Autors Tēma: Dalības EU nopēlējiem.  (Lasīts 13827 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Dalības EU nopēlējiem.
« Atbilde #30 : 2016. gada 13. novembris, 21:00:44 »
"tuvākajā" - ā, kad mazbērnus šaus, mēs jau būsim miruši...
"Putins paziņojis" - oho, tas nu gan nekad nedir@...
"Nahļebņiki" - aha, 4 000 000 000 katru decembri no Kremļa dotācijas, 6 000 000 000 katru janvāri uz Kremli nodokļos.

Tātad Tu šeit liec savu galvu uz altāra, ka mums neuzbruktu, ja mēs būtu neitrāli. Ja?

Es savu galvu nekur likt netaisos. Es vienkārši salīdzinu to, kas rakstīts uz papīra, un to, kas notiek īstenībā. Divās lietās - attiecībā uz LV Satversmi un KF ārpolitikas koncepciju. Atvaino, bet iznāk, ka tas otrs dokuments ir vairāk vērā ņemams. Un skumji, ka tā.
Un vēl jau paliek jautājums, no otras puses skatoties. A kāda hrena šī teritorija vispār kādam (īpaši jau - krieviem, kuri paši savējo apdzīvot nespēj) esam vajadzīgi? LV zilās debesis? Vai lieliskā daba? Kas te ir tāds? Nafta? Zelts? Ostas? Krieviem ir tagad savējās - Primorskā. Kas?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #31 : 2016. gada 13. novembris, 21:23:30 »
Kas šitais bij? Ar apsistiem somiem, armēņiem, uzbekiem, krieviem, gruzīniem, poļiem, čehiem, rumāņiem, lietuviešiem, ukraiņiem, čuvašiem, čečeniem, čukčām, ingušiem, azerbaidžāņiem, japāņiem, ķīniešiem, baltkrieviem, bulgāriem vel nepietiek? Somiem uzbruka 3 reiz, tāpat poļiem, ukraiņiem. Esi ko dzirdējis par, ka teritorija ir nodevas, ražotnes, naftas vadi, gala beigās - dīla sastāvdaļa?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #32 : 2016. gada 13. novembris, 21:28:00 »
Mao, Teikšu tā, krievi un Putins ir vairākas reizes paziņojuši, ka Pribaltika viņus neinteresē.
Sekojoši, man šķiet, ka nekādas Piedaugavpils te tuvākajā laikā būt nevar.

Nē nu vāks. Ukraina vispār bij brāļu tauta vēl 2 gadus apakaļam.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #33 : 2016. gada 13. novembris, 21:29:37 »
Mīlīši, a jums šķiet, ka mēs te kaut ko izlēmām - tipa, stāsimies kaut kur vai nestāsimies? Ak, referendums bija? Tauta nobalsoja?  :laugh:
Atceramies ne tik seno vēsturi - Molotova Ribentropa paktu, piemēram. Vai Jaltas konferenci. Kā jums liekas, 1940.gadā krievu tanks iebrauca šeit tāpēc, ka latvju tautumeita šo ar puķēm sagaidīja? Un, ja tautumeita būtu šo ar vanckarolām nomētājusi, tad šis apgrieztos un brauktu apakaļam uz Pleskaviju, jo letiņi nobalsojuši pret? Pat, ja latvju armijas zieds būtu nevis apslaktēts, bet tanku ceļā sagūlis, tas tanka maršrutu nemainītu...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #34 : 2016. gada 13. novembris, 21:34:12 »
Labi, skats uz to lietu katram var būt savs. Es neuzstāju uz to, ka man vienīgajam ir taisnība. Protams, krievi ir un paliek krievi, tikai - viela pārdomām! Savulaik Somijā es dzīvoju vienā divu pensionāru ģimenē kādu nedēļu .. divas. Šie vēl paši 1939. gada krievu - somu karu kā jaunieši bija pieredzējuši, pēc darba rūpnīcā gājuši krievus šaut. Tad lūk, viņu vārdi: "Kad iepazīsiet, kas ir zviedri, tad varēsiet runāt par to, cik slikti ir krievi." Melo un manipulē visi, tik' man gan šķiet, ka gudrāk būtu darīt kā igauņi, - nevis vaukšķēt bezjēgā pie katras iespējas austrumu virzienā, bet klusējot pelnīt tur naudu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #35 : 2016. gada 13. novembris, 21:42:37 »
Nevaukšķētu jēgā un būtu Donbasa. Maz pierādījumu?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #36 : 2016. gada 13. novembris, 22:11:42 »
Nevaukšķētu jēgā un būtu Donbasa. Maz pierādījumu?

