Autors Tēma: Argo un co 😃  (Lasīts 9332 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Argo un co 😃
« : 2016. gada 03. decembris, 15:41:40 »
Nu jau labu briidi neesmu savu balto briinumu nevienam raadiijusi. Pa sho laiku veel visaadas interesantas lietas muusu zveeru pasaulee notikushas. Viira maasas kuciitei Nikitai 5 beebji piedzima, visas meitenes. Paldies Dievam, ka gandriiz visas jau jaunas maajas atradushas. Bet es ar katru dienu vairaak saprotu, ka mazizmeera sunji nav mana stihija. Es labaak panjemshu maajaas veel vienu Argo izmeera monstrinju, ne staigaajoshu un rejoshu hotdogu. Kaut gan mazi visi miilji un smuki. Paaris bildes ilustraacijai.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Lynx

Re: Argo un co 😃
« Atbilde #1 : 2016. gada 03. decembris, 15:43:22 »
Mazsuniite. Jau adopteeta.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #2 : 2016. gada 03. decembris, 15:48:16 »
Mazaa guljava 😁

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2016. gada 03. decembris, 15:50:59 »
Nav pie jums ārkārtīgi dārgi un ķēpīgi tādus lielus suņus uzturēt? Un kā ar uzpurņiem? Otrais jautājums radās, skatoties pirmo bildi. Nav tā, ka tur nopietns likumpārkāpums nobildēts?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #4 : 2016. gada 03. decembris, 15:57:03 »
Visi vecie forumieshi jau zin, ka Argo ar gjimeni miit Itaalijas dienvidu maz mazpilseetaa. Vareetu buut, ka lielaakaas pilseetaas ar sunjiem sarezgjiitaak, bet pie mums..... Bildee Argucho gan pie saites, jo aaraa vedu es un man taa droshaakm bet kad viirs maajaas, suncis savvaljaa pa pilseetu liikumu izmet. Bez probleemaam. Viens gan jaasaka - Argo izraadaas piedzimis dikti inteligjents un lielaas dariishanas vienmeer nikaarto zem kruuminja ....

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2016. gada 03. decembris, 15:58:28 »
Labprāt ticu, bet jums tur nav tāda municipālā vai citādā policija, kura tic ne vienmēr?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #6 : 2016. gada 03. decembris, 16:07:48 »
Nu tak - te visi saveejie. Argo reizeem pats aiziet pie karabinieriem sasveicinaafies.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #7 : 2016. gada 03. decembris, 16:14:40 »
Situaacijas ilusrtraacijai. Kad veel bija dziiva lielaa melnaa sune Neve... Zvans no tuveejaas piceerijas - shefs prasa, kaadu picu Nevei izcept. Izraadaas - sunce leeni un praatiigi iechaapojusi piceerijaa, jo vasara, durvis valjaa, pusdienlaiks, klientu naf, jo visi maajaas pusdieno. Atradusi celju uz virtuvi un noseedusies picajolam aiz muguras. Reakcija - absoluuti muusu mazpilseetas stilaa. sune dabuuja proshuto atgriezumus un apmierinaata atleekshoja maajaas...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2016. gada 03. decembris, 16:46:08 »
Situaacijas ilusrtraacijai. Kad veel bija dziiva lielaa melnaa sune Neve... Zvans no tuveejaas piceerijas - shefs prasa, kaadu picu Nevei izcept. Izraadaas - sunce leeni un praatiigi iechaapojusi piceerijaa, jo vasara, durvis valjaa, pusdienlaiks, klientu naf, jo visi maajaas pusdieno. Atradusi celju uz virtuvi un noseedusies picajolam aiz muguras. Reakcija - absoluuti muusu mazpilseetas stilaa. sune dabuuja proshuto atgriezumus un apmierinaata atleekshoja maajaas...

... un pēc tam atrasto ceļu atcerējās, un picēriju apciemoja regulāri, ne?  :)
Jā, laikam cilvēki tur jums pavisam savādāki!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #9 : 2016. gada 03. decembris, 18:14:46 »
Neve ne tikai celju uz piceeriju zinaaja. Arii uz galjas veikalu. Izlaidaam no riita daamu pastaigaat, atgriezaas ar lielu, galjiigu kaulu zobos.
Ar Argo nedaudz gruutaak. Puiks mums ljoti speeleetiea un miiljofies gribosh. Labi, ja cilveeki suni paziist un nebaidaas. Citaadi var traki gadiitids, kad taads balts milzis ausiim pliivojot virsuu nesas.... Ar vislabaakaliem nodomiem protams - samiiljot, aplaiziit un taa..

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2016. gada 04. decembris, 09:40:26 »
Njā, šiem tur tikai lapas birst, bet mums te sniegs līdz ceļiem un naktī -14... :D

Feini zvēruļi. :)

Es par šitiem picērijas stāstiem vienmēr iesmaidu duālās pārdomās - Itālijā iedod pazīstamam sunim kaulu un visi laimīgi, bet Latvijā par to uzkritīs PVD, VID par iztrūkumu un suņu aizsardzības birojs par palaišanu brīvsolī, un visi sodīti... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies itta

« Atbilde #11 : 2016. gada 04. decembris, 11:06:17 »
Viens man paziistams suns tepat pie mums LV maaceja apstaigaat visus kaiminjus un zinaaja kur un kuraas dienaas vinjam tiks izsniegtas nodevas :D

Ir arii Lv viena sunju madamma kurai saimnieks bija piespraudis ziimiiti, lai nebaro, jo vinja tik jauki maaceeja visiem pieliifereeties, ka bija tik taalu apveelusies, ka knapi vareeja pastaigaat :) liela spalvaina smukule, kuru baroja pilniigi visos galjas veikalos un ne tikai ari pirceeji nespeeja paiet vienaldziigi garaam taam aciim.. un guleeja arii taa madaama tirdznieciibas centraa skjeerseniski :) visi gaaja garaam un tik priecaajaas par skaisto sunju daamu :), reizeem pat kaads veel pamaseeja veederu :D
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #12 : 2016. gada 04. decembris, 13:59:07 »
Jā, tas tiešām nav nekas. Latvijā pilns ar suņiem un kaķiem, kurus veikalu un kafejnīcu darbinieki cienā, biežāk gan klaiņojošiem.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #13 : 2016. gada 04. decembris, 17:09:49 »
Tā gribas to Tavu Argo pabužināt ;) Ui, ka atceros jūsu sākumu .... Cik, labi, ka nenobijāties un paņēmāt Nevei kompanjonu ....

Sabužini Argo  :big_hug:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 04. decembris, 17:31:31 no baaciens »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2016. gada 05. decembris, 16:33:14 »
Seškaķa apsveikumi Nikitai! Un, protams, kaķiskas bučas Argo. Pie vispārējas sveicināšanās un bučošanās neaizmirst Tekilu!
Visus sakost!