Autors Tēma: Papēžu augstums  (Lasīts 3610 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Papēžu augstums
« Atbilde #15 : 2016. gada 19. decembris, 11:08:31 »
Vispābā jau dienas laikā 3-4 reizes apavus jāmaina - no augstāka uz zemāku papēdi un atpakaļ. Pavisam bez papēža nu nekādi, pēčāk ikri sāp. 10 cm arī nepadefilēsi, ja ar sirdzējiem jāņemās. Par ērtu liesti var neticēt. Bet tāda lieta pastāv, jo ir bijuši vairāki kurpju pāri ar 10 cm (bez platformas, ha), kuros ballēts uz vella paraušanu un vēl kājām līdz mājai atnākts (bučojoties, protams).
Visus sakost!

Atslēdzies itta

« Atbilde #16 : 2016. gada 19. decembris, 11:49:56 »
Man bija leetas 2.9 Ls lenciisu kurpes uz 12 cm papeedi... ar taam vareeju visas Kursu kaapas, muzejus utt 3 dienas izdefileet, kaajaam vispaar nekas... Peecaak nopirku otras pa 1.9 Ls, bet taam nez kaapeec aatri paarluuza supinators :(
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies dille

« Atbilde #17 : 2016. gada 19. decembris, 12:07:52 »
Jāpiekrīt Nārai, ka nelielām sievietēm ir vēlme pakāpties uz papēžiem, lai nebūtu sīkā penksterīte:) Es tai skaitā.

Nupat izmērīju daba tupeles - 7 cm, nekad nebūtu domājusi, ka tik daudz, baisi ērtas.
Bet gluži skaidrs, ka pārgājienā ar tādām neietu, lai cik ērtas.

Apģērbu laikojot arī tā smukāk izskatās, ja figūra tāda slaidāka.

Un vēlreiz taisnība, ka baisi augstus papēžus velk bišķi izpatīkot pretējam dzimumam, it īpaši , ja pateikts, ka tajos nenormāli augstajos garajos zābakos ir seksīgi...
Baletkurpēs nevaru pastaigāt, šķiet, ka gāžos atpakaļ.
Komforta zona laikam kādi 5 cm, jozt neatskatoties :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2016. gada 20. decembris, 19:32:51 »
Tikai viens samulsināja - kas ir "penksterīte"?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2016. gada 20. decembris, 20:44:12 »
Tikai viens samulsināja - kas ir "penksterīte"?

Droši vien maza auguma dillīte. :D

Atslēdzies dille

« Atbilde #20 : 2016. gada 21. decembris, 09:01:50 »
Tie ir apvidvārdi, Bob, apvidvārdi.
No tās pašas puses, kur saka -kuiti, benolene utt. utt.
Ļoti man patīk, jo valodu padara krāsainu.
Tie gan nav manējie, bet no vīra dzimtenes.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #21 : 2016. gada 22. decembris, 13:43:26 »
Ja ir ērta kurpju lieste, jūtos ērti arī uz 10-12 cm papēžiem, bet velku tādas kurpes uz attiec.pasākumiem - teātri, operu, utml. Darbā pārvelku kurpes uz 5-8cm papēžiem, uz veikalu un darbu eju ar apaviem, kuru papēdis nepārniedz kādus 6cm, tā tomēr ērtāk.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #22 : 2016. gada 24. decembris, 10:07:25 »
Kāpēc man ikdienā būtu jāstaigā uz tik augstiem papēžiem? Esmu gana slaida, lai nebūtu sevi mākslīgi jāpagarina. Uz papēžiem ikdienā staigā mazas meitenes vai tās, kas grib it kā izpatikt vīriešiem. Un stāsts par to, ka tās ir ērti, laba lieste utt....atļaujiet pasmaidīt un neticēt  :)
Kāpēc Tev būtu jāstaigā uz tādiem papēžiem, neviens priekšā nepateiks. Ja liekas lieki, nevelc.
Ērti ir, ja ir laba lieste un nevajag jau sākt uzreiz ar 7-10cm, ja iesāk ar 3 un pa laikam pamaina pa centimetru uz augšu,  pēc pāris gadiem 7cm jai ir istabas čības. Jā un tam nav sakra ar manu figūru, augumu vai vīriešiem. Man patīk,kā es izskatos un netraucē dzīvot, tad kāpēc ne?
Kaut kā man liekas, ka lielākās papēžkurpju nīdējas, kas uzskata kā Nāra, vienkārši nav nevienu kvalitatīvu augstpapēžu kurpi kājā vilkušas, tāpēc arī argumenti tikai par večiem.