Man ir viens pastulbs ieradums apmeklēt vienas un tās pašas pilsētas ārpus LV, piem.Tallinu, Viļņu un Berlīni, uz kurām man īpaši patīk ceļot vienatnē un staigāt pa vienām un tām pašām vietām.

Ja Berlīnē esmu bijusi 11 reizes, tad Tallinā pāri par 20, Viļņā vēl daudz vairāk.

Turklāt vēl Tallinā man ir muļķīgs ieradums nakšņot vienā un tajā pašā viesnīcā. ;d Kādu brīdi sev iestāstu: nē, šogad gan uz Tallinu nebraukšu, bet paiet laiciņš un sāku kļūt nemierīga...tā man ir tāda kā tradīcija, kas neliek miera, kā rezultātā nav tāda gada, kad nedodos turp 1-2 reizes gadā. Uz Berlīni gandrīz katru gadu, uz Viļņu šobrīd tikpat biež kā uz Tallinu, bet tur vēl "fiška" tāda, ka esmu tur arī studējusi, tāpēc sevišķi mīļa pilsēta. Un nav nekāds noslēpums, ka Rīgā praktiski vispār neiepērku sev ne apģērbu, ne apavus, jo salīdzinājumā ar visām minētajām pilsētām izvēle krietni nabadzīgāka. (Bet ne jau turp tikai šopingot braucu, tas tāds sekundārs mērķis).
Nu un arī uz citām Eiropas pilsētām, kuras man ļoti patīk, atkārtojos doties

- Milānā esmu bijusi 4 x, Venēcijā tikpat, Stokholmā - 5, Vīnē 5, Cīrihē 5, utml., nevis kā "normāli" cilvēki, kas katrreiz izvēlas kādu jaunu ceļojuma maršrutu.
Sakiet vēl. ka tas nav īpatnējs ieradums...

BET man nav kompleksu nekādu, tostarp arī pastāstīt par kaut ko tamlīdzīgu.