Autors Tēma: Junkurs un Āboltiņa  (Lasīts 2973 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Junkurs un Āboltiņa
« : 2014. gada 28. oktobris, 10:36:59 »
Nu kā jums patīk šis teātris?

daddy

• Viesi
Re: Junkurs un Āboltiņa
« Atbilde #1 : 2014. gada 28. oktobris, 10:49:48 »
normāli. Jauns, pagaidām teorētiski izglītots politiķis http://sv2014.cvk.lv/saraksti/f66f5dee021a.html galveno politikas bausli "nekad nesaki nekad" ir iemācījies :) 
V atrada puikam ciešamu vietu (piem. kāda eirodeputāta sekretārs vai padomnieks, ar algu par kādu saeimā i nesapņo), iemācīsies angleni un atgriezīsies citā kvalitātē uz nākamo saeimu.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #2 : 2014. gada 28. oktobris, 10:52:33 »
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2014. gada 28. oktobris, 11:12:43 »
Es liku uz Dālderi, bet ap to jau tāda jezga sacēlās, ka nesanāca. Ja bremzēts, tad bremzēts... Labuma no viņa nebūs ne Saiemā, ne kur citur :(
Ka girlfrienda, kas tēmē uzprezidiju, tā nebūs, tas skaidrs.
Junkuram bija individuāla kampaņa, kuras dēļ viņš vsp no 10.vietas pakāpās. Nez, vai nu visu savu $ bija iztērējis, vai tiešām labāku vietu dabūjis. Vai vnk SĀ šo iebiedēja...
Ko domāju? Laika jautājums... No otras puses nav jau slikti, ka dāma prot panākt, ko vēlas/vajag. Ja tāpat & ar tādu pat rezultativitāti pūlētos arī valsts labā, tad tas būtu pat ļoti labi.

Atslēdzies Spārka

Atslēdzies Es456

« Atbilde #5 : 2014. gada 28. oktobris, 12:18:50 »
Man tas viss ļoti nepatīk. Varēja jau kādu gadu pagaidīt un tad kā glābēja ieripot saeimā, gan jau iegansts atrastos. Bet tagad, kad viņai tik acīmredzami norādīja virzienu .... Nu nez tā ir gudra politiķa rīcība. Vispār tā ir sabiedrības katastrofa, kad spriežot par politiķiem, kritērijs ir nevis labās rakstura īpašības, pozitīvais ieguldījums, iespējamie sasniegumi, bet gan kurš ļaunums ir mazāks..  Bet nu pēc nezūdamības likuma, nākošās vēlēšanas varētu būt Āboltiņas kdzei vēl kategoriskākas

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2014. gada 28. oktobris, 12:40:51 »
Āboltiņa, tas ir vakars virs ezera. Un šo nekaunību, skaidri redz, ka tauta nevēlās viņu redzēt, nē, - bīda pa  visām šķirbām! Vēl atceros, kā  savā laikā hokeja  laukumā viņu izšvilpa, kad kundze vēlējās  kaut ko tur sveikt vai atklāt... Nu negrīb tauta , vai tiešām tas nav iemesls izvērtēt savā partijas  sēdēšanā - kāpēc negrib?! Pieņemu, ka vienotībai būtu daudz mazāk balsu, ja dažs labs tieši tāpēc to lapeli būtu izvēlējies, lai noliktu rudo brīnumu pie vietas.... Vispār, kas tā par stulbu vēlešanas sistēmu, kad, lai izteiktu savu viedokli par  personu, tu esi balsojis par  konkrētu partiju ?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2014. gada 28. oktobris, 13:00:48 »
Es ceru, ka tiem, kas balsoja par vienotību, tagad ir kauns. Piemēram, Kazākam, kurš man patika, bet kā Mielavs ar saviem izlēcieniem ir svītrots no manu interešu sfēras.
Saņemt visvairāk mīnusiņu un tagad sēdēt Saeimā, imho tas ir spļāviens, kārtējais, cilvēkiem.
Ja reiz bija šaubas, tad tagad nav nekādu, tai partijai ir pilnīgi uzdir@t uz vēlētājiem.

Kaut kā rupji sanāca. Un vispār, parasti man vienaldzīgi, bet tviteris sakacināja šodien.
Ommmm
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 28. oktobris, 13:03:13 no Mango »

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #8 : 2014. gada 28. oktobris, 13:07:18 »
Mjā, šis Āboltiņas "par katru cenu" man arī nešķiet ne saprotami, ne gudri... drīzāk izmisīgi.
Domāju līdzīgi kā Es456 - nu varēja vismaz kādu laiciņu pagaidīt, nevis triecienā sturmēt tūlīt pēc vēlēšanām par spīti visam  :finger:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #9 : 2014. gada 28. oktobris, 13:07:33 »
Kā paņēmiens tas nav nekas jauns. Pašvaldības allažiņ tā dara, pat, ja 3 cilvēkiem, kas tikuši priekšā vajadzīgajam, jāatkāpjas. Te tikai mērogs cits.

« Atbilde #10 : 2014. gada 28. oktobris, 13:08:41 »
Es patiesībā arī brīnos, kāpēc par visām varītēm jālaužas tajā  parlamentā -- badu tak kundze nemirs, gan viņai kādu amatu partijā atradīs tāpat kā savulaik Kamparam, ko ar visu tumbočku par ģenseku iecēla. Un procesos maisīties viņa var arī kā partijas pārstāve, nav tak obligāti jābūt deputātam, lai lietas Latvijā bīdītu :[size=78%]([/size]
[/size][size=78%]   [/size]
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2014. gada 28. oktobris, 13:08:44 »
Bet nē - kauns man nav, jo nevienu cita par ko balsot neredzēju un joprojām neredzu... :banhead:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2014. gada 28. oktobris, 13:19:46 »
Ceru, ka oblomčiks vismaz ir.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2014. gada 28. oktobris, 13:39:45 »
Kāds oblomčiks? Nekad neesmu cerējusi uz Mesijām (nu vismaz politikā nē...). Kurā partijā tad visi tie baltie un pūkainie salasījušies? Par Āboltiņu - man nebija iespējas viņu izsvītrot, bet ilūziju nebija - ļoti līdzīgi viņa izpildījās arī pēc iepriekšējām vēlēšanām, kad mīnusu arī bija daudz... Starp citu vienā vēlēšanu diskusijā jau par politisko ķēķi ap svītrotajiem izteicos. Vienīgais risinājums, ko redzu - mainīt vēlēšanu sistēmu, lai izsvītrotie nevar iegrozīties iekšā. Biji saraksta redzamajā daļā, izsvītroja - kādu laiku bans (pielāgojoties interneta valodai.

Tāpat nekad neesmu sapratusi šos partiju staigātājus - ievēl viņu no vienas partijas, viņš pāriet uz citu un, skat', partijai, no kuras viņš ievēlēts, balss mazāk, kurā iestājies - balss vairāk. B...c, kas tā par sistēmu?  :banhead: Visi olšteinieši līdzko izstājās no Reformistiem, no Saeimas bija jāizsper kā korķi.

daddy

• Viesi
« Atbilde #14 : 2014. gada 28. oktobris, 13:44:37 »
piekrītu par "staigātājiem" - partijiskā piederība/pārliecība mainījās - noliec mandātiņu un 4 gadi atpūties... :faint:

bet šo normu nekad negrozīs, jo katrai partijai var rasties vajadzība pāris "staigātājus" pārvilināt  :finger: .