īsi sakot - visiem LABRĪT!
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #107 : 2021. gada 30. marts, 08:40:53 »
Aerosols par 30 eur  :fp: ... Nav lētāk uzpilināt baldriānu pilienu?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #108 : 2021. gada 30. marts, 08:59:19 »
Lumbja kaķim viss būs labi, vnk jāpierod pie jaunas vietas ar citām skaņām un smaržām.

« Atbilde #109 : 2021. gada 30. marts, 12:49:40 »
Aerosols par 30 eur  :fp: ... Nav lētāk uzpilināt baldriānu pilienu?

Baldriāns uzbudina, tā aerosola misija ir nomierināt satrauktu kaķi.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #110 : 2021. gada 30. marts, 18:50:32 »
Šorīt paņemu kafiju, pieslēdzu kompi un mēģinu izbaudīt rīta 10 minūtes. Lasu Lumberga pazudušā kaķa epopeju, apsmējos līdz krampim vēderā par jautājumu ''Kimets?'' (tas - uz ''ūsains purns uz ķisena'').
Pēkšņi tepat pie auss atskan baiss kaķa brēciens-šņāciens un mammukaķis pazūd pagultē. Kādu brīdi snaicījās gar logu, kāpa man uz pleca un visādi izrādīja interesei par cigļiem aiz loga, līdz kamēr intereses simbols - aste- ietrāpīja manā karstajā kafijā...
Īsi sakot - visiem LABRĪT!

Camma, sarunāsim reizi par visām reizēm visādas roidas par Dadzīšiem-Cigļiem nesaukt
Tas ir slavens putns https://lv.wikipedia.org/wiki/Dadz%C4%ABtis (nav liels), bet Tev, baidos, nekas dižāks par zīlēm-parastajām-lielajām gar logu nevazājas :D  Sēja tomēr ir čukņa... esam braukuši cauri... ;)   

PS. Būs sezona, baldriāņu saknītes varu iedot. Būs jums visi kaķi draugi (arī izlaistie). Mūsējais (kamēr bija dzīvs) līdz pēdējai kripatai noēda

Atslēdzies Camma

« Atbilde #111 : 2021. gada 30. marts, 20:16:51 »
Daddy, nu nevaig, ja? Man te, zinies, visādi dižputni iraid - šepat ar Mangustu saskaitījām arī visādus, kas nemaz tik bieži un visur nevazājas. Viena zaļā dzilna vien ko nozīmē!
A ja vēl pieskaita milzonīgos zosu-pīļu-gulbju-dzērvju barus, tad vispār jābrīnās, kā vēl zemi var cauri saskatīt. Voooot.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #112 : 2021. gada 31. marts, 08:34:16 »

Daddy, nu nevaig, ja? Man te, zinies, visādi dižputni iraid - šepat ar Mangustu saskaitījām arī visādus, kas nemaz tik bieži un visur nevazājas. Viena zaļā dzilna vien ko nozīmē!
A ja vēl pieskaita milzonīgos zosu-pīļu-gulbju-dzērvju barus, tad vispār jābrīnās, kā vēl zemi var cauri saskatīt. Voooot.

Njā, zaļā dzilna ir arguments  :scratch:  man tādas nav...
toties man ir ērglis, mazais, bet ērglis!
zosu-pīļu-gulbju-dzērvju bari ir visur...bļauj no vakara līdz rītam...un cīrulis jau vidžināja!

:)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #113 : 2021. gada 31. marts, 10:00:40 »
Nu, dadzīši pat Valteros pie barotavas šogad atrādījās
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies daddy

« Atbilde #114 : 2021. gada 31. marts, 10:17:41 »
Nu, dadzīši pat Valteros pie barotavas šogad atrādījās

cigļi, parastie cigļi, kā kūdra... ja Tev nav zaļās vārnas, atvainojos dzilnas, nemaz nesāc :D :D 
man bija sarkankrūtīši, vesels bars. viens iemauca logā un palika

Atslēdzies reno

« Atbilde #115 : 2021. gada 31. marts, 13:01:50 »
A man, a man ir bijušas zīdastes. Bet ne jau šogad, tas laikam neskaitās
Un vasarā pupuķi, tie mums ar Mangustu kopīgi

Atslēdzies Broms

« Atbilde #116 : 2021. gada 31. marts, 14:24:11 »
Es nupat pupuķa kārti gribēju izmest, bet reno sačakarēja manu trumpi:)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #117 : 2021. gada 31. marts, 15:02:51 »
Starp citu, Reno pusē manīju pupuķa būri mežmalā. Nu, tagad zinu, ka pupuķim - FB bija LOB videopamācība. Jāpierunā vīrs uztaisīt arī pie mums, tik nessmu izdomājusi, kur stiprināt  :scratch:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies sanda

« Atbilde #118 : 2021. gada 31. marts, 16:44:52 »
A mums ir kaķu konkurents zvirbuļu vanags. Norātais, ar zvaniņu apkārtais rudais kaimiņu runcis var maliņā nervozi pīpēt.
Vanags, starp citu, uzradās tūlīt pēc runča represēšanas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #119 : 2021. gada 31. marts, 16:57:24 »
Uz manas pašas ielas vanags kā grāba  strazdu, spārns burtiski gar vaigu nošvīkstēja

Un vēl
 man ir 2 dzeguzes, viena tuvu, otra tālu otrā pusē
 pūcīte sēdēja uz vārtu staba