Un kādi ir pierādījumi?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #37 : 2016. gada 13. novembris, 22:28:43 »
Ko tupam padarīsi..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #38 : 2016. gada 13. novembris, 22:31:40 »
Vai tad es par krieviem vispār...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #39 : 2016. gada 14. novembris, 12:56:24 »
Otrkārt, te pirms gadiem 5 .. 10 mūsējie ierēdņi bija sarēķinājuši, ka viens darbaspējīga cilvēka radīšana izmaksājot tuvu pusmiljonam latu (?, neatceros, - varbūt - eiro, bet būtību tas nemaina).

hihihi... kur es savu pusotru miljonu varētu saņemt (3 darbaspējīgi un strādājoši bērni?)  :D :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #40 : 2016. gada 14. novembris, 13:04:18 »
Pat, ja latvju armijas zieds būtu nevis apslaktēts, bet tanku ceļā sagūlis, tas tanka maršrutu nemainītu...

Nepiekrītu! tauta tāpat gāja bijā, tikai nevis ar ieročiem rokās, bet uz ceļiem nospiesti... un līdz pat šai dienai vienā pasaules daļā klīst bauma, ka labprātīgi pievienojās, jo bija ziedi, nevis vanckarolas!! Somiem mainīja (ja ne tanka maršrutu, tad tautas apziņu), kāpēc arī mums tā nevarēja būt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2016. gada 14. novembris, 13:37:20 »
Baigi viegli būt gudriem ar atpakaļejošu datumu. Tas pirmkārt.
Otrkārt, somiem bija reāla iespēja izrādīt pretestību - Mannerheima aizsardzības līnija, meži, klinšakmeņi, ezeri un ziema ar -40 grādu temperatūru. Un pat šo pretestību krievi pieveica. Baltija to redzēja un saprata pretošanās bezjēdzību. Protams, varēja  izdarīt pašnāvību, saguļoties tanku ceļā, tipa, lai nākamajām paaudzēm būtu "apziņa"... Tu gribētu?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2016. gada 14. novembris, 13:44:31 »
1991. gadā mums ieroču nebija ne 1000ā daļa no tā, kādi bija 1940. gadā, tomēr garā mēs bijām vienoti un tāpēc mums izdevās atgūt neatkarību. 1940. gadā mūs vienkārši "uzmeta". Vadonis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #43 : 2016. gada 14. novembris, 13:55:34 »
Un Tu iedomājies, ka 1940.gadā pietiktu sadoties rociņās Baltijas ceļā un Staļins nosprietu, ka nafig viņam to Baltiju?  :laugh: Jebšu mēs noturētu robežas?
Nav ko jaukt p* ar pirkstu.
Ja 1991. gadā šeit sāktos bruņota konflikts, tad mūs asinīs noslīcinātu tāpat kā 1956.gadā Ungāriju vai 1968. Poliju.
Acīmredzot, neba mēs ko "izcīnījām", bet kāda slepena tā laika "Molotova-Ribentropa pakta" rezultātā krievs būs atdeva, jo par vāju bija kļuvis, lai paturētu.
Bet Vadonis, kuru tagad pieņemts nosodīt kā nodevēju, domāju, ka izdarīja vienīgo iespējamo - atturēja tautu no bruņotas pretestības, citādi latviešu tagad pasaulē būtu vien tik, cik paspēja aizmukt pār dīķim. 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2016. gada 14. novembris, 14:03:15 »
viena nepateicīga lieta ir spekulēt, kā būtu ja būtu :)

tā vietā labāk parunāt par to, kā ir - kā tas tā sanāk, ka mums piedaloties EU un NATO, viņiem ir "pienākums" mūs sargāt, bet mēs paši varam dalībsnaudu nemaksāt un vēl visādi iznesties un izrunāties?? :)  viņi jūtas par kaut ko vainīgi?? vai mēs mākam žēlā balsī raudāt un nelaimīgas actiņas taisīt?? :)