Tur ja utā lieta, ka viņa to trofejas bildi bija publicējusi mednieku (kas vrb tiešām novērtē trofeju) portālā un savā fb (kurā nafig vsp skatījās kāds, kam konkrētā persona neinteresē/nepatīk utt?).
Nebija jau nonākusi ziņu lentas galvgalī. PIRMS kāds neizvilka to bildi un neiznēsāja pa fb un twitteri. Un tie komentāri imo ir stulbāki un necilvēcīgāki par nomedīto trofeju. un pasniegti tā, it kā tur zīdāmi lūsēni būtu palikuši - dīvānhipsteru (kas visticamāk nekad neko nav nomedījuši, jo vnk ir par tizlu un ispīlējušies stabulenēs virs potītēm, lai būtu aizgājuši līdz mežam, kur nu mācījušies, dabūjuši atļaujas utt) emocijas un to uzpūšana...
Jā, šaut pa lielāko zvēru nebija labs stils, bet gan jau to jaunajai dāmai kāds vecāks mednieks būtu pieklājīgi paskaidrojis medību portālā. Turklāt clv tās bija 1. medības... nu sapriecājās, ka ar 1. šāvienu ekselents guvums tika. Ja es 1. medībās ar 1. šāvienu tiktu pie kruta medījuma es arī gribētu, lai mani draugi priecājas ar mani. Tāpat kā par citu negaidīti lielu sasniegumu vai vinnestu.
Jā, kļūda bija likt fb lapā, ko redz visi,- ne tikai draugi, bet arī nelabvēļi un skauģi... pārsteidzās skuķis mazliet. Tas arī viss.
Ja es būtu viņas vietā, papētītu, kurš pirmais aizšēroja socportālos ar negatīvu komentāru un to nu toč no sava "draugu loka" nobloķētu ar galiem gan fb, gan IRL. PAt ja kādam draugam vai paziņam tas nešķita smuki, ja vēlētu clv tomēr labu, pateiktu privāti, kā tas izskatās un ka vrb labāk būtu ko tādu nepublicēt. Tāpat kā, ja draugam rāvējslēdzējs aplamā vietā vaļā, nebļautu tak šo faktu pa visu balles zāli, bet pieietu un klusām pateiktu, vai ne?
Bet iznēsāt pa visu valsti un portālos vēlēt baisas lietas utt, tas/tie, kas to izdarīja, IMO būtu pelnījis visus tos vēlējumus saņemt pats.
Un jā, ja visi liktu internetā VISU, ko dara, un vēl ar foto, paši nosodītāji būtu baltāki un pūkaināki? Tiešām? Vai mocītos liekulībā, lai tādi izskatītos?